22 Ağustos 2008, 04:10:08
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 21 22 [23] 24 25 26
331  Kampüs / Forum Oyunları / Şu anda ne dinliyorsunuz? : 14 Eylül 2007, 15:40:39
HELAL SERHAT SEFDİM SENİ ÇUKUROVALIK WAR SENDE YADA DOĞU İLLERİNDEN Mİ GELİYOSUN MERSİNE

İBRAHİM TATLISES-YORGUN
walla benim iş biraz karışık.gerçekte Eskişehirliyim.ama babam adanalı olduğundan kimlikte adanlıyım.tabiri caizse biraz melez lik war Göz kırpan
332  Kampüs / Forum Oyunları / Şu anda ne dinliyorsunuz? : 14 Eylül 2007, 15:32:06
Gülenay-Hayal Gözlüm  (ben herzaman damar takılırım) Göz kırpan
333  Kampüs / Kafeterya / Sigarayla yarışıma destek olun lütfen! : 14 Eylül 2007, 15:30:03
BEN BULDUM AMA ÇOK UZAKLARDA DOSTUM YA İMKANSIZ BİŞİĞİ BİZİMKİSİ Ağlayan Ağlayan Ağlayan
yoksa sende net aşkı mı yaşadın benim gibi.walla ben artık töwbeliyim çok acı çektim.ama net i de kötülemiyorum.onun sayesinde de az arkadaş bulup görüşmedim yani
334  Kampüs / Kafeterya / Sigarayla yarışıma destek olun lütfen! : 14 Eylül 2007, 15:24:12
DOSTUM EĞER DÜZENE GİRMEZSEK GİYDİRECEK BİRİSİNİ BULSAK İYİ OLUR ŞÖLE EN CAZGIRINDAN ELİ MAŞALI Bİ KIZ Sırıtan

YOKSA BİZ ADAM OLMAYIZ Sırıtan Sırıtan Sırıtan
öyle delikanlı we cazgırını bulmak zor ama bakarıs artık Göz kırpan
335  Kampüs / Kafeterya / Sigarayla yarışıma destek olun lütfen! : 14 Eylül 2007, 15:19:26
KURTULSAK İYİ OLUR DOSTUM WALLA GÖZ ÖNÜNDE ERİYORUZ YA BAKIYORUM MİLLETE NE ÖKSÜRÜK NE TIKSIRIK YA BİZE BAK YANLIŞLIKLA BİRİSİ SIRTIMIZA ŞAKAYLA VURSA GEBERCEZ YAW Ağlayan
öyle walla önceden hiç olmazsa sporda yapardım bu sayede nikotinin belli bi kısmını atardım.ama şimdi karpuz yatarak büyür misali geçiyor günlerim.her gün sabaha kadar tw başındayım ve gecede 1 paket bitiyor.öğlen 2 de yataktan kalkıyorum.iyice kabus olduı artık hayat.neyse artık belli bi düzene gireces mecburen
336  Kampüs / Forum Oyunları / Şu anda ne dinliyorsunuz? : 14 Eylül 2007, 15:13:38
Bergen-Affetmem Göz kırpan
337  Kampüs / Kafeterya / Sigarayla yarışıma destek olun lütfen! : 14 Eylül 2007, 15:10:21
DOSTLARIM ARTIK KARADA YÜZEN BİR GEMİNİN EFKARLI DUMANALARI TEPEMDEN EKSİK OLMUYOR O DERECE SİGARA KULLANIYORUM TAKİİ ORTA OKUL YILLARINDAN BU YANA BANA YARDIM EDİN TIP OKUYAN ARKADAŞLAR SİZE SESLENİYORUM Ney
walla uğraşacak belli bi meşgale olmadıkça zor bunu bırakmak.bakalım üni başlayınca ister istemez azaltacam.walla bende orta 2 den beri püfür püfür tüttürüyom.azaltıp çekirdek çitlesem siwilce çıkıyor.sürekli sakız çiğnesem arada bir dilimi ısırıyom.çare yok yanii Sırıtan Sırıtan Ney
338  Kampüs / Kafeterya / MERSİN'DE EN ÇOK GİTTİGİNİZ MEKAN?? : 14 Eylül 2007, 15:07:08
walla bende de arkadaş bulma sıkıntısı wardı.arkadaş bulma konusunda pek girişken biri sayılmam.şimdi mersine gidecem arkadaş edinene kadar ezik ezik dolaşacam diyodum.ama net sayesinde bi kaç kişiyle tanıştım we ordada görüşecem.yani bulunacak en kolay şey arkadaş bence Göz kırpan
339  Kampüs / Öğrenci İşleri / hazırlık sınıfı : 14 Eylül 2007, 15:00:54
KİTAĞÇIĞIN ÜZERİNDE YAZIYORDU YANLIŞ DOĞRUYU GÖTÜRMEZ DİYE NEYSE 1 YIL HEP BERABERİİZ
kitapçığın üstüne bakmaya bile fırsatım olmadı.neyse yaff boşwerin doğru 1 yıl birlikteyis artıkın Göz kırpan
340  Kampüs / Kafeterya / Sigarayla yarışıma destek olun lütfen! : 14 Eylül 2007, 14:52:01
Arkadaşlar 06.09.2007 tarihinden beridir sigara kullanmıyorum. Sigaradan tamamen kurtulmak istiyorum. Sigara içen biri gördüğümde içim nasıl oluyor anlatamam.

