Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1]
|
|
1
|
Başlangıç / Kiralık Ev Arayanlar / ev arıyorum!!
|
: 08 Mayıs 2008, 14:56:48
|
|
teargas duygu tip arası 3+1 ew mevcutur full esyalıdır kira 450dir ew sahibi 78 yasında olup bunaktır benim eski ewim olup ilk okul yanında bulunmaktadır sofbeninden tut 2 adet canagına kadar hersey mevcuttur
irtibat kurmak için /:
bana ulasın (:Ç
3 yıldır burada olmanın yararı valla emlakcı gibi oldum birde su ew varr
pozcuda ısık dershanesi yanında 1.kat 2+1 ew mevcuttur kira 250 istiyortdu esyaları idare eder derecede yinede siz bilirsiniz
bu arada yazın kalacak oldugum soguk su karakolu civarı 3+1 ew mevcuttur ewi tutmak isteyen aradaslara duyurulur ew kirası 300 6. kat vee günes enerjili bi z o ewde 2 erkek 2 bayan kalıyoruz gayet menunuz ama cıkacagızz (: kushidekine tasınacaz seneyee
irtibat kurun konusalım ok
|
|
|
|
|
2
|
Başlangıç / Kiralık Ev Arayanlar / eşyalı ev
|
: 08 Mayıs 2008, 14:44:54
|
|
pozcu-da 3+1 ew esyalı solide 2+1 ^3+1 esyali ewler mevcuttur irtibat adresim funky_corps ona mesaj cekin o bana ulasır emrah sana havale ok
pozcuyu sana ayırıomk (:
|
|
|
|
|
4
|
Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / EV ARKADAŞI ARIYORUM
|
: 20 Nisan 2008, 23:27:44
|
|
arkadasım ew lazımsa haziran 16da biz cıkıyoruz ewden ew kushide halil kuaförün üstü bu sene mezun oldugumuzdan ewi birakacazzz<z ew lazim olursa 350ye 3 oda bir salon ama biz biraz pasaklıyız temizlik gerekbilir birde duvardaki sise izlerini gidermek için alcı baska masrafı yok ok hazirana kadar gelirseniz ew sahibi ile tanıstırırız sizi adam siirtte yasıo size karısmıoo 0k emlakcıyla ugrasmazsınız (:
|
|
|
|
|
5
|
Başlangıç / Ev eşyası / oturma grubu verilir
|
: 27 Ekim 2007, 14:17:37
|
|
koltuk takımına 70 istiyoruz yatagıda 20 liradan satacagız irtibat numaram 05*********
İletişim Bilgilerinizi Vermeyiniz
|
|
|
|
|
6
|
Başlangıç / Ev eşyası / oturma grubu verilir
|
: 15 Ekim 2007, 12:23:45
|
|
elimde 1 ciftli 2 tekli oturma grubu mevcuttur rengi sari olup ögreenci arkadasa verilmektedir ayriyeten 1 adet yaylı yatak ta mevcuttur irtibat kurun cok uygun bir miktara verecegim yeminle (:
|
|
|
|
|
8
|
Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / özell yurt
|
: 28 Eylül 2007, 22:10:59
|
|
kardes ben yüksek okuldayım iyi oratm arıyorsan bize takıl her zaman sohbetimiz olur iletisimde yardımcıda oluruz ben nete fazla girmiom bana numaradan ulas
Not: İletişim adreslerinizi yayınlamayınız.
|
|
|
|
|
9
|
Kampüs / İller (memleket) / trabzonlıu genclık
|
: 28 Eylül 2007, 22:02:13
|
|
selam karadenizli kardeslerim biz mersin üniversitesinde bir karadenizli ekibi kurudk bu ekip 30-40 kisiyi kapsiyor yani hepimiz dostuz ve arkadasız bu grupta giresun artvin rize trabzon samsun illerinden arkadaslarimiz mevcut
eger bizmle yola dewam etmek ve tanısmak istiyorsananiz
irtibat kurun bu arada ben sakaryalıyım yarı karadenizli sayılrıım beklişyorum yalnız olmadıgınzıı bilin saygılarımla
Not: REKLAM YAPMAYIN. BİDAHAKİ TEKRARLAMANIZDA BANLANACAKSINIZ.
|
|
|
|
|
10
|
|
: 15 Eylül 2007, 21:41:25
|
|
otel academy bence idare eder biryer yani duyduguma göre havuz falan yapmıslar ama özel yurt dedimmi bir kere duracaksın hiçbirsey özel yurttan daha köt değildir bunu bilmemin nedeni 2 özel yurttan kowulmam olsun eger asi tarzın varsa özel yurt tutma
eger rahatıu sewiyorsan tutma eger alemciysen tutma bunlar basıma gelen seyler ona göre ok basınız yanmasın
|
|
|
|
|
11
|
|
: 15 Eylül 2007, 21:38:37
|
|
ulas grand aydına girdiysen sana gecmis olsun orası o kadar botan biryerki anlatamam harbiden asiri dandik okula ytakın oldugundan dolatyı orayi sectigini tahmin eiyorum ama söle bir durum var sokakta kal daha iyi neden mi böle diyorum sokakta en azından esin dostunla beraber kalırsın ama o otelde hicbir arkadasını getiremezsin bunu anla benim dostum kalıyordu biz onunla yemekhanede takılıyorduk düsün hatta brgün delirtti beni masa örtüsünü yakmıstım sigara ile hemen cakmiştim arkadasa fırca cekmişler sonradan
eger ew arkadası arıom diyorsan bana ulas sana ew arkadası buluurm mersinde 3 senem artık kasarlastık (:
bulas bana vede sakin senede imza atma senet e imzaa atma ona göreee benden sölemesi
|
|
|
|
|
12
|
Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / ev arkadaşı arıyorum
|
: 15 Eylül 2007, 21:31:25
|
|
harbien bu site ise yariyormus
bu arada kocaeliden mersine tasinarak beni ewine dawet eden sewgili topragim murat abimide tesekkür ediyorum cok iyi bir insan oldugu yapmıs oldugu dawranısta gizlidir
bu arada ew arkadasım olarak bana ulasan kaan kardesime tesekkür ediyorum
artık kaanla beraber takılacaz insaat bölümü bekleyin geliyoruzz (:
|
|
|
|
|
14
|
Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / ev arkadaşı arıyorum
|
: 01 Eylül 2007, 22:18:40
|
|
selam ew arkadası arıyorum
adım :semih
il : sakarya
mersindeki 3 senem 3 sınıfım yani
yaa benim eski arkadasalr okulu bıraktı
mersinde cevrem vardır
pozcuda ew tuttum
uygun bir ew
eger ciddi düsünben biri varsa arasın konusalım
ben cok ciddiyim (:
|
|
|
|
|
15
|
|
: 01 Eylül 2007, 22:15:22
|
|
özel yurtlarda istedidgin kisilerle yanyana kalamazsin zaten ilk gittiginde kimseyi tanimadigin icin bu mümkün degil ama belirli bir süre durduktan sonra anlasabilecegin birini bulursan tabi oda arkadasinda izin verirse beraber kalma ihtimaliniz var özel yurtlar adami delirtiyor ama benden sölemesi ben akdeniz özel yurdunda kaldim cok igrenc biryer özel yurdu tavsiye tmem dostum sen en iyisi ew tut özel yurda verecegin parayı ewe var daha karli cikarsin benden sölemesi bu arada ew arkadasi ariyorumm (:
haberin olsun bu sene mersinde 3. yilim olacak 2. ögreetimim insaat okuorum sakaryalıyım mersinde dehset ortamım var eger istersen ew arkadası olurz (:
ben ciddiyim (: ewde tutatrız kushiden (:
ona göre
|
|
|
|
|
Yükleniyor...