25 Temmuz 2008, 23:30:10
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 23
31  Kampüs / Öğrenci Toplulukları / Turizm Topluluğu : 27 Şubat 2008, 10:28:16
bizim öyle gruplarda işimiz olmaz biz bağımsız olarak çalışıyos kendi topluluğmuzu kuracas:D
32  Kampüs / Kafeterya / kIz nAsIL tAvLaNıR : 22 Şubat 2008, 01:44:38
ne diyosunuz silelim mi konuyu
hayır silinmesin lütfen düşünce özgürlüğü diye bişey war.zaten bu yazılan kriterler içinde olmayan kızlar konuya cevap yazmaya bile tenezzül etmezdi (SÖYLEDİĞİM HERŞEYDE ZEHRAYI DIŞARDA TUTUYOM)Kahkaha

ne demek istedigini acikca yazsana
diyorum bu kriterlere uymayan kızlar bu konuya cevap vermeye bile tenezzül etmezdi o kadar
33  Sınırsız Paylaşım / Müzik / sizce neden arabaesk müzik dinlenir_? : 22 Şubat 2008, 01:41:58
doğru:D
34  Duygu Seli / ŞİİRCE / BİrgÜn Anlarsin Sevmek NeymİŞ... : 22 Şubat 2008, 01:31:05
amma cahılsınz yahu ben bunu lisedeyken okuyordum heahe cahıl sevımlı : ) yazırıda meshul değil bu Ümit Yaşar Oğuzcanın  şiiri olması lazım
eko cum beğenmeyebilirsin ama kişiden kişiye göre de değişir bu demekki o duyguya sahip değilsin dir
35  Kampüs / Anfi / Erkek ayrıldıktan sonra:) : 14 Şubat 2008, 23:35:00
walla bende önceden sewen kıskanır diyenlerdendim ama kıskançlık psikopatlık derecesine kadar artınca başa gelen çekilir dedim.
36  Kampüs / Kafeterya / kIz nAsIL tAvLaNıR : 14 Şubat 2008, 23:33:02
ne diyosunuz silelim mi konuyu
hayır silinmesin lütfen düşünce özgürlüğü diye bişey war.zaten bu yazılan kriterler içinde olmayan kızlar konuya cevap yazmaya bile tenezzül etmezdi (SÖYLEDİĞİM HERŞEYDE ZEHRAYI DIŞARDA TUTUYOM)Kahkaha
37  Kampüs / Anfi / Erkek ayrıldıktan sonra:) : 14 Şubat 2008, 11:05:43
24.maddeye kadar aynılarını bi kaç hafta önce söledim walla:D
38  Kampüs / Kafeterya / kIz nAsIL tAvLaNıR : 14 Şubat 2008, 11:04:17
walla can arkadaşım doğruları yazmış ama tabiki bunlar her kız için geçerli değil en başta ZEHRA var ama yoksa oyar şimdi beni...Kahkaha
39  Serbest Paylaşım Alanı / Piskolojik Danışmanlık / sevgilim yok : 14 Şubat 2008, 11:01:49
ehehe bu işi ticarete dönüştürmek lazım sewgilisi olanlar bence altın alsın ona ayrılınca geri alırsın hiç olmazsa satıp parasını çıkarırsın  ama benim gibi gidip gümüş almayın gümüşün satışı yok ayvayı yersiniz sonra walla ben ayrıldım ama yinede hediye aldım salaklık mı ettim ne zaten başımdan zor sawmıştım şimdi yine takılacak peşime... neyse:D
40  Kampüs / Kafeterya / kIz nAsIL tAvLaNıR : 13 Şubat 2008, 17:31:40
bi kere chu kiz milleti salakttir cumlesini hic  begenmedim!!! senin verdigin o kiz tavlama yollariyla biri elip benim yanimda karizma yapmaya calissa onu yerin en dibini magma katina kadar sokarim!!! mos mos ederim yani....nie? bi kere benim yanimda oyle bosh bosh nutuk atanlari hic sevmem arti degil karizmasi dunya yakihiklisi bile olsa fayda etmez.. diyelim ki o icinde bolca terim olan cumleyi kullandi iandina her terimin aciklamasini isterim sallayamaz da chunki felsefeyle aram iyi he he he
diiyyyyyooooossssunnnnnnn.....!!!!!:D:D:D
41  Başlangıç / Genel - Serbest Bölge / galatasaraylı arkadaşlar kimler... : 10 Şubat 2008, 15:35:44
bensiz olur mu biiieeee:D
42  Serbest Paylaşım Alanı / Piskolojik Danışmanlık / sevgilim yok : 30 Ocak 2008, 13:48:09
hee boşver arkadaşım ya bak bende yeni ayrıldım.ne iyi yapmışım.şimdi hayat daha da süper.tek tabanca takıl sen okulunu oku kız konusunu kafana bile takma ilerde istemediğin kadar kız gelir.önce bi meslek sahibi ol:D ehehe söyleyene bak...
43  Kampüs / Kafeterya / kIz nAsIL tAvLaNıR : 30 Ocak 2008, 13:44:41
serhat vallahi sinir katsayım yükselio yazma Gülümseme

