05 Temmuz 2008, 05:30:04
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
*

Mersin Üniversitesi'nin İlk Ve Tek Öğrenci Sitesi
TARSUS'A GELENLERE SLM
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  

TARSUS'A GELENLERE SLM
Gönderen Mesaj
can88
Daimi Üye

Belli bi amaç belirle ki,hayatının bi anlamı olsun

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : 14 Eylül 2007, 12:27:57 »

selamm
selam da sen hangi bolumsun Göz kırpan
SuperMERSIN.com - Mersinin Odak Noktasi, Mersinin PORTAL SiTESi!
MersinALEM.com - Mersinde Sohbet Bizden Sorulur!

KARAMSAR OLMAK ZOR DEGIL, ZOR OLAN CILGIN BIR FIRTINADAN SONRA GOKKUSAGI GIBI GULUMSEYEBILMEKTIR.

HAYAT VE YASADIKLARINI BIR OKYANUS GIBI DUSUN.... CILGIN VE DELI DALGALARA ISTEYEREK GIRMEZSIN... DURGUN SULAR KENDINI BELLI ETMEZ VE NE ZAMAN COSACAGINI SEN BILEMEZSIN.
mc63
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : 21 Eylül 2007, 14:50:39 »

slm arkadaşilar. ben ttef mezunu biriyim. yeni arkadaşlar yurt konularında yardım istiyorlar gördüğüm kadarıyla. Tarsusta 2 özel kız, 1 özel erkek, bide biçoğunuzun gitmek istemeyeceği gidersede 2-3 günde kaçacağı bir belediye yurdu var.

1. Özünlü Kız Yurdu: Şehitler Tepesi mahallesinde. fakülteye yakın merkeze uzak bir yurt. yemek konusunda fazla bi bilgim yok ama fiyatların pahalı olduğu söylentisi çok yaygın(400-500 olabilir). 2 veya tek öğün yemek vardı heralde. Temiz bi yurt.3 yıl önce açıldı.

2.Murathan Erkek Öğrenci Yurdu: Ergenekon Mahallesinde okula yakın. 3 öğün yemek var. geçen yıl açıldı baya yeni gidip görmüştüm. Geziler sosyal etkinlikler mevcut. Baya temiz bi yurt aynı zamanda.Fiyat konusunda bu yıl aylık 250 ytl heralde duyduğum kadarıyla. Ama siz yinede bi sorun pazarlık falan için. Özünlüye göre baya ucuz tabii orası kız yurdu burası erkek yurdu.

3.Mehmet Şİmşek Özel Kız yurdu: Merkezde duraklara yakın. 3 öğün yemek. fiyat olarak özünlüye göre daha uygun. geziler ve sosyal etkinlikler mevcut. Temiz bi yurt.2 yıl önce açıldı.

4.Belediye Yurtları: Sadece örnek vereyim. ben geldiğim yıl açılışı 65 öğrenciyle yapmışlardı. bir ay geçti üzerinden %80 i ayrıldı yurttan. temizlik yok. yemek yok. baya eski. hiç kimse tavsiye etmez.

Kendi tavsiyelerim erkek öğrenci yurdu açısından Murathan'ın alternatifi olmamasına karşın fiyatı gayet cazip. 3 öğün yemek kısmı da cabası. tavsiyemdir.

kız yurdu açısından merkezde kalmak isteyenlerin Mehmet şimşek yurduna, okula yakın olmasını isteyenlerin Özünlüye gitmeleri kendi tercihleridir. yalnız özünlü biraz pahalı aynı zamanda yemek konuları sıkıntılı olabilir...

Yardımcı olduysam ne mutlu bana...yeni gelen arkadaşlara başarılar diliyorum...
gulseyhan-
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : 29 Eylül 2007, 13:52:16 »

ben 2 yıldır ÖZÜNLÜDE KALIYORUM FİYATLARI HİÇ TE DEDİĞİN GİBİ DEĞİL. BİR DE MEHMET ŞİMŞEK YURDU TARSUSTA HİÇ DUYMADIM MERSİNDE AHMET ŞİMŞEK DİYE BİR YER VARMIŞ YAZLARI YAZLIKÇILARA VERİLİYORMUŞ KIŞLARI YURT OLARAK ÇALIŞIYORMUŞ ARKADAŞALARIMDAN ORADA KALAN VAR. BU ARADA ÖZÜNLÜDEN ÇOK MEMNUNUM HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ CEMAAT YURDU DEĞİL, TEMİZ, YEMEKLERİ ÇOK GÜZEL, İDARECİLERİYLE AİLE GİBİYİZ, FİYATLARIDA DEDİĞİN GİBİ DEĞİL
maliaslan_26
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : 13 Mart 2008, 00:23:51 »

arkadaşalar meraba nasılısınız tarsus sizce nasıl biryer

ADIM HIDIR ELİMDEN GELEN BUDUR
can88
Daimi Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : 13 Mart 2008, 00:43:06 »

maliaslan hos geldın tarsus bıldıgın gıbı yer nereden geldın sen yoksa eskisehirlimizin

KARAMSAR OLMAK ZOR DEGIL, ZOR OLAN CILGIN BIR FIRTINADAN SONRA GOKKUSAGI GIBI GULUMSEYEBILMEKTIR.

HAYAT VE YASADIKLARINI BIR OKYANUS GIBI DUSUN.... CILGIN VE DELI DALGALARA ISTEYEREK GIRMEZSIN... DURGUN SULAR KENDINI BELLI ETMEZ VE NE ZAMAN COSACAGINI SEN BILEMEZSIN.
can88
Daimi Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : 13 Mart 2008, 00:47:20 »

yok da danıdık sın yoksa sen elektronık 1 de okuyan cocukmusun

can88
Daimi Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : 13 Mart 2008, 00:47:59 »

benı tanıdın mı yegen

maliaslan_26
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : 13 Mart 2008, 00:56:03 »

allllllooooo

ADIM HIDIR ELİMDEN GELEN BUDUR

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: