|
|
|
|
|
|
|
serhat_19
|
 |
« Yanıtla #18 : 15 Eylül 2007, 22:05:06 » |
|
ev konusunda sorun yaşayan bayan arkadaşlar! çok yakından tanıdıgım güvenlik konusunda garanti verebilecegm bi teyzemiz var iki kafadar da gelebilirsiniz 2 oda boş,dünya tatlısı bi teyze ev kaloriferli kahvaltı ve akşam yemegi var ailemle yasıyorum am benim bile gidesim var  ne güsel walla bende şans olsa annemden kız doğardım walla 
|
|
|
|
|
|
SuperMERSIN.com - Mersinin Odak Noktasi, Mersinin PORTAL SiTESi! MersinALEM.com - Mersinde Sohbet Bizden Sorulur!
BiZ ETİLER ÇoCuĞu DeĞiLiZ Ki PaRaMıZ OlSuN, FLORYA ÇoCuĞu DeĞiLiZ Ki 4X4 ÜMÜz OlSuN, BiZ ADANA ÇoCuĞuYuS BıRaKtA ŞeKLİmİz OlSuN...
|
|
| |
|
|
|
|
|
tisoft
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #21 : 19 Eylül 2007, 21:43:32 » |
|
arkadaslar ben aslı bende dokuz eylul unıversıtesınde ogrencıyım. mersınlıyım..bızım yazlıgımız var bır tane tomukte esyalı 3 oda 1 salon kıraya verıyoruz her turlu esya mevcut 165 metrekare.. aılemle kalıoduk artık kalmıoruz denıze 0 yazlık.. eger hazıranda cıkmak uzere kalırsanız aylık 350 ytl eger full sene boyunca kalmak ıstersenız 500 ytl ye kıraya verıoruz..ama bayan ogrencılere verıoruz ne yazıkkı .. forumunuza ılk defa gırdım ve nereye yazacaımı bılemedım eger ıletısıme gecmek ıstersenız
Not: Kişisel iletişim bilgilerinizin yayınını yapmayınız.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2007, 22:17:55 Gönderen: Admin »
|
|
SuperMERSIN.com - Mersinin Odak Noktasi, Mersinin PORTAL SiTESi! MersinALEM.com - Mersinde Sohbet Bizden Sorulur!
|
|
| |
|
|
|
|
zehra_kamu
|
 |
« Yanıtla #23 : 29 Eylül 2007, 00:56:10 » |
|
ev konusunda sorun yaşayan bayan arkadaşlar! çok yakından tanıdıgım güvenlik konusunda garanti verebilecegm bi teyzemiz var iki kafadar da gelebilirsiniz 2 oda boş,dünya tatlısı bi teyze ev kaloriferli kahvaltı ve akşam yemegi var ailemle yasıyorum am benim bile gidesim var  ne güsel walla bende şans olsa annemden kız doğardım walla  yaa serhatt işte avantajları bu bayan olmanın 
|
|
|
|
|
|
Ben sende imkansızlığı seviyorum,ama asla ümitsizliği değil...
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
serhat_19
|
 |
« Yanıtla #26 : 30 Eylül 2007, 16:01:37 » |
|
ev konusunda sorun yaşayan bayan arkadaşlar! çok yakından tanıdıgım güvenlik konusunda garanti verebilecegm bi teyzemiz var iki kafadar da gelebilirsiniz 2 oda boş,dünya tatlısı bi teyze ev kaloriferli kahvaltı ve akşam yemegi var ailemle yasıyorum am benim bile gidesim var  ne güsel walla bende şans olsa annemden kız doğardım walla  yaa serhatt işte avantajları bu bayan olmanın  ee tabi bayan olmanında böyle küçük avantajları war.ama ben cinsiyetimden memnunum 
|
|
|
|
|
|
BiZ ETİLER ÇoCuĞu DeĞiLiZ Ki PaRaMıZ OlSuN, FLORYA ÇoCuĞu DeĞiLiZ Ki 4X4 ÜMÜz OlSuN, BiZ ADANA ÇoCuĞuYuS BıRaKtA ŞeKLİmİz OlSuN...
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|