06 Eylül 2008, 21:54:40
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 10
1  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ HAKKINDA SORMAK İSTEDİKLERİNİZ NELER? : Bugün 13:00:50
.......sosyoloji bölümü hakkında bilgi??

.yaw hem sorun diyonuz .hem cevap yog.ne iş.anlamadım......

Arkadaşlar eger tam olarak hangi konuda bilgi istediginizi yazarsanız memnun olurum.Geniş içerikli bilgiler bunlar.Bende size cevap verebiliyim.

TEŞEKKÜRLER
2  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Fizikçiler bir el atın yardım lağzım : Bugün 12:57:15
Arkadaşlar ilerde ingilizce makaleleri  önünüze koyunca hoca bakıp kalmamanız için gerekli.fiziksel matematik diye bir ders var mesela 2. sınıfta onda türkçe kaynak yok ve ingilizce kaynaklardan yararlanmak zorunda kalıyorsunuz.Benden demesi sizden uygulaması.Buarada 1. sınıf konularını tam hatırlamıyorum.Ama şunu söyliyim iyi çalışıp zemini saglam tutun sonradan pişman olmayın.Herkese kolay gelsin...
3  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / hadı kımyacılar patlatalım ortalıgı:) : Bugün 12:47:41
şaka yapmıştır herhalde:D
4  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ HAKKINDA SORMAK İSTEDİKLERİNİZ NELER? : 01 Ağustos 2008, 13:24:14
evet ulaşım kolay.zaten ögrencilerin çogu pozcuda kalıyor.bir sıkıntın olmaz merak etme.
5  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Fizikçiler burayaaaaaa : 01 Ağustos 2008, 13:20:04
sormak istediklerini yazarsan cevaplarım:)
6  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Fizikçiler bir el atın yardım lağzım : 01 Ağustos 2008, 13:16:34
1.sınıfta
fizik
analiz
kimya
ingilizce
fizik lab.
kimya lab.
türkçe
tarih
              işte bu dersler var.hocalarınız hakkında bilgi verim ama degişebilirler.
     fizik:bu ders genelde 1. sınıflarda ibrahim hoca tarafından verilir.ona şaka yapmayın.telefonlarınızın sesi derse girdiginde kesinlikle kapalı olsun aman dikkat.yoksa kurula kadar şikayet yersiniz.
     analiz:memet hoca şeker gibi bir hocadır.tek yapmanız gereken anlattıklarını ögrenmekve uygulamak.
     ingilizce:genelde sıkıcı geçer.eger hazırlıkta kalmıssanız zorlanacaksınız.
     kimya:biraz aksi bir bayandır kendisi.ama soruları hep  defterden sorar degişen şey sadece rakamlar:P
     tarih ve türkçe hocalarınız degişmiş onları bilmiyorum.
     labaratuvarlar:bu dersleri verenlerde genelde dersin hocalarıdır.stajerler  gelir genelde.deneyler canınızı sıkmasın eglenmenize bakın bu derste.
     umarım yardımcı olmusumdur.bana kim söyliyecek 3. sınıf hocalarını şimdi:(

7  Kampüs / Forum Oyunları / YAKISIKLI-GUZEL-PAS : 16 Temmuz 2008, 09:40:53
güzel:)
8  Kampüs / Yeni Gelenler / herkese slm : 16 Temmuz 2008, 09:33:05
aramıza hosgeldin.
9  Kampüs / Yeni Gelenler / selam olsun :) : 16 Temmuz 2008, 09:31:57
aramıza hoşgeldin.umarım istedigin puanı almışsındır.
10  Kampüs / Yeni Gelenler / EMİN BURADA BANA İHTİYAÇ WAR : 16 Temmuz 2008, 09:30:41
aramıza hoşgeldin dragon_blade33
11  Başlangıç / Duyurular / 1000. Üyemize Süpriz Hediye : 09 Temmuz 2008, 14:34:39
valla ne aldın hediye olrak?merak ettim
12  Serbest Paylaşım Alanı / Geyik / KeLime Geyigi : 30 Haziran 2008, 17:26:52
limon degilde şarap olur:) son harf arkadaslar dikkat.

ŞARAP:)
13  Kampüs / Yeni Gelenler / işletildim : 28 Haziran 2008, 11:05:46
evet merak ettim bende
14  Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / BAYAN EV ARKADAŞI : 24 Haziran 2008, 17:07:06
arkadaslar biz iki bayan ögrenciyiz ve 3. arıyoruz ilgilenen varsa duyrulur.mümkün olan en  kısa zamanda almayı düşüyoruz.evimiz 3+1 sabancı lisesinin karşısında  ana yola yakın deniz görüyor.İLGİNİZE...
15  Serbest Paylaşım Alanı / Geyik / KeLime Geyigi : 23 Haziran 2008, 08:54:39
nahoş
Sayfa: [1] 2 3 ... 10