|
eko
|
 |
« : 03 Eylül 2007, 14:19:53 » |
|
Sezerden kurtulduk...
Saat. Halı. Kilim. Kalem seti. Gümüş tepsi. Takı. Şifoniyer. Kaftan. Vazo. Madalyon. Heykel. Biblo. Tablo. * Hepsini bırakmış Ahmet Necdet Sezer... Kendisine verilen 1243 parça hediyenin, 1243ünü de bırakmış... Götürmemiş. * Bu benim cumhurbaşkanım olamaz... * Zaten, kırmızı ışıkta durmasından belliydi... Kimse durmuyor ki, o niye duruyor? İsveç mi burası? * Bakıyorum gazetelere... 94 parça gümüş, 22 vazo, 9 takı, 27 hatıra para, 4 tabanca, 83 parça değerli süs eşyası, 55 tablo, 86 porselen, 7 madalyon, 4 saat... İnsanın içi gidiyor! Al, götür di mi... Bırakmış, gidiyor. * Üstelik, liste eksik... Kendisine tahsis edilen kafana göre harca denilen ödeneği de harcamadı. Hediyeleri bıraktığı gibi... Papelleri de bıraktı. 46 trilyon liracık! Ye, yemedi... Gez, gezmedi. O zaman bırak biz yiyelim... Ona da izin vermedi. Yetim hakkıdır dedi, görevi boyunca tasarruf ettiği 46 trilyonu, Maliyeye iade etti... Kemal Abiye. * Çocukları hálá memur... First Lady desen... Bi Atıl Kutoğlunu bile tanımıyor... Belediyeler, bizim paramızla simitçilere Cemil İpekçiden köstüm hazırlattı; o hálá kendi cebinden giyiniyor. * Aşçıyı, garsonu azalttı. Suyla çalışmıyor bunlar dedi, 14 makam aracını geri verdi. Okluktaki yazlık köşke hiç gitmedi. Oğlunu evlendirdi, elektrik parasına kadar cebinden ödedi. Eşi düştü, bileğini kırdı; hastaneye sivil araçla götürdü, röntgen için kuyruğa girdi, sıra bekledi. Annesi vefat etti, gene sivil plakayla gitti; flap flap flap, fors yapmadı... Resmi yemekler hariç, kimseye davet vermedi. Mutfakta yerli ürün kullandırttı. Şatafattan uzak durdu. * Yeminini tuttu... Hukuku üstün kıldı. E haliyle... Sevilmedi. Sevilmez.
|
|
|
|
|
|
Yüreğimin hasretinde yalnızlık değme PUŞT.!..
|
|
| |
|
|
gratis
|
 |
« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2007, 14:21:54 » |
|
evet bencede 
|
|
|
|
|
|
Yaşadığım Hiçbirşeyden Pişman Değilim!Öfkem;Yaşayamadıklarıma!!!
|
|
| |
|
|
eko
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Eylül 2007, 14:25:00 » |
|
sen benim konularımdan uzak dur yaf.. admine bildirdim bu konuyu anfiye acmak istemiştim ama yanlıslıkla buryaa acmsmm nese
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
gratis
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Eylül 2007, 14:27:46 » |
|
peki tamam 
|
|
|
|
|
|
Yaşadığım Hiçbirşeyden Pişman Değilim!Öfkem;Yaşayamadıklarıma!!!
|
|
| |
|
mustapphaa
Daimi Üye

|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2007, 16:44:57 » |
|
eko süpersin yani Ahmet Necdet Sezeri sevmememiz için bütün nedenleri en ii şekilde ortaya koymuşsun böyle bi adam nasıl sevilir ya yurduna yurttaşına saygılı askerle hukukla milletle barışık kendi için değil Türkiye için çalışan birini sevmek ne kadar zor değil mi  tum artın bu konularda işi ampule devredenlere attım topu artık kendi kalelerine atacakları golleri seyredeceğim sadece
|
|
|
|
|
|
>>>>>>>>>>Şeboist<<<<<<<<<<<
|
|
| |
|
|
pinkoloji
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Eylül 2007, 02:10:07 » |
|
sevilmedi derken bence çok yanılıyorsunuz.türk halkı onu cok sevdi.ama onun düşüncelerini sevmeyen türkiye düşmanları vardı.ama o hiçbir zaman onlara izin vermedi tabiki elinden geldigince.şimdi yeni bir cumhurbaskanımız var ABDULLAH GÜL.umarım AHMET NEJDET SEZER gibi olur dicem ama kimse onun gibi OLAMAZZZ.
