25 Temmuz 2008, 23:33:50
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Uzaktan Eğitim / Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama / Ders kayıtlarımı yaptırmadım bir sorun yaratırmı??? : 16 Eylül 2007, 13:10:37
Yeni kayıt yaptıran öğrencilerin öğrenim giderini yatırdıktan sonra ders kaydı yapmalarına gerek yoktur. Sistem otomatik olarak 1. yarıyıl derslerini aktaracaktır. Aktarılan bu dersler http://uzak.mersin.edu.tr adresinde "UEYS" sistemine kullanıcı kodu alanına öğrenci no, parola alanına TC Kimlik No yazılarak 21 Eylül 2007 tarihinden itibaren görüntülenecektir.

Diğer öğrencilerimiz 19 Eylül 2007 tarihine kadar öğrenim giderlerini yatırıp 20 Eylül 2007 gece saat 12.00a kadar ders alma işlemlerini yapmak zorundadırlar. Ders kaydını http://uzak.mersin.edu.tr adresinden Online olarak yapmayan ve "Ders kaydını onaylıyorum" butonu ile tamamlamayan öğrenciler bu dönem öğrencilik haklarından faydalanamazlar.

Ders kaydını başarı ile tamamlayan öğrenciler 21 Eylül 2007 tarihinden itibaren UEYS sistemine bağlanarak almış oldukları dersleri görüp eğitime başlayabilirler.

Başarılı bir dönem dileklerimizle
MMYO Müdürlüğü

İçim ferahladı çok şükür Karizmatik
2  Uzaktan Eğitim / Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama / Ders kayıtlarımı yaptırmadım bir sorun yaratırmı??? : 16 Eylül 2007, 13:05:36
Uzaktan eğitim, yeni kayıt oldum.

Yani şimdi ne olacak Şaşırmış
3  Uzaktan Eğitim / Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama / Ders kayıtlarımı yaptırmadım bir sorun yaratırmı??? : 16 Eylül 2007, 12:53:33
Mrb'lar arkadaşlar ben ders kayıtlarımı yaptırmadım.

Okula gidip kayıt oldum,kayıt olduktan sonra ilgili öğretmen ile ders kayıtlarının yapılması gerektiğini okumuştum.

İnternetten kayıt olmayı denedim, mersin adresi istiyor, ama ben Adana'da kalıyorum, işte o yüzden o kısımı doldurmadım tereddütt ettim. Kararsız

Daha sonra ise sorumlu öğretmene bilgi almak için mesaj göndermek istedim sürekli hata verdi, göndermedi. Sustum

Bugün tekrar öbs'ye girdim, online ders kaydımı yapmaya çalıştım olmadı.

Kayıtların zamanı bitmiş, acaba sorun yaratırmı Ney

4  Kampüs / Öğrenci İşleri / Yurt, Burs, Öğrenim ve Katkı Kredisi Başvuruları Hakkında : 16 Eylül 2007, 00:41:46
Eyvallah yearmaz Karizmatik,bu haberi duymak iyi oldu teşekkür ediyorum...
5  Sınırsız Paylaşım / Program / Full Program Arşivim -1- : 03 Eylül 2007, 23:44:42
Recovery My Files programının Seri numarası hatalımı?

Birde name ve code bölümü karışık olmuş benmi hata yapıyorum acaba?
6  Sınırsız Paylaşım / Müzik / Yabancı Müzik : 03 Eylül 2007, 23:31:06
Şarkılar gayet güzel, uğraşın için tşk,

