05 Eylül 2008, 07:55:07
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4
1  Kampüs / Yeni Gelenler / Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik ... : 26 Ağustos 2008, 16:18:22
merhaba didoş ben de yeni kazandım ikinci öğretim bu bölüm için endişeliyim iş alanı nasıl ii mi yani bi bayan için ...hazırlık nasıl zor mu anlattıkların  için saol ii oldu valla ...
cnm hiç bi$ey için endi$eLenme kendini geLi$tirmeye bak ben hazırlığı bitirdim ve hemeN çaLı$maya ba$Ladım,bayanLar için evet biraz zor yoğun bi i$.ama acayip zevkli.insanLarLa iLeti$im içinde oLmak onLarı memNun edebiLmek ve yeni insanLar tanımak çok zevkLi:)
2  Kampüs / İller (memleket) / BALIKESIRLI ARKADASLAR WARSA MUMKUNSE CIKSIN ORTAYA:))) : 26 Ağustos 2008, 16:09:51
bende aslen balıkesirli değilim ama sekiz senedir balıkesirde oturuyorum.1senedirde mersinde okuyorum:)
3  Kampüs / Yeni Gelenler / Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik ... : 26 Ağustos 2008, 10:06:01
bide adanalısın bende adanalıyım ya..aaa görmüşüzdür kesin birbirimizi ama isimden çıkaramadım
4  Kampüs / Yeni Gelenler / Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik ... : 26 Ağustos 2008, 10:02:36
ben hatırlayamadım seni gerçi resminide tam göremiyorum ama..sizin sınıftakilerinde çoğunu tanıyorum
5  Kampüs / Yeni Gelenler / Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik ... : 26 Ağustos 2008, 09:57:14
ya özelden msj gönderemiyorum serhat.güvenlik kodu gözükmüyo.karşınızdakli sınıftaydım...
6  Kampüs / Yeni Gelenler / Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik ... : 26 Ağustos 2008, 09:31:47
te$ekkür ederim mesLeğin bi parçası günde 100Lerce insana boğaz patLatıyorumm..her$ey kendinize güvenmekle ba$Lıyo ba$arabiLirsiniz,inanın kendinize....
7  Kampüs / Yeni Gelenler / Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik ... : 26 Ağustos 2008, 09:04:20
serhat o kalma sistemi değişti bu sene eğer geçemezlerse hazırlığı sınıf tekrarı yapıcaklar.arkadaşlar bu sene çiftlikköyde yabancı diller yüksek okulunda hazırlık okucaksınız.4yıllıklar için söylüyorum seneyede tece kapmpüsüne geliceksiniz bende ikinci öğretimim bu sene hazırlığı bitirdim.90la geçtim.hazırlık çok zor diil kafanızı kullanın sadece.derste anlatılanları dinlemeniz yeterli.muhafiyet sınavı biraz kazık geçen çok az oluyo ama hakkınızda hayırlısı.çok kasmayın yeni başlıosunuz herşeye ondan bukadar çok soru işareti var aklınızda ama anlamıcaksınız hazırlığın nasıl bittiğini...turizm güzel bölüm şüpeniz olmasın ben ilk senem olmasına rağmen sektöre girip çalışmaya başladım,işin içine girince anlıyorsunuz ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı çok zevkli bir meslek..ben memnunum...tavsiye de ediyorum..
8  Mersin Üniversitesi / Mersin Meslek Yüksek Okulu / TurizmciLer nerDee... : 23 Ağustos 2008, 18:48:22
BENDE 303TEYDİM
9  Mersin Üniversitesi / Mersin Meslek Yüksek Okulu / TurizmciLer nerDee... : 23 Ağustos 2008, 13:58:17
perp.c deydim
10  Mersin Üniversitesi / Mersin Meslek Yüksek Okulu / TurizmciLer nerDee... : 23 Ağustos 2008, 13:55:24
bilmiyorumki..ben ikinci öğretimim...
11  Mersin Üniversitesi / Mersin Meslek Yüksek Okulu / TurizmciLer nerDee... : 23 Ağustos 2008, 13:43:04
ben hazırlığı geçtim ama birinci sınıf olucam bu sene..
12  Mersin Üniversitesi / Mersin Meslek Yüksek Okulu / TurizmciLer nerDee... : 23 Ağustos 2008, 13:42:30
 Sırıtan
13  Mersin Üniversitesi / Mersin Meslek Yüksek Okulu / TurizmciLer nerDee... : 23 Ağustos 2008, 13:08:39
bende turizciyim ama 4yıLLık Dil çıkaran Sırıtan
14  Kampüs / Öğrenci İşleri / hazırlık sınıfı : 31 Ağustos 2007, 10:13:33
Tecedeysen galiba orda olur ondan emim diilim.Dort yıllık olan degilde 2yıllıksa,sosyal bilimlerdeysen kesin kendi okulun cunku bizim bi hoca oraya derse gidecek
4 yıllık tecedeyim ewet Sırıtan
15  Kampüs / Öğrenci İşleri / hazırlık sınıfı : 31 Ağustos 2007, 10:10:39
biliorum ama sen benle küsmüsün yaff?? daha geyikte yapamıos senle Üzgün
yok küs deilimde denk gelemioruzki:(
Sayfa: [1] 2 3 4