16 Mayıs 2008, 14:14:19
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Fizikçiler burayaaaaaa : 25 Mart 2008, 13:36:30
pinkoooooooo nabıyonn nerelerdesinnn Gülümseme görüşemiyoruz bakıyorumda ? buı arada hani yardımcı olacaktın nerde yardım felan ben göremiyorum ?_:)
2  Kampüs / Kafeterya / SİZCE ESPRİ NEDİR?? : 26 Aralık 2007, 13:51:54
yha ama sen hem soruyon hem cevap verion olmuyoki böle Gülümseme bak işte buda irenç bi espri:) espri espri dedigin nedir ki gülüm ben senin için en soguk esprilere karşı çıplak savaşmışım :PP
3  Kampüs / Forum Oyunları / Einstein iddia ediyor TEST : 09 Aralık 2007, 17:43:48
 Norveç       danimarka        İngiliz        alman         isvec   

su         çay               süt           kahve            bira

sarı              Mavi               kırmızı         yeşil            beyaz

dunhill           blend              pall mall      prince              b.master

kedi               at                  kuş                                   köpek

doğal olarak balığı alman beslio:)
4  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / ******bugün ne keşfettin?********** : 05 Aralık 2007, 10:33:15
Hıım ben bugün elektronların yerinin nasıl bulunabileceğini keşfeder gibi oldum da sonradan olm boş boş düşünüpte adamın canını sıkma deyiverişimi keşfettim GülümsemeGülümseme
5  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Fizikçiler burayaaaaaa : 05 Aralık 2007, 10:30:03
yardımcı olmak istediğin için teşekkur ederim!bu arada özel mesaj atamıyorum sana Üzgün burdaki nickimle fonksiyonu olan bir msn adresim var:)) ( fizikçi  uslubu .. üstad ibrahim hoca:)) neyse pinkojum görüşürüz o güne kadar kendine çok cici bak ..
6  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Fizikçiler burayaaaaaa : 29 Kasım 2007, 00:16:14
WaLLa o sertifikaLı manyak hayatımda yaptıgı boş esprilere kahkaha atan böyle bir insan henüz görmemiştim :)bu ilk oldu yok be fizik sınavlarım iyi 60 ın üstü bekliom vermesse bozuşurum saten onlan Gülümseme) bu arada senin msn adresin varmı yha bi ara buluşalımda sende sana lasım olmıyan materyallar varsa alayım ?
7  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Uzayda ikinci bir dünya : 29 Kasım 2007, 00:12:57
öldürüo saten o hoca beni hayatımdan bıktım walla Gülümseme serway i türkçeye çevirio resmen Gülümseme
8  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Fizikçiler burayaaaaaa : 23 Kasım 2007, 12:35:31
aboww zamanı kim tutabilmişki kim farkında olabilmiş ki biz olalım Gülümseme bazıları zamanı geçmiş bazıları yakalamak için tenezzül dahi buyurmamış:) bu arada zeki hocayla henüz tanışmadık ama ibrahim hoca adamı katleder intihar sebebi olabilecek bi insan o Gülümseme ali havari duyduguma göre bu üniversitede prof olma kapasitesine sahip tek insanmış iyi hocadır insallah! bide hürol hoca var mış nasadan gelen o nasıl bilginiz var mı ?
9  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Uzayda ikinci bir dünya : 23 Kasım 2007, 12:29:18
haklısın bence  2050 yi bekleyelim Gülümseme baktık kimse uzayda bişey yapmıyo biz yaparız:))  Ne de oLsa Fizikçiyiz ( yani insaLLah ) Gülümseme
10  Kampüs / Anfi / Sezerden Kurtulduk : 28 Ekim 2007, 20:21:07
peki o düşünen beyinleriniz ne zaman bu ülkeyi bu hale getirebildi? muhalefet yapmayı bile beceremeyen başkanı olan kişilik desteklediginiz partinin başında .. söyleyin ALLah aşkına kaçınız ondan farklı olabileceksiniz!!!
düşünen beyin peki kaç saat düşündün günde?? her insanın beyni düşünür ama hepsi bunu uygulamaya sokamaz benim beynim düşünüo diyipde işin içinden çıkmak olmas madem düşünüyosun uygula göster kendini yoksa beceremiyosan ki pek becerdigin söylenemez kabuguna çekil özleştirinin yap kendini geliştir öyle geL eleştir!...
11  Kampüs / Anfi / Sezerden Kurtulduk : 16 Ekim 2007, 20:21:17
bencede AbduLLah güL bu üLkenin cumhurbaşkanıdır ben sen veya o seçti sonuçta biri bunu şeçti eger sen abdullah gülü kabul etmiyosan o secen kişileride kabul etmiyosun demektir..ülkenin yarısını kabul etmiyosan ülkenin yarısı diger yarısını kabul etmez!! bu işler böyle kabul edeceksin buna mecbursun çünkü saygı arkasına sıgındıgınız demokrasi bunu gerektirio!!!
12  Serbest Paylaşım Alanı / Geyik / 20 GüNLüK BeBEgİN GüNLüGü:):) : 16 Ekim 2007, 20:04:01
13. günde koptum saten Gülümseme)) eline saglık süper bişi waLLa Gülümseme
13  Kampüs / Kafeterya / SİZCE ESPRİ NEDİR?? : 16 Ekim 2007, 19:48:42
hıım eprinin farklı ortamlarda farklı tadı olmalıdır sadece bi anlamı olmamalı bi grubta yapılan espriyi herkes kendine göre az da olsa farklı yorumlayabilmeli.. Elbette yetenek işidir ama sadece yetenekle olacak bişi diiL farklı Kültürlerin etkileşimine sahip oLmakta gerekir.. kısacası espri espridir kardeşim Gülümseme)
14  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Uzayda ikinci bir dünya : 14 Ekim 2007, 18:28:22
yha o toz kütlesi gesegen olcak ta insanoglu oraya gidebilecek adar yüksek teknolojiye sahip olcakta ohooo merak ediyorumda acaba tos kümesi barınılabilir bi gesegen oldugunda dünyada kaç insan kalacak ? daha dogrusu kalacak mı ?
15  Mersin Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Fizikçiler burayaaaaaa : 14 Ekim 2007, 18:21:11
evet bencede zor bi bölüme geldik çalışana herşey kolay yha arkadasla iddaa bilem girdim 3.50 yapcam die yapacamda:) bu arada bu kadar azmı fizikçi internetle ilgilenio Üzgün Ama sankim yanlış üni ye geldik biz bizim bölümde bi tane bilem profcuk yogh:( ilk duydugumda şoke olmuştum..Üzgün yardoç ları az çok tanıyorum hepsi çok kaprisli oluyolar çekilmiolar Gülümseme neyse yha en asından gelişmeye son derece musaid bi okuldayız daa 4 yılım var elbet bişiler deişir:) bu arada pinkolojicim şey dicem sende böle gecen yıldan kalma ders notları felan vardır mutlak onları bana verebilirmisin ? yha neden ben die sorma başka üst sınıf tanımıyom çünkü:) senide pek tanımıyom yha neyse:) neyse yha ALLah'ın emri peygamberin kavliyle notLarına feLan taLibim Göz kırpan içkim yok sigaram var kumar arasıra karı kıs ayagım yok sayılır:))) neyse görüşürüz tabi umarım kendinize çok cici bakın Sir Isaac Newton cukLar:)
Sayfa: [1] 2