ben şimdi kaçtım ama sana artık kaçış yok mersini bilen bi sen varsın aramızda bize yardımcı olma knusunda iyimsersindir inş mersin hakkında bi sürü sorunumuz var şimdiden tşkr
hadi bakalım madem mersinlisin aydınlat biras bizi duyumlarıma göre küçük bi şehirmiş ve gece 11den sonra vasıta yok gibi şeyler duydum bunlar doğru mu
nightmare tam üstüne ayak bastı sadece kendi isimlerini yazıp piyasaya sürüyorlar ve bunun sana getirisi sadece teknik servis oluyor ama ii bi parça satan yer bulursan zaten onlarda sana teknik servisin kapısını sonuna kadar açıyorlar sen bilgisayarını kendin topla mutlu ol derim ben
valla aslında knigtla ilgilen miyoum bile ama sen istekte bulunmuşsun yardım edeyim dedim silkroad a yolun düşerse beklerim posedion ve alps te çarlarım var yardım cı olurum
bence sen topla zaten her parçaya tek tek 2 yıl garanti veriyorlar ve sen ne istiyorsan o oluyor hem fiyattan hemde kaliteden kazanırsın bence ama dikkat et parçaları aldığın yerin teknik servisi olsun olamassa ist a gönderiyorlar 1 ay gelmiyor parçalar
yanlış bi düşünce bence herkes yapar dediğini gerçekten herkes yapsaydı insanların gülecekleri hiçbişey kalmazdı bence yetenek işi sende vardır bende vardır ama başka birisinde yoktur ve benim saydığım kişilerde bu yetenek gerçekten var adamlar hiç düşünmeden anında söylediği bi lafla seni güldürmeyi başarıyorsa bence espiri bu demektir