yaaa arkadaşlar hepinizin görüşüne inanın çok saygı duyuyorum...
ama bazı görüşlere katılmıyorum ben yaa...
üniversiteye eğitim için gelen bir insanın namazını illede saatinde okulda... hemde üniversitede yaa... kılması kadar bana mantıksız gelen bir düşünce olamaz...
yani bu ne demek biliyormusunuz...
o an namazını kıldın kıldın yoksa çarpılacaksın....
hiç kusura bakmayın aynı şeye geliyor...ama böyle bir şart mı var islamda
ibadet nedir arkadaşlar...kendimizi iyi hissetmemiz ve ruhen huzura kavuşmamızı sağlamak için en uygun yerde en uygun zamanda diyorum bakın yapılan eylem, davranış ve sorumluluklarımız değilmidir?
islamda eğitim kadar çok işlenen bir konu var mı arkadaşlar size söylüyorumm...
o halde üniversite eğitimini veya diğer okullardaki eğitimini alan bir insan neden o an ibadet ihtiyacı hissetsin ki söylermisiniz
büyüklerimiz bize hep demezler mi eğiti, ahlak ibadettir diye...
bu yüzden bence kendi başına kimseye zararı olmayan suistimal etmeyen kılsın diye bişey olamaz...
eğitim yerinde namaz kılmak isteyen biri... bence kutsal olan namazı bile suistimal etmiş oluyor....
YA ARKADAŞLAR BU BÖLÜMÜ İNANIN ZEVKLE OKUDUM YAA... ÇOK ÇOK ÇOK GÜLDÜM NE GÜZEL HERKESTE ÖYLE TATLI BİR HEYECAN VARKİ OKURKEN BENDE PAYLAŞTIM BİRAZ SİZİNLE...
BU SENE KAYIT YAPTIRAN SEVGİLİ ARKADAŞLARIM... BENCE BU BÖLÜMÜ SENEYE Bİ OKUYUN OK...
AYNI BENİM ŞU AN Kİ HALİM GİBİ GÜLÜMSERSİNİZ... VAY BEE HEYECANA BAK DİYEE
NESE HEPİNİZİ BURDA GÖRMEKTEN ÇOK MEMNUN OLDUM...
ARTIK DARISI ÜNİ YE GİREMEYENLERİN BAŞINA DİELİM DİMİİ
Arkadaşlar Mersin'in tantunisi meşhur, Kızkalesi, Cennet Cehennem, Astım Mağarası, Akkum plajı ve Silifke'nin yoğurdu meşhur. Bi de mezitlinin güzel kızları meşhur yanlış hatırlamıyosam 10yıl önce öyleydi valla. Hatta birine aşık olmuştum.
AMA ARTIK O EVLİ NighTmaRE06
BİR ZAMANLAR SEVDİĞİN FAKİR AMA GURURLU BİR KIZ VARDI YAA