06 Eylül 2008, 22:54:29
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 9 10 [11]
151  Mersin Üniversitesi / Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi / TARSUS'A GELENLERE SLM : 05 Eylül 2007, 00:46:45
gayet uygun, genelde yıllık olarak alıyolar,ama aylık alanlarda var..benim arkadaşlarım 3 oda 1 salon 200 ytl ye kalıyolardı geçen sene, düşün artık Gülümseme yıllık 3 milyara tutan arkadaşlarımda vardı, yani bu civarlarda hep rakamlar...
tarsus halkı da öğrenciyi sever zaten, zorluk çekmezsiniz hiç Gülümseme
152  Mersin Üniversitesi / Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi / TARSUS'A GELENLERE SLM : 05 Eylül 2007, 00:37:38
ben başka bi başlık altında yazmıştım ama nese Göz kırpan tarsus teknik eğitim fakültesi bilgisayar öğretmenliğindeyim ve dördncü yılıma geçtim.. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım size, sorularınız şüpheleriniz için ama zaten ne kaldı ki şurda hazırlık yapıyosunuzdur kayıta gitmek için Ney
153  Mersin Üniversitesi / Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi / TARSUS NASIL BI YER ACABA BILEN GOREN VARMI : 05 Eylül 2007, 00:13:59
karavanas hem tarsusu kazanıp hem de çiftlikköy kampüsünde olabilmen imkansız,çünkü arada bir buçuk saatlik yol var  Şaşırmış bölümü ne senin ve kim dedi çiftlikköy kampüsündesin diye,yada bi yerde mi yazıyodu Ney
154  Mersin Üniversitesi / Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi / TARSUS'A GELENLERE SLM : 05 Eylül 2007, 00:04:25
sadece kız voleybol takımı yok, erkek voleybol ve futbol takımıı da var.. ayrıca sanat kulübü de var, tiyatro, halkmüziği grubu, rock grubu ve hip hop grubu...bu arada spor salonu okula yakın değil, okula otobüsle yarım saat uzaklıkta..belediye yurdu da yarım saat uzaklıktadır...
155  Mersin Üniversitesi / Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi / TARSUS NASIL BI YER ACABA BILEN GOREN VARMI : 30 Ağustos 2007, 00:09:21
işte tarsus myo sadece bir binadan ibaret,aynı şekilde  tarsus teknik eğitim de bir bina, önceleri farklı yerdelerdi, şimdi ikiside aynı yerde ama bi kampüs haline gelmesi için bikaç bina daha yapılması ve öğrencilerin vakit geçirebileceği bi kaç yer yapılması lazım...nese az kaldı gelip görürsünüz artık kayıtlarda Masum ama hemen ön yargılı da davranmayın tabi, gerçekten en güzel vakitleriniz üniversitede geçiyo, siz ortamınızı bulun yeter...
156  Mersin Üniversitesi / Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi / TARSUS NASIL BI YER ACABA BILEN GOREN VARMI : 29 Ağustos 2007, 22:10:15
çiftlikköy kampüsünü umarım tarsusta sanıp sormuyosunuzdur, çünkü tarsusta bi kampüs bile yok Üzgün çiftlikköy kampüsü üniversitenin merkez kampüsü olup mersinin merkezine dolmuşla 40 dakika uzaktadırve dağa yakındır..arkadaşlar bunları üzülerek anlatıyorum ama gerçeklerden haberiniz olsun, gelince hayal kırıklığına uğramayın...
157  Mersin Üniversitesi / Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi / Tarsus Teknik Egitim Fakultesi Fotografi : 29 Ağustos 2007, 01:14:43
arkadaşar tarsus adanaya trenle 20 dakika değil 45 dakika, mersine 20 dakika...
bina tekti şimdiye kadar, bi binada yapım aşamasındaydı, okulun açılmasına biter sanırım..
tarsusta bi belediye yurdu var,kız-erkek, fiyatı da gayet uygun, ayrıca özel özünlü kız yurdu var..ev tutmak isteyenler için de kiralar gerçekten çok düşük, eşyalı ev bulmanız bile mümkün...
tarsus halkı öğrenciye önem verir merak etmeyin...
158  Mersin Üniversitesi / Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi / TARSUS NASIL BI YER ACABA BILEN GOREN VARMI : 29 Ağustos 2007, 01:09:01
üzülerek söylüyorum tarsusta deniz bulamazsınız, ama trenle 20-30 dakikada mersine gelip uzun bi sahil şeridini gezebilirsiniz..
159  Mersin Üniversitesi / Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi / Mersin Üniversitesi Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi : 29 Ağustos 2007, 01:02:29
arkadaşlar ben bilg.4.sınıftayım, tarsus bir ilçe olmasına rağmen güzel bi yer merak etmeyin, ama mersin üniversitesinin kampüsünü gördükten sonra biraz kızıyosunuz fakülte neden tarsusta diye...
kayıtlara gelince yeni kaydolacak arkadaşların kayıt tarihlerinde kesinlikle gelmesi gerekiyo okula ama ara sınıflar internetten kayıt yapabiliyor, detaylar için üniversitenin sayfasında arayın...
unutmayın ortamınızı bulduktan sonra her yer güzel gelir size, kolay gelsin hepinize...
Sayfa: 1 ... 9 10 [11]