|
serhat_19
|
 |
« : 28 Ağustos 2007, 06:59:31 » |
|
arkadaşlar ben yurt mağduruyum.babam başvuru yaparken yanlışlıkla yurt istemiyoruma tıklamış.yani yurda giremiyorum.ilk yıl kimseyi iyi tanıyamayacağımız için ew tutmak istemiyorum.galiba özel yurda geçecem.orda odalar 2 kişilikmiş.acaba onlar kendi belirledikleri kişileri mi yanına weriyolarr.warsa orda kalacak olan beni biraz aydınlatırsa mutlu olurumm 
|
|
|
|
|
|
SuperMERSIN.com - Mersinin Odak Noktasi, Mersinin PORTAL SiTESi! MersinALEM.com - Mersinde Sohbet Bizden Sorulur!
BiZ ETİLER ÇoCuĞu DeĞiLiZ Ki PaRaMıZ OlSuN, FLORYA ÇoCuĞu DeĞiLiZ Ki 4X4 ÜMÜz OlSuN, BiZ ADANA ÇoCuĞuYuS BıRaKtA ŞeKLİmİz OlSuN...
|
|
| |
|
kara_buyucu
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2007, 22:15:22 » |
|
özel yurtlarda istedidgin kisilerle yanyana kalamazsin zaten ilk gittiginde kimseyi tanimadigin icin bu mümkün degil ama belirli bir süre durduktan sonra anlasabilecegin birini bulursan tabi oda arkadasinda izin verirse beraber kalma ihtimaliniz var özel yurtlar adami delirtiyor ama benden sölemesi ben akdeniz özel yurdunda kaldim cok igrenc biryer özel yurdu tavsiye tmem dostum sen en iyisi ew tut özel yurda verecegin parayı ewe var daha karli cikarsin benden sölemesi bu arada ew arkadasi ariyorumm (:
haberin olsun bu sene mersinde 3. yilim olacak 2. ögreetimim insaat okuorum sakaryalıyım mersinde dehset ortamım var eger istersen ew arkadası olurz (:
ben ciddiyim (: ewde tutatrız kushiden (:
ona göre
|
|
|
|
|
|
SuperMERSIN.com - Mersinin Odak Noktasi, Mersinin PORTAL SiTESi! MersinALEM.com - Mersinde Sohbet Bizden Sorulur!
|
|
| |
|
|
|
|
serhat_19
|
 |
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2007, 10:27:36 » |
|
özel yurtlarda istedidgin kisilerle yanyana kalamazsin zaten ilk gittiginde kimseyi tanimadigin icin bu mümkün degil ama belirli bir süre durduktan sonra anlasabilecegin birini bulursan tabi oda arkadasinda izin verirse beraber kalma ihtimaliniz var özel yurtlar adami delirtiyor ama benden sölemesi ben akdeniz özel yurdunda kaldim cok igrenc biryer özel yurdu tavsiye tmem dostum sen en iyisi ew tut özel yurda verecegin parayı ewe var daha karli cikarsin benden sölemesi bu arada ew arkadasi ariyorumm (:
haberin olsun bu sene mersinde 3. yilim olacak 2. ögreetimim insaat okuorum sakaryalıyım mersinde dehset ortamım var eger istersen ew arkadası olurz (:
ben ciddiyim (: ewde tutatrız kushiden (:
ona göre
tmm kardeş ben warım.ama önce özel yurtta biraz kalmam lazım.böyle netten anlaşıp ew tutmak olmaz dimi 
|
|
|
|
|
|
BiZ ETİLER ÇoCuĞu DeĞiLiZ Ki PaRaMıZ OlSuN, FLORYA ÇoCuĞu DeĞiLiZ Ki 4X4 ÜMÜz OlSuN, BiZ ADANA ÇoCuĞuYuS BıRaKtA ŞeKLİmİz OlSuN...
