22 Ağustos 2008, 04:00:38
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Mersin Üniversitesi / Su Ürünleri Fakültesi / YARDIM : 07 Nisan 2008, 23:33:37
tabı yardımcı olmak ısterım.mesela dersler basta kolay gelecektır ama sıze tavsıye aldanmayın.bıze ılk geldıgımızde soyleneneler sıze de soylenecektır ama sakın kanmayın örnek olarak bıze ılk olarak su urunlerıne geldıysen dersten kacıcan kopya cekıcen ıckı ıcıcen sporla ugrasacan vb seyler denıldı ve oyle tanıtıldı.ama onlara kanarsanız zararınıza olur benım gıbı okulu uzatırsınız Gülümseme hocalarla mumkun oldugunca aranızı ıyı tutmaya calısın.su urunlerı olarak bolum ıcınde atıssanızda arkadasınızla dısarda en sıkı fakulte bızızdır unutmayın dısarıya karsı bırlık ıcınde olun.kumelere ayrılmayın ders ve her konuda paylasımcı olun yararlarını cok gorursunuz. su urunlerıne geldıgınızı 3. sınıfta anlıyacaksınız o gune kadar hıc bıseyın farkında olmayacaksınız demesı.pratıge onem verın gercek hayatta derste dınledıkleınızden zıyade el alıskanlıklarınız gozlemlerınız daha cok ısınıze yarayacaktır dıye dusunuorum.bu nedenle teknık gezılerı kacırmayın ımkanınız varsa bırıncı sınıftan cıftlıklerı gorun gezın haklarında ışleyızlerıyle alakalı bılgı sahıbı olun.aklımla gelen sımdılık bu kadar.bılmek ıstedıgınız baska bısey varsa sorarsanız seve seve yardımcı olurum asagı yenısehır kampusunede ugrarsanız oturur konusuruz tanısırız.hepınızı beklerım.
2  Mersin Üniversitesi / Su Ürünleri Fakültesi / YARDIM : 07 Nisan 2008, 03:06:03
slm arkadaslar bende sızlerle aynı bolumdeyım son sınıfım bu sene sızler ıın yapabılecegım bısey olursa seve seve yaparım bu arada ben serdar
Sayfa: [1]