saygılar...
7  Sınırsız Paylaşım / Müzik / şiddetle tavsiye ediyorum:) : 03 Eylül 2007, 23:20:58
Teşekkürler....
8  Kampüs / Anfi / MYO' ları 4 yıllık fakültemi oluyor? : 03 Eylül 2007, 22:46:47
Evet haklısın,o zaman şöyle diyelim;Şu anki okumakta olan ve mezun olan mevcut myo öğrencilerine 2+2 yapma şansı tanınıyor. Yani sınavsız ve bu yönetmelik yürürlüğe geçtikten sonraki öğrenci kısmı ise direk olarak 4 yıl okuyabilecek yani olay bumu?Eğer böyle ise yine ortada sorun kalmıyor sanırım değilmi Ney
9  Kampüs / Öğrenci İşleri / Yurt, Burs, Öğrenim ve Katkı Kredisi Başvuruları Hakkında : 03 Eylül 2007, 19:21:57
Arkadaşlar ben bu olayı bilmediğim için, başvuru yapmadım, yalnızca yurt olduğunu tahmin ediyordum, ama bursta varmış ve ben böyle bir fırsatı kaçırdım, acaba tekrar böyle bir şansım olabilirmi Ney

Saygılar...
10  Kampüs / Anfi / MYO' ları 4 yıllık fakültemi oluyor? : 03 Eylül 2007, 19:15:51
Merhabalar arkadaşlar, bir kaç yerden duyumlarıma göre 2 yıllık meslek yüksek okulları 4 yıllık fakülte olacağı söyleniyor.Bu senede yürürlüğe konulması bekleniyor, eğer böyle bir olay gerçekleşirse harika olur, ben ve benin kulvarımda olan arkadaşlarım için çok faydalı olacağına inanıyorum.

Sabırsızlıkla sonuçlarını bekliyorum Ney

Saygılar....

Alıntı
http://www.mansetgazetesi.com/haber.asp?id=6144

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=260914&comments=all

http://www.gazetetrakya.com/haberler-oku.asp?HID=7225&is_kategori=

Daha önce verildiyse kusura bakmayın...
11  Uzaktan Eğitim / Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama / SELAMM MİLLETT : 02 Eylül 2007, 22:48:12
Rica ederim arkadaşı ne demek, o memnuniyet bana ait, sağlıcakla kal Karizmatik
12  Uzaktan Eğitim / Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama / SELAMM MİLLETT : 02 Eylül 2007, 19:37:23
Evet arkadaşım yazıyor, 50 ytl kayıt masrafı,100 ytl katkı payı, sanırım diğerleride ders ücretleri toplam 660 ytl,oldukça tuzlu bir rakam ama güzel bir sistem Karizmatik
13  Mersin Üniversitesi / Mersin Meslek Yüksek Okulu / Mrb arkadaşlar,Bilgilerinize İhtiyaccım var : 22 Ağustos 2007, 14:04:54
Sağolasın Aşk Militanı,hoşbulduk Gülümseme
14  Mersin Üniversitesi / Mersin Meslek Yüksek Okulu / Ynt: Mrb arkadaşlar,Bilgilerinize İhtiyaccım var : 18 Ağustos 2007, 12:18:09
Hoşbulduk arkadaşım teşekkür ederim Gülümseme

Evet kayıt süresinin çok kısa olduğunu duymuştum.
Anladım,vekalet biraz sakıncalı olur,şahsen gelip kendim kayıt olmam lazım,birde üniv. görmemdede fayda var.Neye yarayacaksa, anladığım kadarıyla 2 dönem için 2 defa gelmem gerekiyor.Zaten benim için önemli olan bu 2 yılı kayıpsız atlatmak 'Allahın İzniyle' daha sonra başka düşüncelerim var. Bilgilerin için teşekkür ederim. Birde karşılama gayet güzeldi ben bu kadarını beklemiyordum Masum.Saygılar...
15  Mersin Üniversitesi / Mersin Meslek Yüksek Okulu / Ynt: Mrb arkadaşlar,Bilgilerinize İhtiyaccım var : 17 Ağustos 2007, 23:27:12
Sağolasın kardeş, ÖSYM ile ilgili kağıtlar gelir gelmez. Kayıt için bizzat geleceğim allahın izniyle.
Sayfa: [1] 2