Sayfa: 1 2 3 4 5 [6]   Yukarı git
Konu: Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulunda Okuyanlar...  (Okunma Sayısı 9855 defa) Seçenekler Arama
« Yanıtla #75 : 07 Ocak 2009, 12:46:20 »
emos24
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulunda Okuyanlar...

selam azize  hanım  sosyal bilimler meslek  yüksek okuluna tam olarak hangi dolmuşlar  ordan   geciyor   bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim   tesekkürler 
« Yanıtla #76 : 07 Ocak 2009, 12:55:06 »
emos24
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

azize hanım burdan  cevap almam  cok  uzun sürüyo lütfen bana mail atın demet_dostluk_19@hotmail.com okey  şimdiden teşekkür ederim kendinize cok iyi bakın  görüşmek dilegiyle hoşcakalın bay
« Yanıtla #77 : 07 Ocak 2009, 15:25:12 »
Alee
Hakiki Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

Her gün bir adım daha...

Ya bu sosyal bilimler meslek yüksek okulu eğer bizim ordaki liseyle bitişik olan yer ise Eğriçam otobüsleri tam önünden geçiyor.. Bilginizee

Şaşırmış Artık yokum buralarda... Şaşırmış
« Yanıtla #78 : 08 Ocak 2009, 00:37:36 »
sherjann
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

kimse üzerine alınmasın arkadaşlar kısa bi serzenişte buluncam...ben bu sene ek kontenjandan sosyal bilimler meslek yüksek okulu pazarlama bölümüne yerleştimm....yerleşmez olaydım... sevindim heyecan yaptım kalktım istanbuldan geldim...hem geldim hemde hazır işim olan HSBC  bankasında ki işimden istifa ettim de öle.....ulaannn böle yök ün böle yurtkur un taa .....nese bayanlarda okuyoo ayıp olmasın....ne yer bulduk ne  yurt ne de kalacak yer...bide özel yurtlar senet imzalatıyoo 5-6 milyarlık burda kalırsın dioo...utanmasalar tuvalet bile paralık olcak olacakda  artık o kadarından sıkılmışlar....ütü çamaşır internet konuşmak yemek herşey paralı...nee lann bu.....ayıpp bi insan 7 ay kalacağı yere sadece yatmak için o kadar para verirmii...sonra okula gelince bildiğin ilk okul size soruyorum sizce bi üniversitelinin hakedeceği tarzda mı.??...madem orda yapcaksın hiçç yapma gelmeyelim lan....iki de bi taşınma maşınma...ne dirr bu anlamadım...mersin deki tek anladığım şeye gelirsekk şehirin güzelliği ve sahili...gerisi benim için hayalkırıklığı ile dolu bi kutu sadece...ben istanbulu mersine tercih ediorum kalkıp geliorum bu çok bilen adamlar kalcak yer bile ayarlayamıyoo..her sene çıkıpp bu sene kontenjan arttı demek kolay...ulan yatcak yer yokk şehirr o kadar öğrenciyi karşılayamıyoo  devletin yurdu yok ama boşş kontenjan var başlarım öle boş kontenjana....nese sonuç olarak 24 saatte yaşadıklarımı anlatmak istedimm... çünkü aynı gece bindim ilk uçağa geri geldimm....vedalaştığım adamlara bide ben geri geldim demesi var tabi...nese....belki benim şu anlattıklarımdan kendinde bi şeyler bulanlar vardır...en azından onlarada tercüman olduysan ne mutlu..ama hepinize helal olsun..emin olun çokk şey başarmışsınız...kendinizden fedekarlık edip...hade eyvallah..ii geceler....
« Yanıtla #79 : 09 Ocak 2009, 17:35:22 »
serhat_21
Hakiki Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

Tourism Here,Tourism There,Tourism Everywhere:P

Arkadaşa katılıyorum çok hakLı:)   Ben böle üni.nin ta...Kahkaha

« Yanıtla #80 : 18 Ocak 2009, 12:23:42 »
Quantic
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulunda Okuyanlar...

okulun yeri 5 para etmedigi için zaten insanın morali bozuluyor liseli veletlerle beraber okuyosun (ki 2 sene öncesine kadar bizde liseydik) ama olsn yani bide yeni bişey ögrendim imamhatip lisesinin yeriymiş orası

---Quantic---
« Yanıtla #81 : 08 Temmuz 2009, 17:08:20 »
TuuRaaN
Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mersinde Hayat Bir Başka Olur :)

Site

Arkadaşlar Ben Sosyal bilimler Meslek Yuksek Okulda okuyorum Merak Ettiğiniz Bişi Varsa BAna Ulaşın Yardımcı Olurum...