|
|
|
|
|
|
kapat zamanı unut herşeyi ve sadece dinle...<br>
|
|
| |
|
|
funky_corps
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Eylül 2007, 02:13:16 » |
|
pinkoloji sanırım sen sadece başlığı okumuşsun hepsini bi okuda sonram karar ver:D
|
|
|
|
|
|
ewerything was allright.
|
|
| |
|
|
serhat_19
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Eylül 2007, 10:55:15 » |
|
çok güsel we anlamlı bir yazı sağol eko 
|
|
|
|
|
|
Hiç Kimse BendeN tamaMen koPamaz İz'im KaLIr ya RuhuNda Ya Da BedeninNde Eğer RuhuN yokSa Rahat OL İZ'im BedeNindeE...
|
|
| |
|
|
|
Shojika
Aktif Üye

Konyalıdan Baskasına Bastırmam !
|
 |
« Yanıtla #9 : 08 Eylül 2007, 13:50:05 » |
|
sevilmedi derken bence çok yanılıyorsunuz.türk halkı onu cok sevdi.ama onun düşüncelerini sevmeyen türkiye düşmanları vardı.ama o hiçbir zaman onlara izin vermedi tabiki elinden geldigince.şimdi yeni bir cumhurbaskanımız var ABDULLAH GÜL.umarım AHMET NEJDET SEZER gibi olur dicem ama kimse onun gibi OLAMAZZZ.
abdullah gül benim cumhurbaskanım falan deil.. o sadece tayyibin cumhurbaskanı..
|
|
|
|
|
|
I'm actually a Bear but sometimes i can shapeshift into a Tauren.
|
|
| |
|
huriye
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : 09 Eylül 2007, 00:05:00 » |
|
aynen katılıyorum abdullah gül benim de cumhurbaşkanım deil >:(o olsa olsa beyni örümcek tutumuş zihniyetlerin cumhurbaşkanı olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
eko
|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Eylül 2007, 08:14:26 » |
|
abdullah gulu belki biz secmedikl ama turkiye secti..RTE nin onu aday gösterdigini bilen Turkiye;RTE baskan oldugunda abdullah gulunde cumhurbaskanı olacagını cok iyi biliniyordu.turk halkı secti..ogun secim haritasında tum turkiye sarıydı ampul sarısı...tum sehirler... hayırlısı 
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Shojika
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #12 : 09 Eylül 2007, 12:30:25 » |
|
eko iyi guzel konusuosunda korkutuosun yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Shojika
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #13 : 09 Eylül 2007, 13:37:22 » |
|
ayrıca onları secen bi cogunluk warsa secmemeye calısanda bi cogunluk war.her ne kadar bazıları halkı kullanıp hemen ardından cumhurbaskanlıgı secimine girerek baskalarına canak tutsada benim icin onemli olan halkın gorusu.bir gun hersey cok guzel olacak...
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
pinkoloji
|
 |
« Yanıtla #14 : 09 Eylül 2007, 18:45:37 » |
|
hayır hepsini okudum ve yorumumu yaptım.kim ne derse desin abdullah gül TÜRKİYE CUMHURİYETİ cumhurbaskanı ve eger siz türk vatandaşıysanız sizinde cumhurbaşkanınız.bunu kabullsek daha iyi olur hepimiz için.
|
|
|
|
|
|
kapat zamanı unut herşeyi ve sadece dinle...<br>
|
|
| |
|
|