Sigarayı bırakmamda gün ve gün destek olur musunuz? bu sayfadan hep size anlatacağım. Umaırm tekrar başlamam.

Teşekkürler.
sana yardımcı olabilmem için önce benim bırakmam lazım.aslında bırakmak istiyorum ama sıkıntılar we belalar peşimi bırakmadığı için sığınacak bir liman gibi geliyor bu zıkkım bana Kızgın
341  Kampüs / Öğrenci İşleri / hazırlık sınıfı : 14 Eylül 2007, 14:47:31
nie sallamadın anlamadım ya sen alışmışsın heralde öss ye yanlışlar dogruyu götürmüyordu ki kardeşim Sırıtan Sırıtan
ne bilem kardeşim zaten sınawa 9.30 da yetişebildim.yanlışlar götürür zannettim walla.neyse hayırlısı olsun Göz kırpan
342  Kampüs / Kafeterya / MERSİN'DE EN ÇOK GİTTİGİNİZ MEKAN?? : 13 Eylül 2007, 20:19:53
o hastaneler caddesi mi ne var yol ayrılıo,oraya girdik orda bulduk da çakmak caddesini aklımda tutucam tşk
bişey değil doğrusunu söylemek gerekirse son gidişimde bende kayboldum adanada.çok büyük we karışık bi şehir.sadece belli mekanların adresini biliyom.bu arada önemli diil Göz kırpan
343  Başlangıç / Genel - Serbest Bölge / Hangi Burca Hangi Mani ? : 13 Eylül 2007, 20:17:25
Basak
Yazdim, cizdim, notlar aldim,
Her bir seyi ayarladim,
Yoktur bende bozuk, yamuk,
Mukemmeli ben yasattim...

wayy benimki aralarında nasıl da belli oluyor Göz kırpan
344  Kampüs / Kafeterya / MERSİN'DE EN ÇOK GİTTİGİNİZ MEKAN?? : 13 Eylül 2007, 20:13:42
ya evet yaa geçen adanaya gittik peder bey valide hanım falan,koca adanada adam gbi kebapçı yok otrduk dere başı bi yere oranın da fırını yokmuş böle bişe olabiilir mi adanada bi kebapçı ve ekmekler buz kalktık tabi ara ara bittik önerecegn bi yer var mı ?
walla eğer çakmak çarşısını biliyorsan oralarda güsel mekanlar war.hepside çok iyi olduğu için belli bi yer söyleyemiyorum
345  Kampüs / Kafeterya / MERSİN'DE EN ÇOK GİTTİGİNİZ MEKAN?? : 12 Eylül 2007, 20:26:20
en güzeli ve sadesi sahile takılmak  Öpücük
benimde bildiğim tek yeri o sahil yoludur.geçen sene az takılmamıştım oraya.başka da bi yer bilmem.ama adanada mekan isteyen olursa bana ulaşsın Göz kırpan
Sayfa: 1 ... 21 22 [23] 24 25 26