Selam. Öncelikle belirtmek istediğim yurdun adı florya değil, Flora

Ben de geçen sene Flora'da kalan florazedelerden biriyim. Bu yurtta kalan arkadaşlarımıza sorarsanız da pek bi memnun olduklarını söyleyeceklerini sanmıyorum. Yurt iyi hoş görünse de içeri girince her şey çok farklı.. Tam bir macera yaşadık 1 sene boyunca

İnşaatın içinde kaldık. Vize-Final zamanları daha çok sesler çıkmaya başladı. Odaların tavanlarındaki deliklerden taşlar düşüyordu. Hatta su bile akıyordu bi ara. 24 saat sıcak su var denilmesine rağmen sadece 18:00-23:00 saatleri arasında vardı. Fakat
İyi gibi gösterilen yönlerinden de bahsedelim ama tabi.. Mesela kapalı bir havuzu var.(Tüm sene boyunca açılmamış olsa bile var mı var. ) TRUVA Club burdaydı. İnternet kafesi var ( Tam 3 adet bilgisayar ile hizmetinizde

) Çaılşma odası var (Geçen sene kantin olan yeri çalışma odası olarak kullanıyorduk:) ) Lig TV bile vardı. Kişisel bilgisayarınızı götürürseniz odalara Wireless bağlantısı vardı. Odalar 1-2-3 ve 4 kişilik seçenekleri mevcut. Her odada tv ve kişisel dolaplar bulunmakta. Burada kalacaksanız C Blok ( Girişi yan taraftandır ve dışarıdandır) açılırsa mümkünse orda kalmayın derim. Benim önerim, bu yurta kayıt olmadan önce tekrar bi düşünsün herkes..

Belki Flora işletmecileri bunu okuyunca kızıp söylenecekler ama gerçekler böyle..
Umarım her şey çok daha iyi olur herkes için..