12 Mayıs 2008, 03:30:37
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
Sosyal bilimler fakültesi taşınacakmı
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  

Sosyal bilimler fakültesi taşınacakmı
Gönderen Mesaj
can_2242
Moderatör

Türk olmak ayrıcalıktır

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 30 Mart 2008, 23:04:09 »

Bu üniversite ne kadar dağınık yahu, ben seneye Yenişehirdeyim ve orada olmaktanda şikayet ediyorum ... Sizlerin halini düşünemiyorum. Sosyal bilimler okuyorsunuz ama A-Sosyal yaşıyorsunuz.
SuperMERSIN.com - Mersinin Odak Noktasi, Mersinin PORTAL SiTESi!
MersinALEM.com - Mersinde Sohbet Bizden Sorulur!

bir gün herkes toprak olacak
DONT LET ME DIE HERE
Aktif Üye

DONT LET ME DIE HERE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 06 Nisan 2008, 14:05:42 »

A-sosyal olmayan arkadaşım bana 1 dönem içinde yaptığın aktiviteleri bi saysana beyenmediğin sosyal bilimlerde 2 party 1 kapadokya gezisi 1 kopadokya daha (öğrenciler tarafından) Futbol turnuvası öğrenci grupları tarafında konser benzeri bişi mayıs 2 de gidilecek olan 5 yıldızlı otelde tatil mayıs 7 balo 2. öğrenimlerin Beyaz Show turu vs vs vs ki bunların yanı sıra bir çok öğrencinin evinde düznelediği eğlenceler Sosyal bilimlerin yeri kötü olabilir sonuçta her şey öğrencide biter sen bu okuldan mezun olduğunsüre boyunca aceba bi turizmci kadar aktiviteye katılabilecekmisin ? sosyal bilimlerde hayat yok ama a sosyal yaşayanlar zaten hayatı boyunca a sosyaldır her şey okulda biter geçen gün sınıfta bi araştırma yapıldı gezi olsa ne kadar ücret verebilirsiniz diye 45 kişilik sınıftan 3 kişi 150 lira ve üstü tura katılabiliriz dedi sonuçta eğlence arayan adam kendi ortamı ayarlar A-sosyal olamayan arkadaşım yaptığın aktiviteleri anlatta çiftlik köyde yaşam nasılmış bizde tanışalım
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2008, 14:18:19 Gönderen: DONT LET ME DIE HERE » Logged

~~This world is a cruel place and we're here only to lose !~~
NIGHT AUDIT @ İZMİR
can_2242
Moderatör

Türk olmak ayrıcalıktır

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 06 Nisan 2008, 20:24:25 »

çiflik köyde yapılan aktiviteleri sıralamak uzun sürer ama bi kesit verebilirim... dans gösterileri için hazırlık yapan dans kursiyerleri(halk oyunu, modern dans ekibi, hiphop dansçıları) turizm topluluğun düzenlediği geziler ve eğlenceler türkü geceleri vs ... yabancı dillerde futbol turnuvasını ben düzenledim. ayrıcada en büyük gösteri .iflik köy kampüsünde olacak sizinde bildiğiniz gibi bunun adı bahar şenlikleri... gelip görmen lazım anlatmakla olmaz Dil çıkaran

bir gün herkes toprak olacak
DONT LET ME DIE HERE
Aktif Üye

DONT LET ME DIE HERE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 07 Nisan 2008, 13:00:20 »

Senin o hiphop danscılarının bazıları sosyal bilimlerde hatta gösteriye çıkanlar felan bi ara videolarını eklerim kendin diyosun turizm topluluğunun düzenlediği geziler turizmciler nerde çiftlik köydemi ?? Gülümseme ayrıca şenlik çiflik köye ait bi eğlence olayı diil bütün mersin iline ait bir bahara hoş geldin eğlencesidirki herkez bilir çukurova nın senlikleri varken mersin o kadar rağbet görmez oranın tek extrası cafeleri ve spor aktiviteleri zaten diyorum katılmak istiyan kalkar orayada gider bizim gittiğimiz gibi

~~This world is a cruel place and we're here only to lose !~~
NIGHT AUDIT @ İZMİR

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: