05 Temmuz 2008, 05:19:30
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
Kanada/Norvec/Finlandiya/Japonya
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  

Kanada/Norvec/Finlandiya/Japonya
Gönderen Mesaj
Shojika
Aktif Üye

Konyalıdan Baskasına Bastırmam !

Üyelik Bilgileri
« : 08 Eylül 2007, 13:03:20 »

Eet arkadaslar bende bu sene su urunleri bolumunu kazandım we yaptıgım ufak caplı bi arastırma sonucu bu yazdıgım ulkelerde Su urunlerinin cok populer bi meslek oldugunu ozellkle bu ulkelerdeki firmaların dısardan gelen iscilere we muhendislere cok iyi imkanlar sagladıgını gormus bulunmaktayım.Kanadaya gocmenlik basvuru yapıp kabul edildiginiz takdirde mesleginizde iyiseniz su urunleriyle ilgili bir firmada cok iyi konumda is bulmanız icten bile deildir.Tabiki yuksek derecede ingilizce az biraz fransızca we temiz bir gecmise ihtiyacınız war.Ben bu sene gocmenlik basvurumu yaptım we mezun olana kadar her sene yenilemeye dewam edecegim.Boylelikle mezun oldktan biriki sene sora insalah kanadaya gidip belki egitimimi dewam ettirip ulkeme donerim belkide orada kalarak cift pasaport alabilirm.Bu konuları iyi arastırıp bolumunze yazık etmemenizi oneririm.Her ne kadar cok tercih edilmesede is alanı cok fazla bi bolum.Bu arada bu sene kazanan arkadaslara hayrlı olsun.Hepsiyle tanısmayı umuyorum.Umarım bilgiler isinize yarar.Tanıstıgımız takdirde daha ayrıntlı fikir alısverisi yapabilirz.
SuperMERSIN.com - Mersinin Odak Noktasi, Mersinin PORTAL SiTESi!
MersinALEM.com - Mersinde Sohbet Bizden Sorulur!

I'm actually a Bear but sometimes i can shapeshift into a Tauren.
gratis
Hakiki Üye

hepinizi sefiorum!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2007, 10:15:56 »

saolasın shojika bu bilgilendirme bu bölümümüz için gerekliydi eğer yurt dışına açılmak isteyen ark.larımız olurssa buradan baqıp yararlanabilirler...

Yaşadığım Hiçbirşeyden Pişman Değilim!Öfkem;Yaşayamadıklarıma!!!
Shojika
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 11 Eylül 2007, 11:38:27 »

tabiki daha erken ama biliosunuz basvurudan 4 sne sora interwieve cagırıolar o yzden hafiften baslamak lazım.ozellikle kanada icin soluorm az bisey franszca lazım o yzden ben hazırlık okumaya karar werdim yoksa atlıcaktım.ingilizcem cok iyi derecede fakat franszcamı ilerletmek istiorm o yzden bu sene franszca kurslarına falan gidicem.aklınızda bulunsun Göz kırpan

HKNZHR
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 11 Eylül 2007, 15:50:31 »

bende japonyaya gitmeyi dusunuyorum.. burda insanlara su urunleri diyince bıyık altından guluyorlar.. japonya adalar ülkesi ve adamlar denizden ne cıkarsa yiyor ( ahtopot karades yunus balina vb.. ) böyle bi ülkede su ürünleri mezunu olmak faydalı diyorum yine inanmıyorlar.. neyse allah kısmet ederse gelecek yaz bu insanlara kapak olacak xD
Shojika
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 11 Eylül 2007, 16:43:29 »

onemli olan kendini gelistirmen tabiki yoksa diplomalı balıkcı olmak baska sey meslegini sewip ilerlemek baska sey.kanada hamsi yok acaba okyanusta hamsi yetisirmi mesela bende gidip onu denerim orda insalah Kahkaha:D:D

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: