09 Temmuz 2008, 15:22:15
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Başlangıç / Ev eşyası / yeni eve çıkanlar için gerekli olan eşyaların tümü lazım : 26 Mayıs 2008, 15:31:15
evet hala arıyoruz.fiyat konusunda da fikir edinebilir miyim acaba?arkadaşımla karar almak gerek sonuçta.haber bekliyorum ben.
2  Başlangıç / Kiralık Ev Arayanlar / ev arıyorum!! : 09 Mayıs 2008, 07:33:18
evet teşekkürler bizim işler son haliyle kesinleşti sonunda.artık 2+1 max 250 ye ev arıyoruz.pozcuda,akbank sok civarı.bayan için.güvenli olabilecek.eşyası varsa daha iyi.yine güneş enerjisi şofben olsa ayrı güzel olur.seçenekleriniz için teşekkürler kara_büyücü.aklımıza yatanı bulana kadar beklemekteyiz efendim:)
3  Başlangıç / Duyurular / Mersin Üniversitesi Şenlikleri 2008 : 03 Mayıs 2008, 09:37:13
kapanışı hakkını vererek yapmıştır ancak tabi eksik noktalar mevcuttu.dışarıdan alımda seçicilik daha bi hoş olurdu sanki...bunun yanı sıra bir de konserlere biletli giriş saçmalığın danıskasıydı.kendi üniversitemizin konserlerini para bayılarak mı izlemek mantıklı olan yani?ve tüm bunlar dahilinde gördüğüm bir kaç tutukluk daha vardı.çağırılan sanatçılarda yerli olmasında ısrar ediliyorsa eğer daha popüleritesini büyük çapta kazanmamış mükemmel gruplarımız var.benimsenmediği sürece nasıl başarı bekliyoruz.örneğin knight errant...adamlar dünya çapında en büyük organizasyonlardan biri olan wacken da sahne alıp beğenileri üstlerinde toplamışlar.ve bunlar çok uzakta da değil.istanbul ankara arası dolaşıp duruyolar.yine ankaralı bir grup karakedi var ve dana niceleri...bunlardan açıkçası bekliyorum.süha amcamız umarız böyle bir güzelliği de bizlerden esirgemez...Kahkaha
4  Başlangıç / Ev eşyası / yeni eve çıkanlar için gerekli olan eşyaların tümü lazım : 03 Mayıs 2008, 09:29:14
eve çıkma girişimimizden dolayı finallerden sonra sıkışıcaz iyice.sıfır eşya almamız mümkün değil.4.sınıflar elden teslim yaparsa ya da bildiğiniz bit pazarı gibi pazarlar varsa ve bunları benle de paylaşırsanız pek mutlu olucam Kararsız
5  Başlangıç / Kiralık Ev Arayanlar / ev arıyorum!! : 03 Mayıs 2008, 09:22:51
arkadaşlar 2+1 ve 3+1 eşyalı,adese-duygu tıp sınırları arasında,uygun fiyata daire arıyoruz.aidat derdi istemiyoruz.güneş enerjisi olsa pek şukela olur.bayan öğrenciler için
6  Başlangıç / Kiralık Ev Arayanlar / eşyalı ev : 03 Mayıs 2008, 09:20:59
arkadaşlar 2+1 ve 3+1 eşyalı,adese-duygu tıp sınırları arasında,uygun fiyata daire arıyoruz.diğer kombinasyonları da düşündük aslında onu da diğer ev-eşya başlıklarına vermek uygun düşecek yamulmuyorsam.
7  Sınırsız Paylaşım / Müzik / Rock klübü ?? : 02 Nisan 2008, 10:33:34
bayan vocal arayan grup varsa ilgilenebilirim =)
hatta ilgilenirim;)

bayan vokal aradığımdan değil de meraktan soruyorum.vokalde ne yapıyosun?hayır soprano falansa sesin ben de yardımcı olayım grup kurmana da dinleyelim biz de. Gülümseme sanırım yok  mersin de senfonik,gothic,doom falan.hatta olsa da yesek... Kararsız  bi de meraktan yine hangi bölümdesin?

