Jancooth
Üye

kiss on the neck
|
 |
« Yanıtla #45 : 29 Aralık 2007, 23:40:16 » |
|
can, bunu bi kitapta okumustum suan bunu arastiyorum ama baya bi zaman olmustu o yuzden hatirlamiyorum nerde okudugumu :s sarki sozu deil ama ozur dilerim..
|
|
|
|
|
|
Biri sizi bir kere aldatirsa suc o'nundur,eger kisi sizi bir daha aldatirsa suc Sizindir..
|
|
| |
|
|
can_2242
|
 |
« Yanıtla #46 : 29 Aralık 2007, 23:46:19 » |
|
şarkı sözü olmasada olur bazı konular açılıyo konudan başka herşey konuşuluyo sen keyfine bak, yinede emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
bir gün herkes toprak olacak
|
|
| |
|
Jancooth
Üye

kiss on the neck
|
 |
« Yanıtla #47 : 29 Aralık 2007, 23:59:13 » |
|
eywallah saol  bi an icimden yazmak gelmisti.. neyse sarki sozu yazan biri ciksada moda girip bende yazsam
|
|
|
|
|
|
Biri sizi bir kere aldatirsa suc o'nundur,eger kisi sizi bir daha aldatirsa suc Sizindir..
|
|
| |
|
|
funky_corps
|
 |
« Yanıtla #48 : 30 Aralık 2007, 17:16:10 » |
|
karbeyazdır ölüm ellerinden gülüm yine yoksun diye düşmanım her güne.... 
|
|
|
|
|
|
ewerything was allright.
|
|
| |
|
|
zehra_kamu
|
 |
« Yanıtla #49 : 01 Ocak 2008, 19:08:25 » |
|
bi daha bu ateşi yakmam giderken ardıma bakmammm kapısına kilit vururum umudumun ben ''mış gibi'' yapmammmm
|
|
|
|
|
|
What goes around ComEs Around,What Goes UP mUSt cOme doWWWnnnnNNN 
|
|
| |
|
Jancooth
Üye

kiss on the neck
|
 |
« Yanıtla #50 : 01 Ocak 2008, 19:20:44 » |
|
karagozlu cingenem asik oldum ben sana seni cok seviyorum inanmiyorsu bana    sopar olsaymisim bu hayati daha guzel yasardim
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
zehra_kamu
|
 |
« Yanıtla #51 : 01 Ocak 2008, 19:24:15 » |
|
bazen,ne yaparsan yap olmuyor bazen..
korka bilirim acıyı,tedaviyi,imkansızlığın kekremsi tadını
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
can_2242
|
 |
« Yanıtla #52 : 01 Ocak 2008, 22:56:47 » |
|
baş koymuşum türkiyemin yoluna düzlüğüne yokuşa ölürüm asırlardır kır atımı suladım ırmağının akışına ölürüm türkiyem, ölürüm türkiyem, ölürüm türkiyem
sewdalıyım sevda yerim bu sinem doksan yıldır çile çekmiş emine pınarlardan su doldurur eminem mavi boncuk takışına ölürüm türkiyem, ölürüm türkiyem, ölürüm türkiyem
düğünüm derneğim halayın barım toprağım ekmeğim namusum arım kilimlerde çizgi çizgi efkarım heybelerin akışına ölürüm türkiyem, ölürüm türkiyem, ölürüm türkiyem
(ezbere bildiğim tek şarkı)
|
|
|
|
|
|
bir gün herkes toprak olacak
|
|
| |
|
Jancooth
Üye

kiss on the neck
|
 |
« Yanıtla #53 : 01 Ocak 2008, 23:26:26 » |
|
baş koymuşum türkiyemin yoluna düzlüğüne yokuşa ölürüm asırlardır kır atımı suladım ırmağının akışına ölürüm türkiyem, ölürüm türkiyem, ölürüm türkiyem
sewdalıyım sevda yerim bu sinem doksan yıldır çile çekmiş emine pınarlardan su doldurur eminem mavi boncuk takışına ölürüm türkiyem, ölürüm türkiyem, ölürüm türkiyem
düğünüm derneğim halayın barım toprağım ekmeğim namusum arım kilimlerde çizgi çizgi efkarım heybelerin akışına ölürüm türkiyem, ölürüm türkiyem, ölürüm türkiyem
(ezbere bildiğim tek şarkı)
benimde ezberledigim ilk sarkiydi 
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
eko
|
 |
« Yanıtla #54 : 17 Ocak 2008, 03:45:01 » |
|
uyan bak bısım hallaraaa sarı saclım mavı gozlum nerdee nerde nerdesın dosttt...
bu sehır bu karadenızzz.....
yıne gel gel samsundan...
sarı saclım mavı gözlum nerdee nerdeee nerdesınn dostt..
|
|
|
|
|
|
Yüreğimin hasretinde yalnızlık değme PUŞT.!..
|
|
| |
|
|
funky_corps
|
 |
« Yanıtla #55 : 17 Ocak 2008, 17:30:54 » |
|
ben suyumu kazandımda içtim ,ekmeğimi böldümde yedim.
alkışı duydum ihaneti gördüm sesimde oldu sessizliğimde.seviştiğimde oldu benim
sende başını alıp gitme ne olur..ne olur tut ellerimi
hayatta hiçbirşeyim az olmadı senin kadar ,hiçbirşeyi istemedim seni istediğim kadar...
sende başını alıp gitme ne olur...ne olur tut ellerimi...
|
|
|
|
|
|
ewerything was allright.
|
|
| |
|
serdare_1
Üye

|
 |
« Yanıtla #56 : 22 Ocak 2008, 03:49:05 » |
|
beni sevmedin sanma kalbim yetimdir,ölürümde yalvarmam aşkım asalatimdir vay beaaa söze bak bide bu var: bu gece senin şerefine senin şerefsizliğine içiriyorum allahsız.. söz: mc koray 60
|
|
|
|
|
|
beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir ölürümde yalvarmam askim asaletimdir...
|
|
| |
|
|
zehra_kamu
|
 |
« Yanıtla #57 : 29 Ocak 2008, 00:20:58 » |
|
hayatta hiç bir şeyim az olmadı senn kadar ve hiçbir şeyi istemedm seni istedgm kadar...
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
007_sultan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #58 : 29 Ocak 2008, 16:27:12 » |
|
Uyandım birden seninle gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde hasret bize uymamış
Kalp kalbe karşı derler sen de üzüldün mü? Ay bile çeker gider geceyi düşündün mü?
Yalnızlık bende saklı çıkmaz bir an dışarı Elimde bir fotoğraf o şimdi burda olmalı  [/color]
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
007_sultan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #59 : 29 Ocak 2008, 16:35:28 » |
|
Gittuğun o yerlerde söle huzurda misun? Geride kalanların söyle farkında misun ? Atın beni denizlere vermeyun ellerine oyy Zaten hasret kalmış idum o deniz gözlerunee
Gidup ta dönmemeye söyle yeminli misun? Dönüp te görmemeye dayanabilir misun? Ey göklerin yıldızi benim farkimda misun? Benden ayrı yaşamaya dayanabilir misun ?
Atın beni denizlere vermeyun ellerine oyy Zaten hasret kalmış idum o deniz gözlerunee... 
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|