06 Eylül 2008, 05:32:19
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 32
1  Serbest Paylaşım Alanı / Mersin / ARKADAŞLAR BEN HACKER AHMET YOUTUBEYE GİRME YOLUNU BULDUM : Dün 23:32:10
http://www.antisansur.com programı indirin açın yasaklı sitelere direk girin. başka siteler üzerinden girip zaman kaybetmeye gerek yok. bnu yapmak için hacker olmayada gerek yok...
2  Mersin Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Jeoloji Mühendisliği : Dün 21:47:39
08153XXX gibi olması lazım.
3  Serbest Paylaşım Alanı / Spor / Hayal kırıklığının fotoromanı :) : Dün 21:34:23
Bir gün herkes BEŞİKTAŞ'lı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın...

BEŞİKTAL'lı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur, BEŞİKTAŞ'lı olmayanlar doğuştan sorunludur...
Sırıtan Sırıtan Sırıtan
4  Kampüs / Kafeterya / Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, bir tık yeter... Teşekkürler. : Dün 14:36:16
teşekkürler...
5  Kampüs / Kafeterya / Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, bir tık yeter... Teşekkürler. : Dün 01:52:59
Arkadaşlar linki yanlış yazmışım. Düzelt butonu nereye gitti???

doğru link bu http://www.mp3calarbaskaipodbaska.com/galeri.php?page=1&id=110&oy=10
6  Kampüs / Kafeterya / Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, bir tık yeter... Teşekkürler. : Dün 01:40:51
Arkadaşlar iPod ile ilgili bir resim yarışmasına aşağıdaki resimle katıldım. 1.ye iPod Nano veriyolar. Size bir getirisi yok ama bu ödülü kazanmam için oyunuzu ihtiyacım var. Resmin altındaki linki bir kez tıklamanız bana oy vermeniz için yeterli. Teşekkürler.

BİR TIK YETER

7  Serbest Paylaşım Alanı / Spor / ÇARŞI MERSİN AÇILIŞI YAPTI. Ligin ilk maçında Antalya deplasmanında... : Dün 00:06:46
valla maça bile giremedik antalyaya kadar gidip de. Beşiktaş'a 650 bilet ayırdılar. Ama herşeye rağmen orda olmak güzeldi...
8  Serbest Paylaşım Alanı / Spor / Mersin Üniversiteli Beşiktaşlılar (UNIBJK MERSİN) Önemli!!! : 04 Eylül 2008, 23:48:34
Arkadaşlar üniversitemizdeki Beşiktaş potansiyelini canlandırmak için harekete geçtik ve UNIBJK resmi sitsine başvuru yaptık. Okulun açılmasıyla birlikte toplanacağız ve çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz, maçları hep beraber izleyeceğiz ve zaman zaman imkanlarımız doğrultusunda maçlara gideceğiz. Her UNIBJK üyesi doğal olarak birer ÇARŞI MERSİN üyesi de olacaktır. Amacımız Beşiktaşlılık duruşunu, duyarlılığını ve potansiyelini herkese göstermek, örnek olmak.

Sizden ricam UNIBJK resmi sitesine üye olmanız. Böylece UNIBJK MERSİN herkes tarafından kabul görecek. http://forum.unibjk.com

Bu da bizim sitemiz http://www.mersinkartallari.com

Görüşmek üzere...
9  Serbest Paylaşım Alanı / Spor / ÇARŞI MERSİN AÇILIŞI YAPTI. Ligin ilk maçında Antalya deplasmanında... : 04 Eylül 2008, 23:25:00
son resim ortadaki çubuklu formalı
10  Serbest Paylaşım Alanı / Spor / ÇARŞI MERSİN AÇILIŞI YAPTI. Ligin ilk maçında Antalya deplasmanında... : 31 Ağustos 2008, 12:33:51

<< SEVMEYE ENGEL DEĞİL MESAFELER >>
11  Serbest Paylaşım Alanı / Spor / ÇARŞI MERSİN 25 Mayıs 2008'de KIZILAY işbirliği ile kan bağışı düzenledi... : 31 Ağustos 2008, 12:03:07

Kanımız herkese canımız BEŞİKTAŞ'a...
12  Mersin Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Makine Mühendisliği : 20 Ağustos 2008, 18:28:07
okuldan ev adresinize kargoyla bir zarf gelir. onda gerekli bilgiler yazar.
13  Mersin Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Jeoloji Mühendisliği : 20 Ağustos 2008, 18:22:22
Merhaba arkadaşlar Jeoloji 2.sınıfa geçtim bu sene. Arkadaşlar nedense şöyle bi genelleme vardır aslında kimse jeolojiyi istemez, hayallerinde mühendislik olduğundan ve puanı elektrik elektronik, makina, bilgisayar gibi bölümlere yetmediğinden zoraki seçmiştir bu bölümü. Bende böyle düşünenlerdendim. Ama okulumuz, bölümümüz, hocalarımız gerçekten çok iyi. Türkiyede jeolojinin alanı çok geniş ancak jeolojların işlerini hep başkaları yapıyor ve biz işsiz kalıyoruz. Amerikada tıpla yarışan bir bilim dalıyken Türkiye'de arka planda kalan mesleklerden biri. Ama hocalarımız bize şunu söylüyor, Türkiye'nin diplomasını almış sıradan jeologlara ihtiyacı yok ama kendini geliştirmiş işini seven iyi yapan jeologlara herkesin ihtiyacı var. O yüzden moralinizi hiç bozmayın mersine geldiğinize mutlu olacaksınız. Üniversitemiz de şehrimizde güzel. Bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
14  Mersin Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Jeoloji Mühendisliği : 17 Haziran 2008, 00:14:59
Vay be bi hevesle başlamışım resimler tanımlar falan ama daha 1. sınıfta nakavt oldum:D Ezgi sana soracak çok şeyim var ama görüşemiyoruz bi türlü...
15  Mersin Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi : 27 Mart 2008, 21:47:23
valla melekem haberimiz yok bu burstan. senin bi bilgin varsa bizle de paylaş lütfen...
Sayfa: [1] 2 3 ... 32