aslında sopranoyum. ama azıcık anlıyorsan bilirsin, kendini devamlı eğitmediğin sürece sesin düşer. yedi notada tıkalı kalırsın. tıkalı kalmadım ben henüz sanırım... ama mersin de dinlemek istediğin tarz müziği yapmak zor.. yani ilk başta zor olur. açıkcası ben de ceremesini çekecek halde değilim, öğrencilik ziyadesiyle yetiyor bu aralar. ben zevk için değil (maalesef) para için söylemek niyetindeyim.. sanırım bu da sana uymas Göz kırpan ha bi de takı tasarımında okumaktayım yım yım..

yok hayır denedim heveslendim ancak olmayınca da olmuyo Gülümseme durumun baya kötü anlaşılan.ancak yine müziği zevk için yapıp başka iş bulabilirsin.ya bölümün de süper.yapacak çok şeyin olur.takı tasarımı bi stand açarsın tamam işte.yer vs meselesi ilk aşamada belki zor olur ama bence yoluna girer ufak bi sıkıntı ardından.gerçi mersin de bu tür olaylardan yoksun:-/ yani ne bileyim devamlı fuarı olsa.gelişen yenilenen,yine bu fuar bünyesinde konserler gerçekleştirilse,her tür müzik yaşatılsa ama yok.ben bu yıl pek canlı müzik olayına girişmedim ama sanırım tribu ve bhiz var.fakat zannedersem dediğin gibi alternatif takılıyolar.gerçi bar daha fazlasını devamlı olarak da kaldırmaz haklılar.ama en azından ayda bir buna özel geceler düzenlenebilir.bence o tür bi isteğin varsa git konuş.uzaktan izlediğim kadarıyla kasıntı tipler değiller.hani en azından ayda bir sahne alsak gibi.grup da zaten çok rahat hallolur.bi kaç ilana bakıyo.yalnız böyle bi isteğin gerçekleşirse de bilelim.Gülümseme ama takı işini de bence değerlendir.çiftlikköydesin iç açar yine orası yenişehir e göre.ben eğitimdeyim düşün:-/

bu arada bir de sana verebileceğim bir web sitesi var.oradan da ilan verebilirsin maddi amaçlı olduğunu falan belirtirsin.ama yamulmuyosam burdan link verilmiyo.özel mesaj butonun da çalışmıyo.ben bi ara bi şekilde yazarım sana. Göz kırpan
8  Sınırsız Paylaşım / Müzik / Rock klübü ?? : 01 Nisan 2008, 17:35:44
bayan vocal arayan grup varsa ilgilenebilirim =)
hatta ilgilenirim;)

bayan vokal aradığımdan değil de meraktan soruyorum.vokalde ne yapıyosun?hayır soprano falansa sesin ben de yardımcı olayım grup kurmana da dinleyelim biz de. Gülümseme sanırım yok  mersin de senfonik,gothic,doom falan.hatta olsa da yesek... Kararsız  bi de meraktan yine hangi bölümdesin?
9  Sınırsız Paylaşım / Müzik / Rock klübü ?? : 27 Ocak 2008, 13:51:20
ne yazık ki öyle rock kulübü falan yok üstelik rock müzik adına çok sağlam grup mekanlar da yok.ben tarsustan gidiş geliş yapıyorum ilk senem bi de eğitimdeyim.sosyal hayat denen bir şey yok.ev tutacak adam bulamadım herkese önyargılı bi bakış açısı mevcut şimdiye kadar tanıştıklarımda.bir de kimse muhabbet kurmuyor yanına gelip de.kampüste kampüs dennirse tabi,herkes kendi sınıf grubundan adamlarla takılıyo.iğrenç bi atmosferi falan var.nefret ediyorum burda okuyo olmaktan.konser şu bu hiç bir şeyy bekleme.ben ailem yanındayım yoksaki geçiş yapardım kesin.durum böyle vasat yani.tabi çiftlikköyde biraz daha fazla potansiyel var sanırım rocker potansiyeli.bi de şu var çoğu gençlik alternatif takılıyo artık ama eğitim bunlardan tamamen bağımsız kalmış.
Sayfa: [1]