Hayat Akıp Giderken Avuçlarımdan Eğilip Yerden Toplayamıyorum Parçalarımı...
« Yanıtla #82 : 18 Temmuz 2009, 15:39:21 »
halil1988
Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

siyah ile beyaz arsındaki fark kadar uzaklardasın

slm benmersin merkezden halil mersin hakkında bilgi istiyenler sorsun bu arada ben de bişey sorim arkadaşlar büro yönetimi ve sekreterlik okuyan veya mezun olan veya tercihte bulunacak kimse varmı okul bize yakında puanım yetermi bilimiyorum össde başarı sıram 290 bin geçen sene 232 binin sırada kapanmış başvursam olurmu yerleşirmiyim sınav herkez zordu diyo sıra bana gelirmi tercih edim  ???mi bilgisi olan cvp yazsın
« Yanıtla #83 : 18 Temmuz 2009, 19:19:13 »
TuuRaaN
Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mersinde Hayat Bir Başka Olur :)

Site

kimse üzerine alınmasın arkadaşlar kısa bi serzenişte buluncam...ben bu sene ek kontenjandan sosyal bilimler meslek yüksek okulu pazarlama bölümüne yerleştimm....yerleşmez olaydım... sevindim heyecan yaptım kalktım istanbuldan geldim...hem geldim hemde hazır işim olan HSBC  bankasında ki işimden istifa ettim de öle.....ulaannn böle yök ün böle yurtkur un taa .....nese bayanlarda okuyoo ayıp olmasın....ne yer bulduk ne  yurt ne de kalacak yer...bide özel yurtlar senet imzalatıyoo 5-6 milyarlık burda kalırsın dioo...utanmasalar tuvalet bile paralık olcak olacakda  artık o kadarından sıkılmışlar....ütü çamaşır internet konuşmak yemek herşey paralı...nee lann bu.....ayıpp bi insan 7 ay kalacağı yere sadece yatmak için o kadar para verirmii...sonra okula gelince bildiğin ilk okul size soruyorum sizce bi üniversitelinin hakedeceği tarzda mı.??...madem orda yapcaksın hiçç yapma gelmeyelim lan....iki de bi taşınma maşınma...ne dirr bu anlamadım...mersin deki tek anladığım şeye gelirsekk şehirin güzelliği ve sahili...gerisi benim için hayalkırıklığı ile dolu bi kutu sadece...ben istanbulu mersine tercih ediorum kalkıp geliorum bu çok bilen adamlar kalcak yer bile ayarlayamıyoo..her sene çıkıpp bu sene kontenjan arttı demek kolay...ulan yatcak yer yokk şehirr o kadar öğrenciyi karşılayamıyoo  devletin yurdu yok ama boşş kontenjan var başlarım öle boş kontenjana....nese sonuç olarak 24 saatte yaşadıklarımı anlatmak istedimm... çünkü aynı gece bindim ilk uçağa geri geldimm....vedalaştığım adamlara bide ben geri geldim demesi var tabi...nese....belki benim şu anlattıklarımdan kendinde bi şeyler bulanlar vardır...en azından onlarada tercüman olduysan ne mutlu..ama hepinize helal olsun..emin olun çokk şey başarmışsınız...kendinizden fedekarlık edip...hade eyvallah..ii geceler....

Kardeş Sen Baya dertlisin Gülümseme Ama Katılıyorum  Sana Bende Pazarlama bolumunu Okuyorum Benim 2. öğretimdi Acaba Senle Aynı sınıftamıydık?? Sen Bırakmışsın Okulu En İyisini Yaptın cunku harçlar %100 Zamlandı Eskiden 700 Oduyorduk Şimdi 2bin Tlye Kadar Çıkıyor

Hayat Akıp Giderken Avuçlarımdan Eğilip Yerden Toplayamıyorum Parçalarımı...
« Yanıtla #84 : 14 Ağustos 2009, 07:59:05 »
halil1988
Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

siyah ile beyaz arsındaki fark kadar uzaklardasın

1 puanla sosyal bilimleri kaybettik 249. 3 benim son yerlesen 250.2 hayırlısı tarsusu kazandık yinede iyidir mersin merkezde oturup tarsus myo kazanan varmı
« Son Düzenleme: 03 Eylül 2009, 20:08:06 Gönderen: Admin » Kayıtlı
« Yanıtla #85 : 25 Ağustos 2009, 03:49:54 »
saitbektas
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

SLMLAR arkadaşlar bn gümrük işlt.2.öğretim de okuyorum (dış ticaret oldu şimdi) yeni gelcek olan arkadaslar, mersin dısından gelicek olanlar mersine gitmeden önce yerlerini ayarlayıp öyle gelsinler.ayrıca mersinde yurtta kalmak yerine evde kalmak daha avantajlı kyk da yer bulmak sorun özel yurtlarda pahalı ev tutup evde kalmak daha makul oluyo...okulun yeri konusuda arkadaslar doğru diyolar liseyle yan yana zaten bizim okulda eskiden liseymiş Gülümseme ayrıca mersin güzel şehir  istediğiniz herşey var şehirde ben çok sevdim..okula yakın bir yerlerden ev tutun tek basınıza ortama alısınca arkadas alırsınız yanınıza boşu boşuna rezillik çekmeyin derim.şahben benim 1 senem ev aramak ev bulmakla geçti gider bulurum diye bi gittim ne ev kalmıs ne yurt rezillik düzenimi anca kurdum ŞİDDETLE TAVSİYEM KALCAK  YER BULUN Gülümseme
« Yanıtla #86 : 02 Eylül 2009, 17:08:51 »
qazzi
Üye
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

beraber ev tutmak isteyen arkadaslar var mı???

[c=48]●●●●●●мα∂є_!η qαzz!●●●●
Sayfa: 1 2 3 4 5 [6]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: