walla geçen n95 in çin malını gördüm wireless lı felan adamlar bire bir yapmış aynısının tıpkısı sadece biraz hafif 300 dedi direk yok sıfır dio yok bilmem ni dio 200 e verir ama bu çinliler her haltı yapar ya adamlar geçenlerde eyfel kulesinin aynını dikti ülkelerine
Servis yok garanti yok getirdiğiniz makineler yurt dışı satış fiyatları 100 lira civarı Adanada Çakmak Plaza diye bi yer bilen varsa gidin aynı ürünleri 150 liradan satıyorlar
biraz sabredin bi keselerini doldursunlar onlardan önce gelenler gibi bi yiyecek bişi kalmasın nasılsa satmayı kesip üretmeye geçerler bu arada Telekom fransızların eczacı başı hala türk MNG murat nafiz güngör die bi adamın WoW otellerinin sahibi rakı halen tekelin ama özel açılan firmalar türk rakısını zorluyo sahipleri kim bilmiyorum süper fm halen türk demirdöküm alarko halen türk ki bu firmalar özel devlet kuruluşu diildir istediğine satar ) yani bu kadar yzdığın yerden satılan bi telekom var oda 51 hissesi ki herşeye yeter gerisi tamamen özel şahıslara aittir o işletmelerde özelleşme yoktur zaten özeldir İETT arsasına gelince el mahtuh arsanın parasını vermedii için halen devletin limanlar hakkında hiç bi bilgim yok ama özelleştirdiklerini biliyorum çünkü mersin limanıda satıldı diye biliyorum askeri gemiler girecek yer arıyor diyorlardı bi ara
taşınıyoz taşınıyoz ) kantini boşamı yaptılar ) ya yenişehir ta çiftlik ya tece ya anamur yada allah neresini uygun görürse ) kesin ama bu sene taşınıyoz
) puhahaha diom başka bişi demiyom walla okul bulmuşun öp başına koy tamam yeri felan kötü ama hiç diilse üni. şartlarını uyguluyolar benim eski okul muğla fethiyeydi ordada üni ilk okulla yan yanaydı camdan allahın veletleri laf atardı yada çukurova yumurtalıkta bi petrolün arkasında çukurda küçücük bi bina millet lise gibi bahçesini felan temizleyip dersten geçiyo bulmuşun öp başına koy hem kılişe bi söz var belki bilirsin seneye taşınıyo )
=) bu gene iyi be geçen yıl bi arkadaşın evinde kalıyodum keşke onuda silmeseydim bulaşıklar banyoya taşıyodu =) o günü asla unutamam ama alkolün zararlarıydı o gün tamamen )
anlatıma bağlı olarak ders analatana bağlı olarak hoca hoca adam gibi olursa her şey kolay ama içlerinden çürük çarık kıl hocalar çıkıyo sosyalde olan bazı şahıslar gibi
puhahahahahahahahahahahaha bunlar mersinli =) evi şikayet etmek isteyen kuşimatonun bi arka sokağındaki susam pastanesinin karşısındaki apartmanın 1. katını belediyeye verebilir =)
not:( ÇEKEBİLİR AMA ORDA YAŞAMIYORUM ) 1. sınıflar daha bunlar yazık daha neyin ne olduğunu bilmiyolar