22 Ağustos 2008, 04:05:33
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 26
61  Serbest Paylaşım Alanı / Kahkaha Köşesi / Türk Erkeği ne çeker?? : 01 Mart 2008, 17:30:13
doru anlarlar.Kahkaha
62  Serbest Paylaşım Alanı / Kahkaha Köşesi / Türk Erkeği ne çeker?? : 01 Mart 2008, 17:24:53
bişiğiler eksik sanki Kahkaha
bencede eksik ama naapalım ahlak kuralları bi duvar gibi önümüzde Kahkaha
63  Serbest Paylaşım Alanı / Kahkaha Köşesi / Evli Erkeklerden İnciler : 01 Mart 2008, 17:23:54
ne demek:D
64  Serbest Paylaşım Alanı / Kahkaha Köşesi / Türk'ü Ölüme Götüren Sözler; : 01 Mart 2008, 17:23:06
Türk'ü Ölüme Götüren Sözler;

Bu fişi buraya sokunca noluyo?

Osman koş arka mahallede gavga varımış!

Sen ne diyon, seninki de bişey mi ben sigaraya 4
yaşımda başladım

Var mısınız bu gece 4 kasa bira içelim?

Bak bu virajı 150'ynen dönecem şimdi iyi bakk!

Ne oldu bilader bi sorun mu vardı?!!

Gelsin len gelsin abisi gelsin netceğimiş!

Du bi şaka yapam şuna!

Bu nedir ki???

Abi senin için şöyle böyle diyolar?

burada elektrik var mı ??

bide mavi kabloyu keselim

bu pimi cekince ne oluyor ??

boyun masajı yapayımmı abi ??

Yok yok bişey olmaz bu gibi durumlar sağlığa delalet!

vitesi boşa al abi az yakıyor öyle

ooo ooo o araba gelene kadar biz 10 kere karşıya
geceriz bile hadi koşşşş..

Seni hocaya götürelim bişeyciğin kalmaz.

kaptan koy ver gitsin radar yokkk...

şşşşşş memo ; şu adamın koluna giren senin karın
değilmi...

yaw bağla işte o iki kabloyu;memet usta hep öyle
yapıyordu ..

Senin kızı o Musa'ynan görmüşler dayı, benden
söylemesi...

bide fişi taktınmı tamamdır...

sen ne diyon beee bu ucak boş depoyla bile 100 mil
gider ahada bak ...

silahın emniyedi kapalıydı demi abi ...

Çek oğlum bi fırt.

otur otur sağlam orası...

ustaaa hele ordan bi kalas at ...

Az kalsın ölüyoduk yav. Amaaan kötüye bişey olmaz hadi
tekrar.

kaptannn sağ serbestttttttttttttt ....

Ne gerek var ilaca, bana bişey olmaz.

acılın bide ben bakayım....

durun ben ilk yardım kursuna gittim ...

açılın ben çok yara diktim açılın bakem.

bide mavi kabloyu keselim....

komserim senin icin faşist diyolar...

Abi bu dabanca dolu mu? Ver bi bakayım.

ben askerdeyken komandoydun , bak bize böyle bişey
öğretmişlerdi....

Gel bi güreşelim senle....

abi yanlış anlamada yengede bi icim suymuş haaaa...

65  Serbest Paylaşım Alanı / Kahkaha Köşesi / Türk Erkeği ne çeker?? : 01 Mart 2008, 17:18:58
TÜRK ERKEĞİ NE ÇEKER...

İşe Başlarken Besmele Çeker
Delikanlıdır Tesbih Çeker
Sportmendir Barfiks Çeker
Tek Eliyle şınav Çeker
Kendi Dişini Kendi Çeker
Kaçan Golde Yuh Çeker
Ağzında Sigara Halay Çeker
Dikiz Aynasından Hareket Çeker
Muazzam Kopya Çeker
Kaynanadan Çok Çeker
Genelde Babaya Çeker
Evladına Nutuk Çeker
İskenderin Üstüne Künefe Çeker
Komedi Filminin Kralını Çeker
Çuhayı Yırtmadan Pike Çeker
Kafası Bozulunca Resti Çeker
YükteAğır Parada Hafif Çeker
Parayı Bulan Arabayı Çeker
Mahallede Pati Çeker
Gurbette Hasret Çeker
Sevdiğini Sorguya Çeker
Aldatılınca Tetiği Çeker
Memlekete Turist Çeker
Kaşı Gözü İlgi Çeker
Her Ortamda Dikkat Çeker
İtalyan Erkeklerine Beş Çeker
İngilizlere Yirmibeş Çeker
Balık etli Görünce İç Çeker.

