|
zehra_kamu
|
 |
« : 04 Kasım 2007, 01:29:41 » |
|
TOPLUMBİLİM hocamız sevilay kaygalak 1 haftadır sürdürdüğü yasam savasını kaybetmiş ve vefat etmiştir. .. . dicek söz bulamıyorum benim okula kot gömlek gelen içten,sms yoluyla konustuğum,gülüştüğüm,tartıştığım,kısa zamanda çok sevdiğim gencecik hocamı yarın toprağa veriyorum. . . hocam bu oldumu şimdi? ne dediniz bana en son odanızdan çıkarken? daha çok yapacak şeyimiz vardı,bizi böyle bırakmaya hakkınız yoktu ben yarın sizi nasıl veririm toprağa. . . allah tüm yakınlarına sabırlat versin,mekanınınz cennet olsun. . .
|
|
|
|
|
|
What goes around ComEs Around,What Goes UP mUSt cOme doWWWnnnnNNN 
|
|
| |
|
DONT LET ME DIE HERE
Aktif Üye

DONT LET ME DIE HERE
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2007, 01:36:36 » |
|
allah tüm yakınlarına sabırlat versin,mekanınınz cennet olsun
her ne kadar ölüm kötü ve soğuk olsada ölümün diger yüzünde huzur bulur bedenler sonsuz sakinliklerde
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
Aşk Militanı
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Kasım 2007, 16:52:20 » |
|
Zehra ne zaman topraga defnedilecek acaba? Bende orada bulunmak istiyorum. Bilgin varsa banada solesen sevinrim. iyi günler.
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
zehra_kamu
|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Kasım 2007, 19:18:48 » |
|
arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,malesef bugün hocamızı defnettik. . . yarın i.i.b.f nin önünde saat 9.30 yada 10 civarı törenmz var katılmak isterseniz biz iktisadi olarak orda olacağız.. . .
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
Admin
|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Kasım 2007, 23:26:11 » |
|
Allah rahmet eylesin. Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır versin.
Teşekkürler Zehra_kamu bizi bilgilendirdiğin için. Yarın orada bulunabilirim. Görüşmek dileğiyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
zehra_kamu
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 Kasım 2007, 23:31:08 » |
|
sayın admin sizi görmekten mutluluk duyarım ve diğer meü.net üyelerini de
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
Aşk Militanı
|
 |
« Yanıtla #8 : 05 Kasım 2007, 00:03:58 » |
|
Yarın bende geliyorum arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
can_2242
|
 |
« Yanıtla #9 : 05 Kasım 2007, 11:10:04 » |
|
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... Aramızdan bir temsilci seçerek ailesine taziyede bulunabiliriz ve bunu da merhume hocamızın en sevdiği öğrencileri tarafından yapılması taraftarıyım.
|
|
|
|
|
|
bir gün herkes toprak olacak
|
|
| |
|
|
zehra_kamu
|
 |
« Yanıtla #10 : 05 Kasım 2007, 19:41:10 » |
|
can koma sırasında ben ailesiyle hem hastanede hem de telefonda sık sık görüştüm cenazedede konusmalarım oldu şu an kendilerinde değiller pek,bi 10 gün geçsin beraber gidelim
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
QuicksiLveR
Üye

|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Kasım 2007, 20:20:40 » |
|
allah rahmet eylesin başınız saolsun arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
NE muTLu TÜrküm DeMeyen KaLMasın!!!
|
|
| |
|
|
can_2242
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Kasım 2007, 22:12:41 » |
|
Tamam kardeşim nasıl istersen
|
|
|
|
|
|
bir gün herkes toprak olacak
|
|
| |
|
carmine
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : 07 Kasım 2007, 15:03:33 » |
|
Seni hiç tanımadım Seni herkes anlattı. Gece yarısı ölümün çarptığını duydum sana. Yekeyek savaştığın günlerde kaçak ölüme güldüm en küçümseyen yanımla. Seni sayıkladım savaş alanında Yiğitliğinin destanını yazdım Kılıcını toprağa saplar,döner arkasını ve yanımıza gelir diye.. Akşamüstüne yürüyen bir gün, Gökyüzü karardı korkunç bir çığlıkkla.. Ölüm saplanmıştı sana! Son nefesinle,yüreğindeki herşey uçup gitmişti Kayboldu karanlıkta bütün sesler sanki.. Yüzlerce insan pul pul döküldü İnanmamak en güçlü inancımız oldu. Toprak yakışmadı sana'' içime girmesin,üzerimde koşsun''dedi Olmadı,yapamadı.... Gökyüzü yağdı,bulutlar inip ağladı Sanki herkes yetim kalmıştı Sen gidince herkes kaybolmuştu bu kalabalık dünyada. OYSA BEDENSİZLİĞİN YETMEZ SENİ YOK ETMEYE!! GÜLÜŞÜNÜ TAKTIM BOYNUMA, GÖZLERİNDEKİ PIRILTILARI ALDI GÜNEŞ,SAÇMAK İÇİN DÜNYAYA.. KONUŞAMASAN DA,DUYAMASAN DA, HERKES DİNLEYECEK RÜZGARDAN SAÇLARINI! ÇİMLERE UZANIP,SIRTÜSTÜ TÜRKÜLER SÖYLETECEKSİN ONLARA!! Seni hiç tanımasam da sevgili Sevilay, bana da bıraktığın buğulu sihiri,yüreğimde hep tutacağım.... SEVİLAY HOCAMIZIN YOKLUĞU,BİZİM YOKSULLUĞUMUZDUR.SEVGİNİN,ÖZGÜRLÜĞÜN,İÇTENLİĞİN VE İLERİCİLİĞİN BAŞI SAĞOLSUN. ÖĞRENCİLERİNE SEVİLAY'IN YÜRÜDÜĞÜ YOLDAN YÜRÜMELERİNİ ÖNERİRİM Kİ SEVİLAYLAR ÇOĞALSIN DİYE.. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT ÖĞRENCİSİ/ZeYNEP
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
zehra_kamu