bayan vocal arayan grup varsa ilgilenebilirim =)
hatta ilgilenirim;)
bayan vokal aradığımdan değil de meraktan soruyorum.vokalde ne yapıyosun?hayır soprano falansa sesin ben de yardımcı olayım grup kurmana da dinleyelim biz de.
sanırım yok mersin de senfonik,gothic,doom falan.hatta olsa da yesek...
bi de meraktan yine hangi bölümdesin?aslında sopranoyum. ama azıcık anlıyorsan bilirsin, kendini devamlı eğitmediğin sürece sesin düşer. yedi notada tıkalı kalırsın. tıkalı kalmadım ben henüz sanırım... ama mersin de dinlemek istediğin tarz müziği yapmak zor.. yani ilk başta zor olur. açıkcası ben de ceremesini çekecek halde değilim, öğrencilik ziyadesiyle yetiyor bu aralar. ben zevk için değil (maalesef) para için söylemek niyetindeyim.. sanırım bu da sana uymas

ha bi de takı tasarımında okumaktayım yım yım..
yok hayır denedim heveslendim ancak olmayınca da olmuyo

durumun baya kötü anlaşılan.ancak yine müziği zevk için yapıp başka iş bulabilirsin.ya bölümün de süper.yapacak çok şeyin olur.takı tasarımı bi stand açarsın tamam işte.yer vs meselesi ilk aşamada belki zor olur ama bence yoluna girer ufak bi sıkıntı ardından.gerçi mersin de bu tür olaylardan yoksun:-/ yani ne bileyim devamlı fuarı olsa.gelişen yenilenen,yine bu fuar bünyesinde konserler gerçekleştirilse,her tür müzik yaşatılsa ama yok.ben bu yıl pek canlı müzik olayına girişmedim ama sanırım tribu ve bhiz var.fakat zannedersem dediğin gibi alternatif takılıyolar.gerçi bar daha fazlasını devamlı olarak da kaldırmaz haklılar.ama en azından ayda bir buna özel geceler düzenlenebilir.bence o tür bi isteğin varsa git konuş.uzaktan izlediğim kadarıyla kasıntı tipler değiller.hani en azından ayda bir sahne alsak gibi.grup da zaten çok rahat hallolur.bi kaç ilana bakıyo.yalnız böyle bi isteğin gerçekleşirse de bilelim.

ama takı işini de bence değerlendir.çiftlikköydesin iç açar yine orası yenişehir e göre.ben eğitimdeyim düşün:-/
bu arada bir de sana verebileceğim bir web sitesi var.oradan da ilan verebilirsin maddi amaçlı olduğunu falan belirtirsin.ama yamulmuyosam burdan link verilmiyo.özel mesaj butonun da çalışmıyo.ben bi ara bi şekilde yazarım sana.