VS... EHEHE:d
66  Serbest Paylaşım Alanı / Kahkaha Köşesi / Evli Erkeklerden İnciler : 01 Mart 2008, 17:14:55
Karınızı araklayan adama verebileceğiniz en büyük ceza, 'sende kalsın'demektir.
Sacha Guitry

Evlendikten sonra erkek ve kadın, yazı-tura gibidir; asla yüz yüze gelmezler, ancak hep beraberdirler.
Hemant Joshi
Her durumda evlenin. İyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kötü olursa filozof olursunuz..
Socrates

Kadınlar bize her zaman büyük hedefler gösterir, ve onlara ulaşmamızı engeller.
Dumas

Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: 'Bir kadın ne ister?'
Sigmund Freud

Karıma bazı sözler etmişimdir, o da bana bazı paragraflarla cevap vermiştir.
Anonim

Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar;. Biz haftada iki kez restorana gideriz. Biraz mum ışığı, akşam yemeği, hafif müzik ve dans... O salı günleri gider, ben cuma.'
Henny Youngman

Terörizm beni hiç endişelendirmez. İki yıldır evliyim.
Sam Kinison

Fon transferi için elektronik bankacılıktan hızlı tek yol vardır ve buna evlilik adı verilir.
James Holt McGavran

Her iki karımla da talihim kötü gitti. Birincisi beni terketti,ikincisi terketmedi.
Patrick Murray

Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız, 1) hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin.
Nash

Karınızın doğum gününü unutmamanızın en iyi yöntemi, bir kez unutmanızdır.
Anonim

Evlenmeden önce ne yaptım, biliyor musunuz? İstediğim her şeyi..
Henny Youngman

Karımla ben 20 yıl çok mutlu yaşadık. Sonra da tanıştık.
Rodney Dangerfield

İyi bir kadın, kendisinin yaptığı her hatasında kocasını affedendir.
Milton Berle

Evlilik, kişinin düşmanıyla yattığı tek savaş şeklidir.
Anonim

Adamın biri evlenecek kadın aradığı ilanını verir. Ertesi gün aynı mesajı ileten yüzlerce mektup alır: 'Benimkini alabilirsin'.ehehehe
Anonim
Birinci adam (iftiharla): 'Benim karım bir melek!'
İkinci adam: 'Çok şanslısın, benimki hala yaşıyor'
67  Serbest Paylaşım Alanı / Kahkaha Köşesi / Bayan Tipleri... : 01 Mart 2008, 15:54:46
walla ben vahşiden yanayım kız dediğin delikanlı olmalı:D
68  Serbest Paylaşım Alanı / Kahkaha Köşesi / sadece bizim memlekette olur.....:D : 01 Mart 2008, 15:49:22
eyw. yorumlar için de benden sağol
69  Kampüs / Kafeterya / Liseli Kız +18 : 29 Şubat 2008, 11:53:59
bunun neresi +18  +7 bile fazla buna.bende bişey sandım:D
70  Serbest Paylaşım Alanı / Kahkaha Köşesi / Bayan Tipleri... : 29 Şubat 2008, 11:37:08
Bayan "Harbi Kız"

Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!"
Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı.
Avantajları : Kafa dengi, eğlenceli.
Dezavantajları : Bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü kuvvetli olurlar. Kafasını bozarsanız, hakkınızda pek hayırlı olmaz...

Bayan "Cıyak Cıyak"

Şunları Söyler : "Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Çabuk söyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn?"
Halk Dilinde İsimleri : Cadaloz, Baş belası.
Avantajları : Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne...
Dezavantajları : Sürekli kafanıza bir şeyler fırlatır, uçan tekme savurur...

Bayan "Mızmız"

Şunları Söyler : "Aaah başım.. ayağım.. ayyy mideme ağrı saplandı."
Halk Dilinde İsimleri : Mıymıntı, Uyuntu, Karın ağrısı.
Avantajları : Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir.
Dezavantajları : Bulaşıcıdır!

Bayan 'Patron'

Şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!"
Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör!
Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler.
Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur...

Bayan "Kararsız"

Şunları Söyler : "Ay ben ne yapsam.. İşten ayrılsam mı.. Evi değiştirsem.. Saç rengimi değiştirsem.. Yoksa böyle iyi mi.. Ayyy ya daha kötü olursa..."
Halk Dilinde İsimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz.
Avantajları : Kolay ikna edilir, kolay sakinleştirilir.
Dezavantajları: 2 dakika sonra herşey yeniden başlar.

Bayan "Vahşi"

Şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz.
Halk Dilinde İsimleri : Çılgın.
Avantajları : Her an her şeye hazırdır.
Dezavantajları : Güvenilmezdir...

Bayan "Donuk"

Şunları Söyler : "Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden, bu abuk fıkralardan, karikatürlerden? Ne çocukça şeyler bunlar.."
Halk Dilinde İsimleri : Ruhsuz, Soğuk, Buz Kalıbı.
Avantajları : Hayatınızda olduğu sürece, arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar.
Dezavantajları : ...tabii "arkadaş" diye bir şeyiniz kalmışsa

Bayan "Rüya Kız"

Şunları Söyler : "Seni her şeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!"
Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek
Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz...
Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir...
71  Serbest Paylaşım Alanı / Kahkaha Köşesi / sadece bizim memlekette olur.....:D : 29 Şubat 2008, 11:25:48
Yeryüzünde insanlar ya sigara içerler ya da içmezler. İçenler, sigaralarını çakmak ya da kibritle yakarlar. Ve bunların bir kısmı da kanserden ölür.

Ama, dünyada demir çelik haddehanesinde çalışan hiçbir işçinin, sigarasını yakmak amacıyla 600 tonluk pres makinesinin arasından emekleyerek geçip
2450 santigrat sıcaklığındaki fırına ulaşmaya çalışırken can verdiği görülmemiştir.
Türkiye'de görülmüştür
, Karabük'te...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bütün dünyada haşerat, özellikle sivrisinek vardır, buralarda da sinek ilacı kullanılır.

Ama, sivrisinek yutup da midesine kaçan sineği öldürmek üzere ağzına Shelltox sıkmak suretiyle zehirlenip ölen, Türkiye'dedir.
İstanbul
, Sultanbeyli'de...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dünyanın her yerinde insanlar berbere gidip tıraş olurlar
Ama hiçbir berber, rahatlatmak amacıyla müşterinin kafasını sağa sola kanırtırken adamın boynunu kırıp onu öldürmemiştir.
Türkiye'de öldürmüştür
, Erzurum'da...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dünyanın hiçbir yerinde bankamatikten para çekmek için düğmeye bastığınızda elektrik çarpmaz ve ölmezsiniz
Türkiye'de ölürsünüz
, Bozcaada'da...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dünyanın hiçbir yerinde, otoyolda giderken radyoda duyduğu göbek havası eşliğinde göbek atmak için arabayı 'sağ şeride çeken' ve az sonra da arkadan gelen arabanın çarpması
sonucu ölen bilinmez.
Türkiye'de bilinir
, Adapazarı'nda...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nüfus sayım günü sokağa çıkma yasağı nedeniyle bomboş otoyolda (Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yoktur ve olamaz) sayım görevlisi 'bariyerlere' çarpıp ölmez.
Burada ölür
, Gebze'de... :thumsdown.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dünya?nin hiçbir yerinde aynı işyerinde biri gece, biri de gündüz
vardiyasında çalışmakta olan ve her ikisi de 'mobilet' kullanan bir baba-oğul, birisi işten çıkıp eve gider, öteki evden işe gelirken bir kavşakta karşılaşmazlar ve birbirlerine selam vermek için ellerini kaldırınca çarpışıp her ikisi de ölmezler.
Burada olur
, Konya'da...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dünyanın hiçbir yerinde gemi mühendisi kazanı kontrol etmek için kazana girdiğinde biri gelip kazanın kapağını kapatmaz ve sonra da gemi yola çıkmaz.
Bizde olur
, Kocaeli, Dilovası'nda...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dünyanın hiçbir yerinde bir adam ayakkabısının içine kaçan taştan kurtulmak için elektrik direğine yaslanıp ayakkabısını çıkarıp silkelediğinde, yoldan geçen bir başkası onu elektrik çarptığını sanmaz ve elektrikle bağlantısını kesmek amacıyla kafasına kürekle vurarak onu öldürmez.
Bizde öldürür
, Rize'de..
72  Serbest Paylaşım Alanı / Kahkaha Köşesi / Kro Kız Tarifi (: : 28 Şubat 2008, 23:48:28
serhat sen yine Zehra'dan fırça yeme waktin gelmiş heralde Kahkaha Kahkaha Kahkaha
yok bie bu seferkiler masum kıuzmaz:D
73  Serbest Paylaşım Alanı / Kahkaha Köşesi / Kro Kız Tarifi (: : 27 Şubat 2008, 12:13:46
Evet erkeklerin kırolarının nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz peki kızların kırosu nasıl olur?? kızlar kıro erkekleri tercih etmez genelde peki erkekler siz kıro bir kızla çıkar mısınız? kıro kız nasıl davranır, nasıl giyinir, nasıl konuşur ?

