09 Temmuz 2008, 06:43:33
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
Abbas Güçlü ile genç bakış oldu şevket kazan ile milli görüş...
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  

Abbas Güçlü ile genç bakış oldu şevket kazan ile milli görüş...
Gönderen Mesaj
NighTmaRE06
Aktif Üye

[33 BJK 1903]

Üyelik Bilgileri WWW
« : 27 Mart 2008, 16:08:27 »

Bu okul sahipsiz kaldı dün gece. Salonda tarikatçılar vardı. Adanadan gelmişler özel sevislerle. Bu okulun öğrencisi değiller. Nasıl oldu da içeri alındılar. Bu ne biçim okul niye kimlik kontrolü yapılmıyor. Milli görüşmüş. Başlarım sizin milli görüşünüze. Abbas Güçlü de maaşallah şevketin propagandasına göz yumdu. Şakşakçı şerefsizler de alkışladı. Adam daha Atatürk Üniversitesi'nin nerde olduğunu bilmiyor. Gerizekalı Atatürk Üniversitesine gittim Antalyaya dedi. Kapıları kırıp zoraki girdik içeri. Söz de verilmedi bize. Hep tarikatçıları konuşturdular. Türkiye laiktir laik kalacak diye bağırdık yuhlandık. Nerdeydi rektör? Neden sahipsiz bıraktı okulu?

Çıkışta da toplandı tarikatçılar. Okulun içinde arapça sloganlar atıp kahrolsun laiklik diye bağırdılar. Ülkücülerde kampüs girişinde tekbir çekiyolardı. Sonra sıraya durup selamlaştı tarikatçılarla ülkücüler. Ortada bi tane ekip yoktu. İki üç tane sivil polis de göz yumdu kahrolsun laiklik sözlerine. Ben böyle bişey görmedim. Bu ne biçim üniversitedir? Bi Allah'ın kulu yoktu ortada. Nerde bu okulu yönetenler? Atatürk'ün üniversitesi Atatürk'ün kurduğu cumhuriyet ite köpeğe mi kaldı? Nerdesiniz Atatürkçüyüm Cumhuriyetçiyim milliyetçiyim diyen millet?

Lanet ettim mersine de mersin üniversitesine de
« Son Düzenleme: 27 Mart 2008, 16:12:28 Gönderen: NighTmaRE06 » Logged
SuperMERSIN.com - Mersinin Odak Noktasi, Mersinin PORTAL SiTESi!
MersinALEM.com - Mersinde Sohbet Bizden Sorulur!

Ölümle yaşamı ayıran çizgi SİYAHla BEYAZı ayıramazki...  [/
yaşam
Daimi Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 29 Mart 2008, 00:42:48 »

haklısın bir yerde.Mersin üniv. rektörlüğünü KINIYORUM.o kadar kişi boşa ezildi boşa bayıldılar.Hiç olmasaydı daha iyiydi.Saçma programda saçma konu vardı.BİZİM SORUNLARIMIZI KONUŞAN BİR PROGRAM OLSAYDI.Mersin üniv. kendi kendini karaladı tüm Türkiye önünde...
SuperMERSIN.com - Mersinin Odak Noktasi, Mersinin PORTAL SiTESi!
MersinALEM.com - Mersinde Sohbet Bizden Sorulur!

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: