05 Eylül 2008, 07:59:17
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32
46  Kampüs / Kafeterya / Bir Türk Neler İcat Eder : 28 Mart 2008, 16:46:50
21. Namaz vaktini hatırlatan Müslüman guguk kuşlu saat

ya kafam güzel yada hakkatten bunlar süper Kahkaha bi daha bilgisayar başında içip bişeyler okumuycam son 30 dakikadır gülüyorum eline sağlık Kahkaha
47  Başlangıç / Elektronik Aletler / N99i TV ÖZELLİKLİ DOKUNMATİK CEP TELEFONU 300 YTL : 14 Mart 2008, 21:51:06
walla geçen n95 in çin malını gördüm Gülümseme wireless lı felan adamlar bire bir yapmış aynısının tıpkısı sadece biraz hafif Gülümseme 300 dedi direk yok sıfır dio yok bilmem ni dio 200 e verir ama Gülümseme bu çinliler her haltı yapar ya adamlar geçenlerde eyfel kulesinin aynını dikti ülkelerine
48  Başlangıç / Elektronik Aletler / N99i TV ÖZELLİKLİ DOKUNMATİK CEP TELEFONU 300 YTL : 13 Mart 2008, 15:06:25
Servis yok garanti yok getirdiğiniz makineler yurt dışı satış fiyatları 100 lira civarı Kahkaha Adanada Çakmak Plaza diye bi yer bilen varsa gidin aynı ürünleri 150 liradan satıyorlar
49  Kampüs / Kafeterya / buyrun okuyun... ( devletimiz neler yapmış) : 25 Şubat 2008, 00:47:57
biraz sabredin bi keselerini doldursunlar onlardan önce gelenler gibi bi yiyecek bişi kalmasın nasılsa satmayı kesip üretmeye geçerler bu arada Telekom fransızların eczacı başı hala türk MNG murat nafiz güngör die bi adamın WoW otellerinin sahibi rakı halen tekelin ama özel açılan firmalar türk rakısını zorluyo sahipleri kim bilmiyorum süper fm halen türk demirdöküm alarko halen türk ki bu firmalar özel devlet kuruluşu diildir istediğine satar Şaşırmış) yani bu kadar yzdığın yerden satılan bi telekom var oda 51 hissesi ki herşeye yeter gerisi tamamen özel şahıslara aittir o işletmelerde özelleşme yoktur zaten özeldir İETT arsasına gelince el mahtuh arsanın parasını vermedii için halen devletin limanlar hakkında hiç bi bilgim yok ama özelleştirdiklerini biliyorum çünkü mersin limanıda satıldı diye biliyorum askeri gemiler girecek yer arıyor diyorlardı bi ara
50  Mersin Üniversitesi / Sosyal Bilimler Fakültesi / Bu Sezon SON Seneye TAŞINIYORUZ : 23 Şubat 2008, 01:44:52
taşınıyoz taşınıyoz Şaşırmış) kantini boşamı yaptılar Şaşırmış) ya yenişehir ta çiftlik ya tece ya anamur yada allah neresini uygun görürse Şaşırmış) kesin ama bu sene taşınıyoz Kahkaha
51  Kampüs / Yeni Gelenler / :( : 23 Şubat 2008, 01:41:55
Şaşırmış) puhahaha diom başka bişi demiyom walla okul bulmuşun öp başına koy tamam yeri felan kötü ama hiç diilse üni. şartlarını uyguluyolar benim eski okul muğla fethiyeydi ordada üni ilk okulla yan yanaydı camdan allahın veletleri laf atardı yada çukurova yumurtalıkta bi petrolün arkasında çukurda küçücük bi bina millet lise gibi bahçesini felan temizleyip dersten geçiyo bulmuşun öp başına koy hem kılişe bi söz var belki bilirsin seneye taşınıyo Şaşırmış)
52  Mersin Üniversitesi / Mersin Üniversitesi Genel / ALTTAN DERS ALAN BÜTÜN ARKADASLAR BURAYA : 23 Şubat 2008, 01:39:40
yaz okulunda geçersin Şaşırmış) anca
53  Kampüs / Kafeterya / Öğrenci Evi Yer MERSİN ÜNİ. :o) : 23 Şubat 2008, 01:38:22
=) bu gene iyi be geçen yıl bi arkadaşın evinde kalıyodum keşke onuda silmeseydim bulaşıklar banyoya taşıyodu =) o günü asla unutamam ama alkolün zararlarıydı o gün tamamen Şaşırmış)
54  Mersin Üniversitesi / Sosyal Bilimler Fakültesi / ARKADASLAR SİZCE HOCALAR MI ZOR DERSLER Mİ? : 23 Şubat 2008, 01:36:46
anlatıma bağlı olarak ders analatana bağlı olarak hoca hoca adam gibi olursa her şey kolay ama içlerinden çürük çarık kıl hocalar çıkıyo sosyalde olan bazı şahıslar gibi
55  Kampüs / Kafeterya / Öğrenci Evi Yer MERSİN ÜNİ. :o) : 22 Şubat 2008, 11:16:12
anlamadim yaa ne demek simdi bu? bu kadar bos yeri niye koydun?resimmi yuklemek istemistin?  bi daha dene derim ben Gülümseme

flash player felan yükle orda normalde youtube video su var
56  Kampüs / Kafeterya / Öğrenci Evi Yer MERSİN ÜNİ. :o) : 22 Şubat 2008, 00:31:59

puhahahahahahahahahahahaha bunlar mersinli =) evi şikayet etmek isteyen kuşimatonun bi arka sokağındaki susam pastanesinin karşısındaki apartmanın 1. katını belediyeye verebilir =)

not:( ÇEKEBİLİR AMA ORDA YAŞAMIYORUM ) 1. sınıflar daha bunlar yazık daha neyin ne olduğunu bilmiyolar
57  Kampüs / Kafeterya / Liseli Kız +18 : 18 Şubat 2008, 21:59:57
harbi (mal) mış işte Şaşırmış) eko bombasın ya Şaşırmış) dolap düşüyo gerisi yok acep öldümü ne
58  Sınırsız Paylaşım / Program / Kaspersky Anti-Virus / Internet Security 8.0.0.140 : 13 Şubat 2008, 20:09:41
ya piyasada 16 milyon deneme günlük nod32 ler var bence gerisini sallayın nod32 hiç diilse kasmıyor
59  Kampüs / Kafeterya / KEBAP mmmMMHH :p:p:p : 13 Şubat 2008, 20:06:53
sen yanlış yerde yemişsin kebabı kebabın çıkış noktası adana bi git orda dene bakim bi daha başkasını beyencekmisin
60  Sınırsız Paylaşım / Video Film / Recep İvedik :) fragman : 26 Ocak 2008, 02:22:16

böyle daha iyi Gülümseme
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32