İşte Kro Kız Tarifi :

-pantolon üzerine etek giyinirler
-beyaz elbisenin içine siyah çamaşır giyinirler
-erkekleri dinlediği müzikle giydiği elbiseyle yargılarlar...
-15cmlik topuklu ayakkabı giyerler
-parmakları yüzükle doldururlar
-ve paylaço gibi giyinirler
-İsmail yk, berdan mardini,gökhan özen sever ve dinlerler

-zevksizdirler her kaslı güçlü erkeğe yakışıklı derler
-o kadar zevksiz giyinirlerki sormayın çingene pembesi favori renkleridir Zerafetten nasiplerini almamışlardır göbeklerini göstermekten büyük haz duyarlar oysaki hiçte yakışmaz .....
-yazın kavurucu sıcagında bot giyerler.
-botu giydikleri yetmiyomuş gibi bide daracık kotlarının pacalarını içeriye sokarlar...
-Kitap okumanın kafayı yemeye neden olacağına inanır
-BEYAZ ÇORAP GİYERLERR......
-küfür etmeyi çok iyi bi yetenek zannederler
-metal muzik dinleyenlerin yanından geçmezlerr.....
-yuzlerine bir kilo fondoten surerler......fillii boya gibi olurlarr...
-kro kız kurdanı ağzına göturur..içerede oyalar sonra çıkarır bakar...
ve tekrar kurdanı dişleri arasına sokarr..
-babaya peder diye hitap eder......
-sakızı ukalaca çiğner....
-herşeyi bildiğini sanırrr...
-gündüzleri oturdukları mahalleyi turlarlar defalarca.tanımadıkları erkek yoktur mahallede.hepsine de kanka derler (!).
- erkek kadar güçlü olduklarını sanarlar.ne işe yaradığını bilmedikleri halde kendilerini rokçılara mahsus aksesuarlarla donatırlar ama tek bildikleri rockçı , ismail Y.K dır
-bir gün bakarsınız ki petek dinleyen safsalak bi kızdır ertesi gün bi arkadaşına uyup siyahlar içerisinde boynunda tuhaf bir kravatla Avril özentisi oluverirler...
74  Serbest Paylaşım Alanı / Kahkaha Köşesi / TÜRKLER CEHENNEME GİRERSE NE OLUR :D : 27 Şubat 2008, 12:11:40
eyw.Kahkaha
75  Kampüs / Kafeterya / ALLAHTAN ERKEĞİM DENLECEK 100-ŞEY : 27 Şubat 2008, 12:10:47
bunun neresi daha avantajlı ki
ehhehe:D
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 26