04 Temmuz 2008, 17:58:07
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
1  Kampüs / Kafeterya / rahatlatıcı...hoşuna giderek yaptığın şeyler... : 12 Mayıs 2008, 20:38:37
yanimda meyve suyum,kucagimda notebookum,sigaram ve yatagim..iste hayat bu..
2  Kampüs / Kafeterya / Millet Sinava girdim! : 12 Mayıs 2008, 20:33:41
sizin o taraflar nere oluyo tam olarak? ugramak icin soruyom da Gülümseme
3  Kampüs / Kafeterya / Millet Sinava girdim! : 29 Nisan 2008, 12:48:11
desteginiz icin hepinize yurekten tesekkur ederim arkadaslar! azerbeycana gelince gelismeye guzellesmeye ve pahalilasmaya yuz tutmuz bi memleket,ama turkiyeye oranla cok daha ucuz bi yer... mesela shoyle anlatayim bir yeni turk lirasi bizim 1 yeni manatin 70-kurusu yani manat liradan 30 kurus fazla,tasitlar da ucuz minibus 20 kurus ama turkiyede 1 liraymis,ucuz iste ne diyeyim Gülümseme daha turkiyeye tam gelemedigim icin tam bi kiyaslama yapamiyorum Gülümseme
4  Kampüs / Kafeterya / Millet Sinava girdim! : 14 Nisan 2008, 17:35:47
sinemcim sen belki bilmiyosundur,ben okumak icin gece restorantlarinin birinde garson olarak calisiyorum,sabay 6:30-da eve varmistim,bazen keske hic dinlenmeseydim diyorum,ama olan oldu artik,hele aklima gelince o kadar milletin icinde yuksek duvardan atlayip gecmem ben bile inanamiyorum! Gülümseme
5  Kampüs / Kafeterya / Millet Sinava girdim! : 13 Nisan 2008, 13:32:59
merhaba arkadaslar. size bi haberim var bu sabah sinava girdim ,beni turkiyeye goturen o muhtesem sinava! sizinle sinava girdigim dakikaya kadarki stres dolu anlarimi paylasmak istiyorum... cumartesi aksami ise gidiyorum minibuste hocami aradim yarin sabah saat kacta nerde sinav falan gibisinden sorular soruyorum,bana giris krtimin olup olmadigini sordu,ben de yok dedim ozaman sinava giremezsin dedi,o anda dunyam yikildi!...dusunsenize hayatimin bir yili ucup gitmisti hem de bosu bosuna en azindan sinava girip kazanamasaydim bu kadar acitmazdi!... aksam saat 8 bucuga geliyor,yok dedim kendi kendime musavirlige gidecem nolusra olsun! akla-mantiga uygun olmayarak gittim oraya,guvenlik gorevlisini gorum,o bana ismimin geciken adaylar sirasinda oldugunu soyledi ve giris kartimi uzatti,nasil ciglik attim orda bi Allah bilir bi de gorevli,adam beti-benizi bem beyaz kesilmisti... neyse sevinerek,yuzumde gulucukler atladim yine minibuse dogru ise... sabah 06:00-da ishimiz sona erdi..06:30-da evdeyim bi kac saat sonra sinava gidecem bitmis durumdayim... saat 09:30-da sinavim baslayacak..dedim biraz kestireyim kalkar giderim,yatagimda sizip kalmisim,bize gece yatiya gelen is arkadasim saat 10:00-da uyandirdi beni,resmen cildirmisdim,kendim kendi elimle mahv etmistim her sheyi hemen kalkip taksiye atlayip dogru sinavi oldugu yere geldim,ama sinav yapilacak olan liseyi kestiremiyorum,neyse zar-zor ondan bundan sorup buldum liseyi...buyuk kapilarin onunde yiginla veli,her kes sinava yaklasik 1 saat geciken ogrenci adayini bos ve kinayeli bakislarla izliyo..kapiyi deli gibi vuruyorum...baktim hic kimse acmiyo..etrafa bakindim onca milletin icinde hic kimseyi kaale almayip DUVARDAN ATLADIM!!!  her kes saskin bakislarla beni seyrediyo..bahceyi gecip giris kapisina geldim.o da kapali...vuruyorum bagirip cagiriyorum.sounda actilar.adam acar-acmaz ne bagiriyosun falaln diye basladi..iceri dalmaya calisiyorum adam izin vermiyo ogretmenler geldi,izin yok dediler gecemzsin geciktin sinavin bitmesine yarim saat var..yok dedim gececem.olmaz dediler..neyse mushaviri aradilar sonunda zaman tukeniyo..iznim cikti sonunda!!! girdim sinava!!! yeees! yarim saate artik ne yazila biliyosa ben de onlari yazdim 10 dk aradan sonra bi de turkce sinavina girdim 60 sorunun 55-i isretledim..hadi hayirlisi!...
