24 Temmuz 2008, 08:51:04
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Mersin Üniversitesi / Mersin Meslek Yüksek Okulu / ankara da okuyan mersin uzaktan end.elektr.varsa lütfen bana mesaj bırakasın : 24 Eylül 2007, 13:05:50
ankara da okuyan mersin uzaktan end.elektr.varsa lütfen bana mesaj bırakasın arkadaşlar özellikle 2.sınıf öğrencileri paylaşımlarını ve desteklerini bekliyorum şimdiden tşk.
2  Uzaktan Eğitim / Endüstriyel Elektronik / MERSİN END.ELEKTR.UEYS SESİMİ DUYAN VAR MI : 24 Eylül 2007, 08:43:57
MERSİN END.ELEKTR.UEYS YENİ KAYIT OLDUM...ANKARA DA OKUYAN ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLİYORUM....
3  Uzaktan Eğitim / Uzaktan Eğitim / END.ELEKTR.UZAKTAN ANKARA VAR MI : 24 Eylül 2007, 08:40:03
MRB ARKADAŞLAR END.ELEKTR.2 SINIF ÖĞRENCESİ VAR MI YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..YENİ KAYIT OLDUM HEM SİSTEM HAKKINDA HEM DE DERSLER JAKKINDA PAYLAŞIMLARINIZI BEKLIYORUM...
4  Mersin Üniversitesi / Mersin Meslek Yüksek Okulu / Mersin Üniversitesi Mersin Meslek Yüksek Okulu : 21 Eylül 2007, 10:23:29
ANKARA DA MERSİN END.ELEKTR. OKUYAN ARKADAŞLAR ARIYORUM..PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞK..
Sayfa: [1]