kimse üzerine alınmasın arkadaşlar kısa bi serzenişte buluncam...ben bu sene ek kontenjandan sosyal bilimler meslek yüksek okulu pazarlama bölümüne yerleştimm....yerleşmez olaydım... sevindim heyecan yaptım kalktım istanbuldan geldim...hem geldim hemde hazır işim olan HSBC bankasında ki işimden istifa ettim de öle.....ulaannn böle yök ün böle yurtkur un taa .....nese bayanlarda okuyoo ayıp olmasın....ne yer bulduk ne yurt ne de kalacak yer...bide özel yurtlar senet imzalatıyoo 5-6 milyarlık burda kalırsın dioo...utanmasalar tuvalet bile paralık olcak olacakda artık o kadarından sıkılmışlar....ütü çamaşır internet konuşmak yemek herşey paralı...nee lann bu.....ayıpp bi insan 7 ay kalacağı yere sadece yatmak için o kadar para verirmii...sonra okula gelince bildiğin ilk okul size soruyorum sizce bi üniversitelinin hakedeceği tarzda mı.??...madem orda yapcaksın hiçç yapma gelmeyelim lan....iki de bi taşınma maşınma...ne dirr bu anlamadım...mersin deki tek anladığım şeye gelirsekk şehirin güzelliği ve sahili...gerisi benim için hayalkırıklığı ile dolu bi kutu sadece...ben istanbulu mersine tercih ediorum kalkıp geliorum bu çok bilen adamlar kalcak yer bile ayarlayamıyoo..her sene çıkıpp bu sene kontenjan arttı demek kolay...ulan yatcak yer yokk şehirr o kadar öğrenciyi karşılayamıyoo devletin yurdu yok ama boşş kontenjan var başlarım öle boş kontenjana....nese sonuç olarak 24 saatte yaşadıklarımı anlatmak istedimm... çünkü aynı gece bindim ilk uçağa geri geldimm....vedalaştığım adamlara bide ben geri geldim demesi var tabi...nese....belki benim şu anlattıklarımdan kendinde bi şeyler bulanlar vardır...en azından onlarada tercüman olduysan ne mutlu..ama hepinize helal olsun..emin olun çokk şey başarmışsınız...kendinizden fedekarlık edip...hade eyvallah..ii geceler....
Kardeş Sen Baya dertlisin

Ama Katılıyorum Sana Bende Pazarlama bolumunu Okuyorum Benim 2. öğretimdi Acaba Senle Aynı sınıftamıydık?? Sen Bırakmışsın Okulu En İyisini Yaptın cunku harçlar %100 Zamlandı Eskiden 700 Oduyorduk Şimdi 2bin Tlye Kadar Çıkıyor