04 Temmuz 2008, 17:36:58
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / İYİ BAYRAMLAR... : 19 Aralık 2007, 22:19:39
herkese iyi bayramlar bu arada:)
2  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / İYİ BAYRAMLAR... : 19 Aralık 2007, 22:18:40
slm arkadaşlar  bir araştırma amacıyla bilgi almam gereken endüstri psikolojisi dersini almış veya almakta olan psikoloji son sınıfta okuyan bir arkadaşa ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim
3  Kampüs / İller (memleket) / Mersin - Mersinlilerin Yeri : 28 Ağustos 2007, 12:28:51
slm mersinli arkadaşlarım bn mersinli diilim ama 5 sene orda okuduktan sonra mersin yarı memleketim oldu sayılır baya bi özümsemişim yani çok da özledim memleketimi  Gülümseme istanbuldan sevgilerle Gülümseme
4  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Mersin Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi : 27 Ağustos 2007, 18:33:41
r_35_ arkadaşm hazırlığı atlatan biri olarak  sana diyeyim ki biraz zor bnim zamanımda geçme notu 70'ti ama şimdi ne bilemiyom ama bn sana diyeyimki hazırlık notunu yüksek tut iş hayatında işine çok yarıyo bizde soruların bir kısmı test usulydü yani çağrışım yapma olanağın çok diğerleri türkçe ing çevirme sözcük bilgisi(boşluklara uygun sözcük yerleştirme) bide 3 konu verip içinden birini seçip ingilizce kopozisyon yazıyodun(en az 70 kelime) bu kadarını hatırlıyom byby
5  Kampüs / Mezunlar / 2006 - Bilgisayar programcılığı mezunu : 20 Ağustos 2007, 19:06:04
slm bnde 2 sene önce mezun oldum istanbuldayım ama hala mersini çooooooooook özlüyorum merak ediyom ne halde şimdi
6  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Mersin Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi : 20 Ağustos 2007, 18:59:14
slm bnde fen edebiyat psikoloji bölümü mezunuyum iyiki böle bişi yapmışınız harikasınız Gülümseme
Sayfa: [1]