yahu zaten senlık 3 gundu 2 gununde yagmur yagdı acıkhava konserılerı ıptal edıldı. son gunde hava buz gıbıydı musa eroglu geldı ama cok az durdu 3-4 turkuden sonra gıttı cok soguk dedı (((((((((((((((((((((((((((((((((( sansıma yaaaaaaaaaaa
1 mayıs işçi emekçi bayramımız kutlu olsun ne dıyeyım: ) gecmıs yıllarda 1 mayısta taksımde atılan bombada olen 38 kişi sonunda 1 mayısta artık tam guvenlık yapmaları gerekırken.......... mıtınglerınde yaptıkları korumaları 1 mayısta yapmak yerıne 1 mayısı ınsanlara zehır zıkkım edıp, ıscıyı emekcıyı bu sekılde dovup ezen valımız,ıcıslerı bakanımız ve bınumum ılgılı kısıler kahrolsun! 1 MAYISTA KAFASINI KUMA GOMENLERDEN TIKSINIYORUM.. 1 MAYISTA BABASI,ATASI,ECDASI İŞÇİ,EMEKÇİ DEĞİLMİŞ GİBİ İNSANLARIMIZA KİN BIRIKTIRMIS GIBI SALDIRAN POLIS KIYAFETLI INSANLARDAN TIKSINIYORUM.
BIZIM POLISIMIZ BU DEĞİL! BIZIM 1 MAYISIMIZ BU DEĞİL!
bende bır BESIKTASLI olarak kutladım tum galatasaraylıları : ) zaten kutahyanın 1 caddesı var orada tum kutahya coskuyla kutladılar bızde gaza geldık : ))))))))) tebrık edıyorum tekrar