25 Temmuz 2008, 09:26:28
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Başlangıç / Kiralık Ev Arayanlar / ev arıyorum!! : 08 Mayıs 2008, 14:56:48
teargas duygu tip arası 3+1 ew mevcutur full esyalıdır kira 450dir
ew sahibi 78 yasında olup bunaktır
benim eski ewim olup ilk okul yanında bulunmaktadır
sofbeninden tut 2 adet canagına kadar hersey mevcuttur

irtibat kurmak için /:

bana ulasın (:Ç

3 yıldır burada olmanın yararı valla emlakcı gibi oldum birde su ew varr

pozcuda ısık dershanesi yanında 1.kat 2+1 ew mevcuttur kira 250 istiyortdu esyaları idare eder derecede yinede siz bilirsiniz

bu arada yazın kalacak oldugum
soguk su karakolu civarı 3+1 ew mevcuttur ewi tutmak isteyen aradaslara duyurulur ew kirası 300 6. kat vee günes enerjili bi
z o ewde 2 erkek 2 bayan kalıyoruz gayet menunuz ama cıkacagızz (: kushidekine tasınacaz seneyee

irtibat kurun konusalım ok

2  Başlangıç / Kiralık Ev Arayanlar / eşyalı ev : 08 Mayıs 2008, 14:44:54
pozcu-da 3+1 ew esyalı
solide 2+1 ^3+1 esyali ewler mevcuttur irtibat adresim funky_corps ona mesaj cekin o bana ulasır emrah sana havale ok

pozcuyu sana ayırıomk (:
3  Başlangıç / Duyurular / Mersin Üniversitesi Şenlikleri 2008 : 20 Nisan 2008, 23:31:55
offf   diyorumm yaaaa   ezginin günlüğü sebnem hayko teoman bu  senlik mersinin ilk adam gibi senliği olacak heralde (:

votkaları hazırlayayım bari ben simdiden
4  Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / EV ARKADAŞI ARIYORUM : 20 Nisan 2008, 23:27:44
arkadasım ew lazımsa haziran 16da biz cıkıyoruz ewden ew kushide halil kuaförün üstü bu sene mezun oldugumuzdan ewi birakacazzz<z  ew lazim olursa 350ye 3 oda bir salon ama biz biraz pasaklıyız temizlik gerekbilir birde duvardaki sise izlerini gidermek için alcı baska masrafı yok ok hazirana kadar gelirseniz ew sahibi ile tanıstırırız sizi adam siirtte yasıo  size karısmıoo 0k emlakcıyla ugrasmazsınız (:
5  Başlangıç / Ev eşyası / oturma grubu verilir : 27 Ekim 2007, 14:17:37
koltuk takımına 70 istiyoruz
yatagıda 20 liradan satacagız irtibat numaram
05*********

İletişim Bilgilerinizi Vermeyiniz
6  Başlangıç / Ev eşyası / oturma grubu verilir : 15 Ekim 2007, 12:23:45
elimde 1 ciftli 2 tekli oturma grubu mevcuttur rengi sari olup ögreenci arkadasa verilmektedir
ayriyeten 1 adet yaylı yatak ta mevcuttur irtibat kurun cok uygun bir miktara verecegim yeminle (:
7  Başlangıç / Kiralık Ev Arayanlar / ev arıyorum!! : 28 Eylül 2007, 22:15:41
bence tömükten tutacagınıza alanyadan tutun daha iyi tömükten okula gelmek ölümdür yaa (:
8  Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / özell yurt : 28 Eylül 2007, 22:10:59
kardes ben yüksek okuldayım
iyi oratm arıyorsan bize takıl
her zaman sohbetimiz olur iletisimde yardımcıda oluruz ben nete fazla girmiom bana numaradan ulas

Not: İletişim adreslerinizi yayınlamayınız.
9  Kampüs / İller (memleket) / trabzonlıu genclık : 28 Eylül 2007, 22:02:13
selam karadenizli kardeslerim biz mersin üniversitesinde bir karadenizli ekibi kurudk bu ekip 30-40 kisiyi kapsiyor yani hepimiz dostuz ve arkadasız bu grupta
giresun
artvin
rize
trabzon
samsun
illerinden arkadaslarimiz mevcut

eger bizmle yola dewam etmek ve tanısmak istiyorsananiz

irtibat kurun bu arada ben sakaryalıyım yarı karadenizli sayılrıım
beklişyorum yalnız olmadıgınzıı bilin
saygılarımla