bundan sonra kızlar başımın tacıdır bişey yazmam aman sinirlenme bütün kızlar bi yana zehracık bi yana:D
44  Kampüs / Kafeterya / kIz nAsIL tAvLaNıR : 29 Ocak 2008, 13:31:27
serhat vallahi sinir katsayım yükselio yazma Gülümseme
45  Kampüs / Anfi / Korkmadan Öldük Ey! Halkım!! Unutma Bizi.. : 25 Ocak 2008, 14:05:46
Bir Pazar Sabahıydı Ankara Kar Altında
Zemheri Ayazıydı Yaz Güneşi Koynunda
Ucuz Can Pazarıydı Kalemim Düştü Kana
Zalımlar Pusudaydı Bedenim Paramparça

Çevirdim Anahtarı Apansız Bir Ölüme
Şarapnel Parçaları Saplandı Ciğerime
Ucuz Can Pazarıydı Kan Doldu Gözlerime
İsimsiz Korkuları Katmadım Yüreğime
Bembeyaz Doğruları Yaşadım Ölümüne

Uğurlar Olsun Uğurlar Olsun
Hüzünlü Bulutlar Yoldaşın Olsun
Bir Keskin Kalem Bir Kırık Gözlük
Yürekli Yiğitlere Hatıran Olsun

sewgili selda bağcan çok güzel özetlemiş bu Katliamı.15 yıl katiller bulunamadı(bulunmadı) sırf düşünceleri için öldürülen bu şairler gazeteciler yazarlar... elbet birgün hesabı sorulur bunların.yıllar önce yapılması gereken operasyonlar daha yeni yeni yapılıyor tabi 2 gün sonra hepsi yine ellleini kollarını sallayarak aramıza geri dönecekler orası başka...
Bu ülkede fikri yüzünden ölümle cezalandırılan herkes için üzülmek lazım, düşünmek lazım. Bu Uğur Mumcu gibi aydın insanlar da olur, Hrant Dink'ler de olur, x takımı tuttuğu için dayak yiyen, hatta öldürülen y isimli holigan da olur. Uğur Mumcu gibi kendi aydınlığıyla yetinmeyip, etrafını da yetiştiği hassas dönemde aydınlatmak için çabalayan, gayret gösteren değerli insanlar ölünce insan daha da üzülüyor ama fikri yüzünden öldürülen, zulüm gören herkes için üzülmek gerekir aslında. Ya da fikri yüzünden şiddete maruz kalan herkes için tepki göstermek gerekiyor. Uğur Mumcu'yu anmak için gösterdiğimiz duyarlılığı ya da benzer üzüntüyü gazetenin bir köşesinde okuduğumuz fikri yüzünden şiddet gören herhnagi birinin haberinde de göstermiyorsak da bence bir sorun var demektir.

Ama herşeyden ötesi Atatürk'ün Türkiye'de görmek istediği en temel direklerden biri olan demokrasiyi dahi yaşatamıyorsak daha yapılacak çok iş var bu ülkede. Olay Uğur Mumcu'nun failini bulmak da değil bence. Zaten 15 seneden sonra da bulunamaz herhalde. Olay, Uğur Mumcuları öldürmeyecek evlatlar yetiştirmek...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 23