|
|
| |
|
|
|
|
serhat_19
|
 |
« Yanıtla #5 : 11 Eylül 2007, 13:40:04 » |
|
ben de bu sene kazndım mersin üniversitesini yurt çıkmadığı mersindede çevrem olmadığı için grand aydın diye bi özel yurtda kalcam bu sene ama seneye mutlaka eve çıkmam lazım ev tutmayı planlayanlar varsa ulaşsın bana
walla dün gittim hepsiyle görüştüm ben.otel academy de kalacam ben.en uygun orası geldi bana. yerim hazır.ama seneye kesinlikle ew düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
kara_buyucu
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : 15 Eylül 2007, 21:38:37 » |
|
ulas grand aydına girdiysen sana gecmis olsun orası o kadar botan biryerki anlatamam harbiden asiri dandik okula ytakın oldugundan dolatyı orayi sectigini tahmin eiyorum ama söle bir durum var sokakta kal daha iyi neden mi böle diyorum sokakta en azından esin dostunla beraber kalırsın ama o otelde hicbir arkadasını getiremezsin bunu anla benim dostum kalıyordu biz onunla yemekhanede takılıyorduk düsün hatta brgün delirtti beni masa örtüsünü yakmıstım sigara ile hemen cakmiştim arkadasa fırca cekmişler sonradan
eger ew arkadası arıom diyorsan bana ulas sana ew arkadası buluurm mersinde 3 senem artık kasarlastık (:
bulas bana vede sakin senede imza atma senet e imzaa atma ona göreee benden sölemesi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2007, 21:14:43 Gönderen: Admin »
|
|
|
|
| |
|
|
|
ulas06
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : 15 Eylül 2007, 21:51:51 » |
|
ulas grand aydına girdiysen sana gecmis olsun orası o kadar botan biryerki anlatamam harbiden asiri dandik okula ytakın oldugundan dolatyı orayi sectigini tahmin eiyorum ama söle bir durum var sokakta kal daha iyi neden mi böle diyorum sokakta en azından esin dostunla beraber kalırsın ama o otelde hicbir arkadasını getiremezsin bunu anla benim dostum kalıyordu biz onunla yemekhanede takılıyorduk düsün hatta brgün delirtti beni masa örtüsünü yakmıstım sigara ile hemen cakmiştim arkadasa fırca cekmişler sonradan
eger ew arkadası arıom diyorsan bana ulas sana ew arkadası buluurm mersinde 3 senem artık kasarlastık (:
bulas bana vede sakin senede imza atma senet e imzaa atma ona göreee benden sölemesi
vala bunu biraz geç söyledin ya ben çoktan yazıldım oraya artık yapılabilecek bişey yok seneye ev tutcam artık başka çarem kalmadı şimdi bi sorunda arkadaş konusu ben ankaradan gelcem bu sene pek çevrem yok mersinde kafa dengi adam bulamassam 5 senem zindan olcak yani sen hangi bölümdesin kara büyücü ben iletişimdeyim ama bu sene hazırlık okuycam
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2007, 21:15:14 Gönderen: Admin »
|
|
|
|
| |
|
|
serhat_19
|
 |
« Yanıtla #10 : 15 Eylül 2007, 21:55:54 » |
|
otel academy bence idare eder biryer yani duyduguma göre havuz falan yapmıslar ama özel yurt dedimmi bir kere duracaksın hiçbirsey özel yurttan daha köt değildir bunu bilmemin nedeni 2 özel yurttan kowulmam olsun eger asi tarzın varsa özel yurt tutma
eger rahatıu sewiyorsan tutma eger alemciysen tutma bunlar basıma gelen seyler ona göre ok basınız yanmasın
saol öğütlerin için dostum.walla ben iyice konuştum senet imazlıcam ama istediğim wakit çıkar giderim dedim.kabul etti.zorla tutacak değil ya yakarım walla ortalığı sakin bi yapım war ama öyle haksızlıklara uğrarsam ne yapacağımı ben bile bilemem.walla çok iyi konuştu belkide odayı kiralamak için böyle konuştu inş bi yamuk yapmazlar.onların iyiliği için diyorum ben
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|