16 Mayıs 2008, 11:53:04
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 82
1  Başlangıç / Bilgisayar ve Bilgisayar Parçaları / 2yıl garantili ''0'' laptop veya masa üstü alıcaksanız bana sormadan almayın! : Bugün 00:35:57
iyi konuştun doğru konuştun lakin herkesin ilgi alanına girmiyo pc. Adamın işi gücü war nerden bilsin şu parça buna yarıyo bu parça şuna yarıyo sadece kullanıyo... bende diyorum ki pc alacak olan warsa ön ayak olalım şunu bunu yap diyelim. benden almış veya bi başkasından almış farketmez yalnız pc yi aldığı kişi sağlam olsun makinası sağlam olsun. ben bunun derdindeyim....
2  Başlangıç / Bilgisayar ve Bilgisayar Parçaları / 2yıl garantili ''0'' laptop veya masa üstü alıcaksanız bana sormadan almayın! : 09 Mayıs 2008, 07:41:36
polen bilgsayar zamanında 1299 ytl ytl yine bu saydığın özellikte bi makinayı ve ve diğer ıvır zıvır bi sürü hediye verdi ve günde 100-150 pc

sattı... yalnız sattı satmasına da bütün hediyeleri birden al götür demediler. örneğin dediler ki abi foto. makinası elimizde kalmadı daha sonra

gelcek ozaman vericez vs... deyip müiterilerini kendilerinden soğuttular. .polen bilgisayar bi çok parçanın türkiye dispiritörlüğünü yapmaktadır.

ve bu sayede de bizlerden daha ucuza mal alabilmektedirler(bazen). yalnız sattıkları malların güvencesine gelince işte orda durucaksın... tarsus

polenden alışveriş yapmış olanlar tamir için bizim dükkana geliyolar war mı böle bişiği... hani nerde verdikleri garanti nerde o güvence... adam

bize şu gibi sorunlarla geliyo... abi bu bilgisayarı ben polenden aldım. ben ram'den yememek için bunu işletim sistemini XP Home yaptırmak

istiyorum diyor ve bunu neden aldığın yere yaptırmadınız dediğimiz zamanda sinir ve asabi bi şekilde bırak ya orjinal cd aldırcaklardı bana 180

ytl para istediler diyor....yani arkadaşım bol keseden atıp tutan çok ama kaliteli pc alıcaksan kesinlikle polenden alma onlar hiç bi zaman zarar

etmez mal satmasada zarar etmez çünkü arkaları sağlam...

bakın abi bilgisayar aldığınız zaman aldığınız özelliklerin yanında güven bulmaya çalışın , malı satıp arkasında durmamayı bende bilirim ve şuan

poln pc tarsusta bu şekilde yaptığı için ayda 1-2 basayar silgisayar satmaya başladı. ben hemen hemen hergün dükkanlarına girer çıkarım.

çalşanların yüzlerinede sölüyom abi sizin sattığınız mal çamur diyorum...

işin özü sağlam bildiğiniz yerden alın abi.  benim yukarıdaki tanıttığım pc nin fiyatı bu. ama güven meselesine gelince , pc ye ne olursa olsun

yakama yakışın abi, kısaca polen pc bu arkadaşım umarım anlamışsındır....
3  Kampüs / Yeni Gelenler / ben eksiktim:)) : 03 Mayıs 2008, 15:18:09
hoş geldi lahoya...
4  Başlangıç / Bilgisayar ve Bilgisayar Parçaları / 2yıl garantili ''0'' laptop veya masa üstü alıcaksanız bana sormadan almayın! : 03 Mayıs 2008, 15:11:25
 Arkadaşlar her türlü pc parçası (ekran kartı, anakar, ram, hard disk vs. ) , toplama pc , monitör, speaker.... veya laptop alıcaksanız yardımcı olurum.

Herkesin üye olamayacağı sadece şirket çalışanlarının üye olabileceği bi site üzerinden parçaları veya laptopları ucuz yollu alabilme yetkisine sahibim.

Sizlere elimden geldiğince yardımcı olurum. Örneğin toplama masa üstü bilgisayar mı istiyorsunuz_? Bana özellikelrini yazıyosunuz. Size fiyat weriyorum ve siz araştırıyorsunuz acaba benim werdiğim fiyat piyasa ile uyuşuyor mu_?

Eminim piyasanın çok altındaki bi değer olacak çünkü sizlere site üzerinden alışveriş yapıp kargo veya ewe teslim şeklinde elinize ulaştırcam.

