06 Eylül 2008, 07:00:32
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 61
1  Kampüs / Organizasyonlar / hadı huzur evine gidelim!!!! lütfen herkes okusun :( : Dün 17:47:32
yaşlanınca giderük:D
2  Kampüs / Forum Oyunları / HERKES NİCKİNİN AÇILIMINI YAPSIN... : Dün 17:37:00
F:Farklı

U:Uyumlu

N:Nazik(bana bile pek inandırıcı gelmedi:)

K:Kaçık

Y:Yaratıcı
3  Başlangıç / Genel - Serbest Bölge / SİZİN ÖNERİNİZ !!! : Dün 17:34:03
valla hepsini cevaplıyacam sevdim bu konuyu..

-çocuğumu dengeli özgürlük politikasıyla yetiştirirdim ne bağlı bi köpek nede uçan bir kuşş..

-ders çalışmalarını sağlamak gibi bi durum yok o konuda tam serbestlik verirdim çünkü çocuklara ne kadar çalış dersen o aksini yapar sadece çalışması gerektiğini ileriyi anlatarak çaktırırdım..

-belli bi saati yok o zaten kaçta gelmesi gerektiğini bilir ha bide şu var bazıları kızları kısıtlamalarla engelleyeceğini sanar ama yalnıştır bi kızın gündüz 12 de çıkmasıyla gece 12 de çıkması arasında fark yoktur birşey yapacak olursa yapar..

-ondan saklamak yanlış 6. sınıfta filan alırdım heralde..

-isterse ve işe yarayacağı hissini verebiliyorsa neden olmasın..

-kesinlikle bilinç ama bilinç kazanana kadarda ödül ona efor harcamasına değecek ödüller vaad edersiniz ilerleyen zamanlarda efor harcamak alışkanlığı olur zaten..

-şu dönemde zihinsel etkisi için kalmış olsa bile gönderilmesi şar

-ölçüyü belirlemesinde etken olmak imkansızdır sadece kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız..

-oda alınmak zorunda çünkü artık lüks deil..

-saç boyama olabilirde PİRSİNG e hiçbir zaman sıcak bakmam..

-anneyle babanın yakınlıkları farklı olmalı birinden birinin otorite olması şart...

içimdeki baba uyandı resmen evlensemmi acaba:D
4  Mersin Üniversitesi / İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi / Tanişmak isteyenler buraya!!! : Dün 17:23:53
valla her tıklayan yazsın demişsn ben hem yeni deilim hemde iletişimdeyim:) ismim emrah
5  Duygu Seli / İçimizden GeçenLer & DenemeLer / Sadece sensizliğime... : Dün 17:18:20
iyi olmuş ama yazıyı düzenlersen daha iyi olur:)
6  Serbest Paylaşım Alanı / Cep Telefonları / N73 e Format atmak : Dün 17:17:25
teşekkürler payalşım içn.
7  Başlangıç / Genel - Serbest Bölge / FIRSATIM OLSA ŞÖYLE BİR İNTERNET SİTESİ ACARIM DEDIGINIZ NE VAR? NEDEN ? : Dün 17:10:05
imkanla ilgisi yok biz ne kadar ggüzel yaparsak yapalım türkçe yapıyoruz:D anlamıyorki millet ama onlar direk ingilizceden girince çok büyük avantajları oluyor ha dersinki neden ingilizce yapmak çokmu zor hayır deil ama bu seferde biz anlamayız:D
8  Kampüs / Yeni Gelenler / MerHaba Mersin üniversitesi.... : Dün 16:20:19
hoşgeldin aramıza ...
9  Sınırsız Paylaşım / Resim / Korkunç F1 Kazası (+13) : Dün 13:41:52
ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
10  Kampüs / Öğrenci İşleri / Hazırlık Muhafiye Sınavı Soruları ????? Yardım!!!! : Dün 13:40:43
muafiyet sınavı sorularını bulman imkansız gibi birşey sınav sonuçlarıda ders kayıtlarına yetiştirilir...kesinlikle
11  Başlangıç / Genel - Serbest Bölge / .herkes rengini söylesin... : 04 Eylül 2008, 17:55:30
her renk bizim renk ayrımı yapmayalım lütfen Dil çıkaran
12  Serbest Paylaşım Alanı / Kahkaha Köşesi / FELSEFİ YAKLAŞIMLARRR :D : 04 Eylül 2008, 13:16:48
hopppss ustaaaaa sollama yasak bu sırada:) demekki ben post modern hümanist bir manyağım:D
13  Serbest Paylaşım Alanı / Yaşama Dair / kadinLar hayatta en cok neyi ister ?? : 23 Ağustos 2008, 14:22:37
çok doğru bi tespit gerçekten hayatımız seçtiğimiz kadındır...
14  Kampüs / Forum Oyunları / Üstteki üyenin Avatarımı, İmzasımı, Nickimi güzel ? : 22 Ağustos 2008, 21:49:36
nicki güzel Sırıtan
15  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / bilen biri aranıyor : 22 Ağustos 2008, 20:03:37
yok ya onların öğrenmesi lazım aslında  hazırlıkta ben ingilizce öğrendim diyen tek bir allahın kulu yoktur çünkü imkansız bir şey kalite o kadar düşükkü herkes robota bağlamış..
Sayfa: [1] 2 3 ... 61