06 Eylül 2008, 03:02:03
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Mersin Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Jeoloji Mühendisliği : 26 Ağustos 2008, 15:21:57
Merhaba arkadaşlar Jeoloji 2.sınıfa geçtim bu sene. Arkadaşlar nedense şöyle bi genelleme vardır aslında kimse jeolojiyi istemez, hayallerinde mühendislik olduğundan ve puanı elektrik elektronik, makina, bilgisayar gibi bölümlere yetmediğinden zoraki seçmiştir bu bölümü. Bende böyle düşünenlerdendim. Ama okulumuz, bölümümüz, hocalarımız gerçekten çok iyi. Türkiyede jeolojinin alanı çok geniş ancak jeolojların işlerini hep başkaları yapıyor ve biz işsiz kalıyoruz. Amerikada tıpla yarışan bir bilim dalıyken Türkiye'de arka planda kalan mesleklerden biri. Ama hocalarımız bize şunu söylüyor, Türkiye'nin diplomasını almış sıradan jeologlara ihtiyacı yok ama kendini geliştirmiş işini seven iyi yapan jeologlara herkesin ihtiyacı var. O yüzden moralinizi hiç bozmayın mersine geldiğinize mutlu olacaksınız. Üniversitemiz de şehrimizde güzel. Bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

NighTmaRE06 la bizde burda tanışmıştık aynı sınıftayız... mersini ve bölümümüzü çok seveceksiniz...
2  Mersin Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Jeoloji Mühendisliği : 09 Eylül 2007, 23:17:00
vallaha ya dağ tepe gezices... tmm biyolohjideki latince kelimelerden kurtulduk şimdide fosillerinki çıktı başımıza:D  neymiş bu latinler böyle her yerden çıkıolar:D
3  Mersin Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Jeoloji Mühendisliği : 31 Ağustos 2007, 13:11:48
ekledim hepinizin mailini arkdaşlar... hepimize hayırlı olsun Gülümseme
yurt larda belli olmuş bana çıkmadı yur...t şu tecee ile çiftlik köy arası kaç km bilen varmı:)olmadı ordadan bi yurt ayarlamaya çalışıcam
4  Serbest Paylaşım Alanı / Yaşama Dair / Mersini sevdiniz mi? : 31 Ağustos 2007, 00:18:10
tantuniyi tekirdağda da yedim çok güseldi bidde yerinde yiyelim daha güsel dir kesin...
5  Mersin Üniversitesi / Mersin Üniversitesi Genel / arkadaşlar bi baksanız sevabına yardım! : 31 Ağustos 2007, 00:12:57
Gülümseme bende yeni kazandım... Jeloloji bölümümnü kazanan veya tekirdağ ve çevresinden olan arkadaşlarımızı bekliom... iletişime geçelim:D 
6  Mersin Üniversitesi / Mersin Üniversitesi Genel / Üniversite Fotoğrafları Buraya.. : 31 Ağustos 2007, 00:07:48
yeni eğitim yuvamız... mersin mühendislik fakultesi Gülümseme
7  Kampüs / Öğrenci İşleri / yurtkur başvuruları için yardım : 30 Ağustos 2007, 23:57:50
evet açıklansın yani ya bizde işimize bakalım....Kahkaha  mersinde devletin özel yurdu yokmuş sakata geldim ama olsun genelde iyidir:D
8  Mersin Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Jeoloji Mühendisliği : 30 Ağustos 2007, 23:55:42
slm bende tekirdağ'dan anıl bu yıl mersin jeoloji müh.. kazandım...
Sayfa: [1]