Not: REKLAM YAPMAYIN. BİDAHAKİ TEKRARLAMANIZDA BANLANACAKSINIZ.
10  Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / özell yurt : 15 Eylül 2007, 21:41:25
otel academy
bence idare eder biryer yani duyduguma göre havuz falan yapmıslar ama özel yurt dedimmi bir kere duracaksın hiçbirsey özel yurttan daha köt değildir
bunu bilmemin nedeni 2 özel yurttan kowulmam olsun eger asi tarzın varsa özel yurt tutma

eger rahatıu sewiyorsan tutma
eger alemciysen tutma
bunlar basıma gelen seyler
ona göre ok basınız yanmasın
11  Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / özell yurt : 15 Eylül 2007, 21:38:37
ulas grand aydına girdiysen sana gecmis olsun orası o kadar botan biryerki anlatamam harbiden  asiri dandik okula ytakın oldugundan dolatyı orayi sectigini tahmin eiyorum ama söle bir durum var sokakta kal daha iyi neden mi böle diyorum
sokakta en azından esin dostunla beraber kalırsın ama o otelde hicbir arkadasını getiremezsin bunu anla benim dostum kalıyordu biz onunla yemekhanede takılıyorduk düsün hatta brgün delirtti beni masa örtüsünü yakmıstım sigara ile hemen cakmiştim arkadasa fırca cekmişler sonradan

eger ew arkadası arıom diyorsan bana ulas  sana ew arkadası buluurm
mersinde 3 senem artık kasarlastık (:

bulas  bana vede sakin senede imza atma senet e imzaa atma ona göreee
benden sölemesi
12  Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / ev arkadaşı arıyorum : 15 Eylül 2007, 21:31:25
harbien bu site ise yariyormus

bu arada kocaeliden mersine tasinarak beni ewine dawet eden sewgili topragim
murat abimide tesekkür ediyorum
cok iyi bir insan oldugu yapmıs oldugu dawranısta gizlidir

bu arada ew arkadasım olarak bana ulasan kaan kardesime tesekkür ediyorum

artık kaanla beraber takılacaz insaat bölümü bekleyin geliyoruzz
(:
13  Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / ev arkadaşı arıyorum : 15 Eylül 2007, 21:28:49
ben semih site sayesinde ew arkadasi bulmus bulunmaktayim tesekkür ederim tyogun ilginize (:
14  Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / ev arkadaşı arıyorum : 01 Eylül 2007, 22:18:40
selam ew arkadası arıyorum

adım :semih

il : sakarya

mersindeki 3 senem 3 sınıfım yani

yaa  benim eski arkadasalr okulu bıraktı

mersinde cevrem vardır

pozcuda ew tuttum

uygun bir ew

eger ciddi düsünben biri varsa arasın konusalım

ben cok ciddiyim (:
15  Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / özell yurt : 01 Eylül 2007, 22:15:22
özel yurtlarda istedidgin kisilerle yanyana kalamazsin zaten ilk gittiginde kimseyi tanimadigin icin bu mümkün degil ama belirli bir süre durduktan sonra anlasabilecegin birini bulursan tabi oda arkadasinda izin verirse beraber kalma ihtimaliniz var özel yurtlar adami delirtiyor ama benden sölemesi ben akdeniz özel yurdunda kaldim cok igrenc biryer özel yurdu tavsiye tmem dostum sen en iyisi ew tut özel yurda verecegin parayı ewe var daha karli cikarsin benden sölemesi bu arada ew arkadasi ariyorumm (:

haberin olsun bu sene mersinde 3. yilim olacak 2. ögreetimim insaat okuorum sakaryalıyım mersinde dehset ortamım var eger istersen ew arkadası olurz (:

ben ciddiyim (:  ewde tutatrız kushiden (:

ona göre
Sayfa: [1]