arkadaşlar yapmayın yaa, ilk mezunların nerde eğitime başladıklarını duymuşsunuzdur ve adamlar orda 2 yıl eğitim aldılar.. genç ve kampüsten uzak bir fakülteyiz olacak artık o kadar, ama unutmayın siz öğretmen adaylarısınız, biras fedakarlık yapacaksınız artık..emin olun ilerde bunu gururla anlatacaksınız fakültemizi güselleştirdik geliştirdik die..
o sülüklü bamya var ya nefretie diyorumondan , ıııiiiyyyyy... ama şöle bi adana kebap olsa mis gibi koksa,yanında domates ezmesi salata falan,oohhhh...
trenle tarsus-mersin arası 30 dakika sürüyor..ben mersinden gidiyorum okula,4 yıl böle geçti,zor olmuyo ama bence tarsusta kalmak daha ii olur, çünkü benim günde 4 saatim yolda geçiyor, ailem mersinde olmasa tarsusta kalırdım bende..
eğitim fakültesinde bilgisayar bölümü yok, bildiğim kadarıyla erdemlideki uygulamalı teknoloji yüksekokulunda 4 yıllık bilgisayar bölümü var ama o da öğretmenlik değil tabiki.
yatırım yapılsa daha güzel olcağını düşünüyorum ama insanlarını neden beğenmemiş arkadaşın biri onu anlamadım..yobaz bi milletin olduğu bi yere gitse napacak acaba merak ediyorum