05 Temmuz 2008, 04:57:13
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / EV ARKADAŞI ARIYORUM : 30 Mayıs 2008, 21:00:53
bayan ew arkadaşı arıyorum ben tşkler yinede

önmeli değil.. gerçi benim için farketmezdi ama Kahkaha senin için farkediyor demek Kahkaha:D
2  Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / EV ARKADAŞI ARIYORUM : 30 Mayıs 2008, 20:48:02
arkadaşlar ew arkadaşı arıyorum ilgilenen varmı?özellikle yaz dönemi olması bnm için çok gerekli..

arkadaşım  bende evimden yeni ayrıldım bay ev arkadaşı arıyorsan seninle konuyu konuşmak isterim.. ben çalışan biriyim..bütün yıl mersineyim...
3  Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / EV ARKADAŞI ARIYORUM : 15 Mayıs 2008, 01:31:52
arkadaşlar çalışan bir bayım daha önce de bayanla ev tuttum. bay yada bayan acil ev arkadaşı arıyorum hatta şu anki evimden çıkmak zorunda olduğum için ev arkadaşı arıyan yada ev tutmak isteyen arkadaşlar bana yazabilirmi acil....
4  Başlangıç / Ev arkadaşı arayanlar / EV ARKADAŞI ARIYORUM : 06 Mayıs 2008, 19:11:10
arkadaşlar ben çalışıyorum bende ev arıyorum...ev tutmak isteyen yada eve arkadaş arıyan arkadaşlar benimle irtibata geçerseniz sevinirim...
Sayfa: [1]