6  Kampüs / Forum Oyunları / 3 HarF oYuNu : 08 Nisan 2008, 14:00:07
faik agayev gaydir Kahkaha  (azerbeycanin en unlu seslerinden biri)
7  Kampüs / Forum Oyunları / Çağrışım : 08 Nisan 2008, 13:55:13
araba
8  Kampüs / Kafeterya / Bir Türk Neler İcat Eder : 07 Nisan 2008, 01:10:08
siparisle getirile bilir mi acaba ya? shu dolma makinasi?Gülümseme
9  Kampüs / Anfi / Acı bir anket :( : 04 Nisan 2008, 14:32:08
gercekten de cok aci  hele de afrikanin durumu
10  Kampüs / Kafeterya / Bir Türk Neler İcat Eder : 04 Nisan 2008, 14:18:00
malzemeden calindigi halde yikilmayan bina,laf atan korna,Pembe dizi saatlerini, dijital ekranında scroll eden bulaşık makineleri, buzdolapları,Spor tutkunları için tribünlere yeni  bir ses, taze bir soluk getiren küfür eden korna, Dolma sarma makinesi,Ben Türküm abi diyen robot
super bunlar yaa,hakket shu dolma sarma makinasindan bakude olsa da anaannemin dilinden kurtulsam Kahkaha
11  Kampüs / Kafeterya / Burçlara Övgüler... : 04 Nisan 2008, 13:59:42
aslanligimla gurur duydum bee Kahkaha
12  Serbest Paylaşım Alanı / Piskolojik Danışmanlık / sevgilim yok : 18 Mart 2008, 13:25:18
ya bak ben de birinden hoslandim belki sevdim de... ama nooldu cekti gitti birakti beni... ben onu cok severken ugruna cok sheyi feda ede bilecekken  o zerre kadar degere layik olmadigii kanitladi..iyi de oldu aslinda onun gibi biriyle iliskim daha uzun surseydi,kotu boyutlara ulasacakti belki bende bagimlilik yaratacakti... ama shunu sakin unutma,Tanri hepimizi sever.. hayatta bashimiza gelenlere hep iyi tarafindan bakmayi ogrenmelisin iste o zaman mutluluk seni terk etmez.. bak ben yaklasik 3 aydan fazladir ki yalnizim ortamimdaki butun kiz arakadaslarimin sevgilisi var ama ben hic onlara ozenmiyorum,cunki boyle mutluyum..yalnizliktan keyif aliyorum.. asin bakarsan bana erkek problem degil,yani erkek arkadasi bulmak...bu yalniz benim icin degil eminim bu forumda olan her kisi icin karsi cinsten birini bulmak problem degildir..neys cok konustum galibaa ama SEN YINE DE BENIM BU YAZDIKLARIMI BI DUSUN...
13  Serbest Paylaşım Alanı / İtiraflarınız / HAYDİ İTİRAF EDELİİMMMMM : 18 Mart 2008, 13:09:46
itiraf ediyorum ..... sana nefret ediyorum aslinda sen zavallisin gozumde bi zavalli,uyusturucu kullanarak kendini mahvediyorsun... kim bilir simdi nerdesin ne yapiyorsun umurumda degil,ama bi zamanlar benim icin degerliydin cok degerlii..ama artik bi hicsin... bana yaptigin tum kotuluklere ragmen sana o pislikten uyusturucudan kurtulmayi yeni guzel duzenli bi hayat kurmani diliyorum... Tanri kime ne hakk ediyorsa onu versin...
14  Kampüs / Kafeterya / Nefret Ediyorum :( : 13 Mart 2008, 10:13:01
yalandan en cok yalandan nefret ediyorum hatta tiksiniyorum!!!
15  Kampüs / Kafeterya / ALLAHTAN ERKEĞİM DENLECEK 100-ŞEY : 12 Mart 2008, 18:28:13
tabi seviyyeseizleshir zehracim,bunlarin ishi gucu yok hep kizlarla ugrashiyolar,yok kizlar nasil tavlanir yok kizlar eshittir sorun ....falan da filan... bunlar bizi ne zann ediyolar beee?
Sayfa: [1] 2 3 ... 5