20 Temmuz 2008, 10:40:20
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Serbest Paylaşım Alanı / İtiraflarınız / üniversiteyi sevmiyorum : 13 Ekim 2007, 10:45:21
çok duygulandım  Ağlayan ne güzeel...
2  Serbest Paylaşım Alanı / İtiraflarınız / üniversiteyi sevmiyorum : 12 Ekim 2007, 00:51:10
ben de 3  Göz kırpan  4 bitene kadar sevemicem mersini  Gülümseme
3  Serbest Paylaşım Alanı / İtiraflarınız / üniversiteyi sevmiyorum : 12 Ekim 2007, 00:43:35
sen kaçıncı sınıfsın buarada?
4  Serbest Paylaşım Alanı / İtiraflarınız / üniversiteyi sevmiyorum : 11 Ekim 2007, 23:44:12
bi çeşit terapi yöntemi aslında  Göz kırpan belkide büyük beklentilerle geldim üniwersiteye o yüzden düş kırıklığı yaşadım  Kararsız
5  Serbest Paylaşım Alanı / İtiraflarınız / üniversiteyi sevmiyorum : 11 Ekim 2007, 23:13:44
ya o aptal kampüste yaşasan emin ol sen de sinir olurdun zehra!!! sıkıcı da biraz... o yüzden ne mersini ne de üniversitesini sevdim!!!
6  Mersin Üniversitesi / Eğitim Fakültesi / Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi : 11 Ekim 2007, 13:20:40
ben de sınıf öğretmenliğinden...3.sınıf oldum bu sene!!! ya bu nasl bir forum yaa hiç kimse yok tek tük insan var benim bile yeni haberim oldu (3.sınıfta  Masum ) kimse bilmiyo sanırım
7  Mersin Üniversitesi / Sosyal Bilimler Fakültesi / SosyaL Bilimler çifliginden olan arkadaşlar buraya :D : 11 Ekim 2007, 09:52:01
anladım  Kararsız
8  Kampüs / Yeni Gelenler / sellammm : 10 Ekim 2007, 22:22:18
hoşbuldum Gülümseme
9  Kampüs / Yeni Gelenler / sellammm : 10 Ekim 2007, 21:39:26
ya konum olarak güzel de komik biraz üniwersiteyi sewmiyorum bölümüne bakarsan daha iyi anlarsın niye sewmediğimi..oraya yazmıştm
10  Kampüs / Yeni Gelenler / sellammm : 10 Ekim 2007, 18:50:17
slm ben bugün gündüz üye oldum biraz geç oldu slm demem ama burdan önce başka konulara yazı yazdmıştım bu bölümü yeni farkettim  Gülümseme ben sınıföğretmenliğinden.... ve maalesef yenişehirden!!!!
11  Mersin Üniversitesi / Sosyal Bilimler Fakültesi / SosyaL Bilimler çifliginden olan arkadaşlar buraya :D : 10 Ekim 2007, 18:44:10
nie kimse cevaplamıyooo  Kızgın  Kızgın  Kızgın
12  Serbest Paylaşım Alanı / İtiraflarınız / itirafff ediyormm : 10 Ekim 2007, 14:12:30
msn adresim görünüyo onu engellemek istemiştim ama engelleyemedim.ayrıca çok fazla vakit kaybetmek istemediğimden direk buraya yazdım başka yerlere bakmadan.saol dostum!
13  Serbest Paylaşım Alanı / İtiraflarınız / itirafff ediyormm : 10 Ekim 2007, 13:06:48
yaa arkadaşlar biliyorum çok alakasız olucak belki ama ben buraya yeni üye oldum ve size itiraf ediyorum ne üyelik bilgilerimi değiştirebiliyorum ne de özel msj atabiliyorum...bana yardımcı olursanız sevinirim!!!özellikle üyelik bilgilerimi değiştirme konusunda yapıyorum ama olmuyo  Kararsız
14  Serbest Paylaşım Alanı / İtiraflarınız / üniversiteyi sevmiyorum : 10 Ekim 2007, 13:01:50
yahu ben bizim kampüsten nefret ediyorum yenişehirden...küçücük bi alan.. şimdi bi de cafe yapmışlar millet habire birbirini kesiyo yaa yanlış anlamayın sadece karşı cinslerden bahsetmiyorum kızlar da kızı kesiyo erkeklerde erkekleri kesiyo öle! ne yapıyosun şıkmısın rüküş müsün gibi adeta:) hahah!!! ama özellikle de bizim eğitimin önünde toplanan (akşam dersin başlamasına bikaç dk.kala)o erkek gruplara uyuz oluyorum yaa makas vericem rahatça kessinler diee  Kahkaha Kahkaha hayır bşy diil fakülteye girerkende acayip yer işgal ediyolar ortada durup yer kaplamalar falan insan biraz kenardan inceler ya..yenişehirli olmayanları bekleriz bi gün gelince çok gülücekler onların hallerine
15  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Siz hangi bölümdensiniz : 10 Ekim 2007, 12:06:50
anladım teşekkür ederim çok!!!
Sayfa: [1] 2