ooo hazir olmam mi yanima gerekli araclarimi da aldim (msn - facebook - mersinuniversitesi.net - bla bla bla) yilbasindan sonra hazirlanmaya baslicam insallah
yuksek okul okuyan erkeklere de kisa donem askerlik tasarisi gundemde bakalim neler olcak... gerci hedefim son surat DGS insallah kazanicam istedigim yeri
En Güzel Avatarlı uye:jancooth En Güzel Nickli uye :jancooth En Çalışkan/Tembel-Üye/Yönetici : daha kimseyi tanimiyorum yoneticilerden En Bilmiş uye:kedicik En Yardım Sever uye:---- En Samimi uye:jancooth En Girişken uye:jancooth En Ciddi uye:neslii En Yılışık uye:jancooth En Otoriter uye: En Geyik uye:eko En Aykırı uye:---- En Sinir uye:neslii En Kibar uye:jancooth - can En Kucukemrah uye:--- En gıcık uye:
can, bunu bi kitapta okumustum suan bunu arastiyorum ama baya bi zaman olmustu o yuzden hatirlamiyorum nerde okudugumu :s sarki sozu deil ama ozur dilerim..
buraya acilan her konuya tabi yorum yapilcaktir ki burasi forum..gereksiz laflara gerek yok bence.. nesli sende ozgursun bu konuda herkesin oldugu gibi..