|
|
fox
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #16 : 31 Ağustos 2007, 23:16:51 » |
|
Bide kayda gecikmemen için mersine en az 1saat önce inmiş ol çünkü otogar cok uzak kampüse ,otel olarakda Ögretmenevi var,orası temizdir,sakın otogarın ordaki otellere gitmeyin berbat oralar.Egriçama binince yine ögretmenevinde inecem dersen indirirler ok,bende abarttım olayı :)ama bnde dısarda olsam boyle yardım arardım  çok teşşekür ederim detalarıyla yazdığın için.ordan
|
|
|
|
|
|
SuperMERSIN.com - Mersinin Odak Noktasi, Mersinin PORTAL SiTESi! MersinALEM.com - Mersinde Sohbet Bizden Sorulur!
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fox
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #22 : 01 Eylül 2007, 13:12:31 » |
|
çiftlikköyle merkez arasında sadece 1 otobüs var. eğer çiftlikköyden sosyal bilimlere gitmek istiosanız 2 vasıta değiştirmek zorundasınız.
sosyal bilimlere 2 vasıtamı okadar uzakmı bu sosyal bilimler çiflikköy kampüsüne çünkü kayıt yaptırdıktan sonra sosyal bilimelre geçmem lazım onlarıda yzarsan sevinirim çiflikköy kampüsünden nasıl geçicem sosyal bilimlere bide dersler ne zman başlar muhasebe 2.öğretim bi bilgin varmı
|
|
|
|
|
|
SuperMERSIN.com - Mersinin Odak Noktasi, Mersinin PORTAL SiTESi! MersinALEM.com - Mersinde Sohbet Bizden Sorulur!
|
|
| |
|
ewrenbey
Daimi Üye

|
 |
« Yanıtla #23 : 01 Eylül 2007, 13:20:17 » |
|
yani biraz uzak eet. çiftlikköyde kaydı yaptırdıktan sonra çarşıya gideceksin. ordan kime sorsan söylerler. eğer bana sorarsan çiftlikte me.ü otobüslerine bin. pozcuda herhangi yerde in. sonra üzerinde çevreyolu yazan otobüsler var turuncu renkte. onlara bin. soföre söle o seni sosyal bilimlerde indirir.
|
|
|
|
|
|
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez
|
|
| |
|
fox
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #24 : 01 Eylül 2007, 13:23:19 » |
|
yani biraz uzak eet. çiftlikköyde kaydı yaptırdıktan sonra çarşıya gideceksin. ordan kime sorsan söylerler. eğer bana sorarsan çiftlikte me.ü otobüslerine bin. pozcuda herhangi yerde in. sonra üzerinde çevreyolu yazan otobüsler var turuncu renkte. onlara bin. soföre söle o seni sosyal bilimlerde indirir.
2, öğretimim ben sorun olmaz dimi sonuçta serbest bölged eyurtta yada evde kalamıycam pozcuda yurt yada ev tutsam zorlanırmıyım okula geliş giidş konusunda
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
ewrenbey
Daimi Üye

|
 |
« Yanıtla #26 : 01 Eylül 2007, 13:52:17 » |
|
mersinde çevre yolu denen bi yol var. oralarda ew tutabilirsin. sosyal bilimlere giden otobüsler ordan geçio çünkü. 2. öğrenim olman sorun diil bence çünkü 2. öğrenim okuyan çok kişi var. onlarla beraber takılırsın. dersler en geç 22:00 da biter. istasyon çevresi çarşı olarak kabul edilir. istasyona en yakın durak tekel durağıdır. o durağın karşısına geçeceksin. küçük sarı renkte dolmuşlar var. saten üzerinde yazıo sosyal bilimler diye. tam okulun önünde inersin
|
|
|
|
|
|
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|