|
skorpit
|
 |
« : 09 Kasım 2007, 15:00:20 » |
|
Ünİversİtee İnsani Degİstİrİr Mİ?
Sorunun Cevabı Sizce Nedir....
|
|
|
|
|
|
FERHAT ORHAN
|
|
| |
|
|
zehra_kamu
|
 |
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2007, 16:12:25 » |
|
evet değiştirir ama bu değişim insanın kişilik yapısına,eğilimlerine göre değişir
|
|
|
|
|
|
What goes around ComEs Around,What Goes UP mUSt cOme doWWWnnnnNNN 
|
|
| |
|
|
can_2242
|
 |
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2007, 17:13:27 » |
|
Mantıksal anlamda HAYIR ama dawranış ve hareket itibariyle EVET değişir.
|
|
|
|
|
|
bir gün herkes toprak olacak
|
|
| |
|
kedicik
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2007, 21:44:14 » |
|
elbette unıversıte ınsanı deegıstırır zaten amac yenı seyler ogrenmek yenı deneyımler kazanmak yenı ınsanlar tanımak kendını gelıstırmek degılmı oyleyse tum bunlardan sonra ınsan ıster ıstemez degısecek ben boyle dusunuyorum zaten gerıye donup baktıgımızda kendımızınde nasıl degıstıgını gorebılırız unıversıte bıtınce daha ıyı anlıyorsunuz bunu tabı bu benım dusuncem katılmayabılırısnız ...
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
funky_corps
|
 |
« Yanıtla #5 : 21 Aralık 2007, 12:49:37 » |
|
kesinlikle deiştirir hemde hemen hemen herşeyi deiştiririr ilgi alanlarımızı olsun tepkilerimizi olsun herbişeyimizi deiştirir saten amaçta değişip gelişmek delilmiydi saten..
|
|
|
|
|
|
ewerything was allright.
|
|
| |
|
|
serhat_19
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Aralık 2007, 15:09:52 » |
|
kesinlikle deiştirir hemde hemen hemen herşeyi deiştiririr ilgi alanlarımızı olsun tepkilerimizi olsun herbişeyimizi deiştirir saten amaçta değişip gelişmek delilmiydi saten..
arkadaşıma katılıyorum.bende hiç farketmesem de meğer çok değişmişim.ailem şikayetçi benden walla.gittin gideli çok asi oldun diyolar.ama sewiyorum asi olmayı:Yolu yok kurtuluşun,İsyanı seçmedikçe...
|
|
|
|
|
|
Hiç Kimse BendeN tamaMen koPamaz İz'im KaLIr ya RuhuNda Ya Da BedeninNde Eğer RuhuN yokSa Rahat OL İZ'im BedeNindeE...
|
|
| |
|
|
funky_corps
|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2007, 15:11:42 » |
|
yok yaa o kadarda asi olmamak lazım ılımlı asilik modunda olmalı insan serhat sakin relax:)
|
|
|
|
|
|
ewerything was allright.
|
|
| |
|
|
serhat_19
|
 |
« Yanıtla #8 : 21 Aralık 2007, 15:16:27 » |
|
yok yaa o kadarda asi olmamak lazım ılımlı asilik modunda olmalı insan serhat sakin relax:) doğru söylüyon ılımlı asilik en iyisi.biraz abartmışım ben:D
|
|
|
|
|
|
Hiç Kimse BendeN tamaMen koPamaz İz'im KaLIr ya RuhuNda Ya Da BedeninNde Eğer RuhuN yokSa Rahat OL İZ'im BedeNindeE...
|
|
| |
|
|
ramazan
|
 |
« Yanıtla #9 : 22 Aralık 2007, 15:20:20 » |
|
sağlam kişiliği olmayan insanlar tabiki değişiyorlar. sonradan görenlerde değşiyorlar
|
|
|
|
|
|
<i>Keşke bitse şu okulda kurtulsam işkenceden</i>
|
|
| |
|
|
seca
|
 |
« Yanıtla #10 : 22 Aralık 2007, 17:50:02 » |
|
farklı bir bakış...ama buradaki yazılarla bir değil...yani demek istediğim şey aslında üniversiteye gelene kadar birçok alanda sorumluluk bile bilmeyen genç sorumluluğu burada kazanıyor...hemde yanında yardımcısı bile olmadan...örneğin hayatında önemli bir adamla konuşmayan öğrenci burada docentlerle rahatlıkla sohbet edebilme olanağı bulabiliyor...yani iletişimi de ister istemez kuvvetleniyor...ya da kendi başına özgürce biyere gitmeye cesaret edemeyen biri rahatlıkla edindiği bilgilerle başka yerleri gezip kültürünü artırabiliyor...
ama olayın senin açından doğru tarafı da var tabiki...hiç ortam görmemiş biri eğer kişilikte hiç yoksa cıvıtabiliyor saçma hareketlerde bulunarak kişiliğini olumsuz yönde değiştirebiliyor...sonrada bulunduğu şehirde üniversiteli işte bu çocuk imajını geliştiriyor...e bu da gerçekten olumlu yönde kendini geliştirmek isteyen biri için çok kötü bir durum...
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
funky_corps
|
 |
« Yanıtla #11 : 22 Aralık 2007, 17:53:23 » |
|
abi kesinlikle katılıyorum deiştirmekten kasıt kişilik deildi bu sohbette bakış açısıydı yaşam tarzıydı ama yanlış bi yoru olmuş..seca abi döktürmüşsün gene:)
|
|
|
|
|
|
ewerything was allright.
|
|
| |
|
|