|
|
kedidir_kedi
Üye

|
 |
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2007, 22:15:04 » |
|
en geç biten ders saat 23 te oluyor ama ilk dönem olmuyor birde en fazla daha çok dersler saat 15 te baslar 21 de biter bölümünüde söyleseydin ona göre yorum yapabilirdim ben bilg.tekn. prog bol mesala sana sunu söyle ben mezunum ve rahatça söyleyebilirim öğrencilik hayatım boyunca bu kadar iyi öğretmeni birarada hiç görmedim benim için çok güzel geçmiş bir 2 senedir önyargılı olma ve sizden önceki öğrencilerin sizi korkutmalarına kanma 
|
|
|
|
|
|
SuperMERSIN.com - Mersinin Odak Noktasi, Mersinin PORTAL SiTESi! MersinALEM.com - Mersinde Sohbet Bizden Sorulur!
|
|
| |
|
h.akbal
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Ağustos 2007, 16:03:51 » |
|
OKULUMUZA HOSGELDIN DER SAATLERİN 3 GUN 3 YADA 2 DE BASLAR 9 GİBİ BİTER KALAN 2 GUNDEDE 5 DE BASLAR 22:00 23:00 GİBİ BİTER BOLUMUNE GORE SANSLSIN AMA SENIN BOLUMUNU BILMIYORUM BİL PRG İSE MATAEMATIK TEN YANDIN IYI CALIMAN LAZIM DIGER HOCALARLA SORUN OLUCAGINI SANMIYORUM CALISIRSAN ..! KISIN BIRAZ ZOR OLUR AMA YAZIN GUSELDIR HAVALARA BAGLI ANLIYACAGIN YANI ZATEN TEK BASINA DEILSIN OKULDA SENIN GIBI BIR SURU INSAN VAR İKİNCİ OGRETIM OKUYAN INSAN..!
|
|
|
|
|
|
SuperMERSIN.com - Mersinin Odak Noktasi, Mersinin PORTAL SiTESi! MersinALEM.com - Mersinde Sohbet Bizden Sorulur!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|