Örneğin :

core 2 duo işlemci

DDR2 1 GB ram

Ati 256/1GB (yükseltilebilir) ekran kartı

Gigabayt anakart VGA/TV Out/ethernet...

160 GB hard disk

LG DVD writer

19''LCD monitör BenQ marka

ATX kasa

A4 tech mouse+klavye

Speaker hoparlör

Sadece 700 Dolar KDV DAHİL!!!!!

Gidin araştırın ve bu fiyatın altında bulursanız bana belgelerle kanıtlayın bende size yukarıdaki özelliklere sahip pc yi 100 dolar aşağıya vercem...

NOT: Bilgisayarlar veya alacağınız parçalar 2 yıl garantilidir. Kredi kartına vade farkı olmadan 6 ay taksit yapılabilir. İsteğe bağlı olarakta 12 ay taksit yapılabilir.
5  Kampüs / Anfi / İşte 1 Mayıs 2008 (TAKSİM) : 02 Mayıs 2008, 17:21:11
hersene ki hawa...
6  Kampüs / Kafeterya / Millet Sinava girdim! : 19 Nisan 2008, 21:46:36
Herşey kısmet meselesi! Azmine hayret kaldım... İnşallah da kazanır gelirsin Mersin'e.
7  Mersin Üniversitesi / Su Ürünleri Fakültesi / YARDIM : 07 Nisan 2008, 16:02:10
bölüm hakkında kısa kesitler , tecrübenize dayanarak neler yapıp neler yapmayacağımızı bizlere söleseniz hiçte fena olmaz
8  Kampüs / Kafeterya / Bir Türk Neler İcat Eder : 07 Nisan 2008, 15:59:34
siparisle getirile bilir mi acaba ya? shu dolma makinasi?Gülümseme

fiyatı 3 ytl çarşı pazarda satılıyor Kahkaha
9  Mersin Üniversitesi / Sosyal Bilimler Fakültesi / Sosyal bilimler fakültesi taşınacakmı : 06 Nisan 2008, 20:24:25
çiflik köyde yapılan aktiviteleri sıralamak uzun sürer ama bi kesit verebilirim... dans gösterileri için hazırlık yapan dans kursiyerleri(halk oyunu, modern dans ekibi, hiphop dansçıları) turizm topluluğun düzenlediği geziler ve eğlenceler türkü geceleri vs ... yabancı dillerde futbol turnuvasını ben düzenledim. ayrıcada en büyük gösteri .iflik köy kampüsünde olacak sizinde bildiğiniz gibi bunun adı bahar şenlikleri... gelip görmen lazım anlatmakla olmaz Dil çıkaran
10  Kampüs / Forum Oyunları / Bu Topu Ne Kadar Uzağa Fırlatabilirsiniz : 04 Nisan 2008, 11:10:51
şimdide 5153 yaptım Kahkaha
11  Kampüs / Forum Oyunları / Bu Topu Ne Kadar Uzağa Fırlatabilirsiniz : 04 Nisan 2008, 11:02:51
4840 yaptım Dil çıkaran
12  Bilgisayar, Elektronik, İnternet, Programlama Dilleri / Bilgisayar Güvenliği / Anti Virüs Programınıza Güveniyormusunuz. Ozaman Bu testi Uygulamaya Nedersin : 02 Nisan 2008, 23:20:15
CANovsky  ....  sürüm 7.1 - 2008

indirmeyi düşünürken yakaladı... O kadar sağlam bi virüs programı ... İleriyi gören tek program Kahkaha Kahkaha Kahkaha
13  Kampüs / Yeni Gelenler / selam aarkadaşlar : 02 Nisan 2008, 23:17:30
Hepiniz siteye hoş geldiniz
14  Kampüs / Forum Oyunları / Çağrışım : 02 Nisan 2008, 10:17:38
baba akü yokk Kahkaha
15  Mersin Üniversitesi / Sosyal Bilimler Fakültesi / Sosyal bilimler fakültesi taşınacakmı : 30 Mart 2008, 23:04:09
Bu üniversite ne kadar dağınık yahu, ben seneye Yenişehirdeyim ve orada olmaktanda şikayet ediyorum ... Sizlerin halini düşünemiyorum. Sosyal bilimler okuyorsunuz ama A-Sosyal yaşıyorsunuz.
Sayfa: [1] 2 3 ... 82