+ Mersin Üniversitesi » Mersin Üniversitesi » Su Ürünleri Fakültesi
 YARDIM

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: YARDIM  (Okunma Sayısı 2650 defa) Seçenekler Arama
« : 02 Temmuz 2007, 20:42:23 »
erhanF
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

YARDIM

ESKİ BİR MERSİN ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ MEZUNU OLARAK YENİ ARKADAŞLARA İSTEDİKLERİ KONULARDA YARDIMCI OLURUM
ÖZEL SÖKTÖRDE ÇALIŞMAKTAYIM
İŞLEME TESİSİ HACCP KONUSUNDA İŞLEME KONUSUNDA YARDIMCI OLURUM
İŞ BULMA KONUSUNDA ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIRIM
BU YIL STAJYER OLARAK FAKÜLTEDEN EBEY BİR ÖĞRENCİYE STAJ İMKANI SAĞLADIK SENEYE TEKRAR SAĞLARIZ BAŞARILAR
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2007, 15:59:38 »
nurgül
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: YARDIM

slm erhan bende tıp fakültesinden nurgül. bizim fakültedende kimseyi bulamadım. siteyi kullansak iyi olur Dil çıkaran
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2007, 09:12:47 »
HKNZHR
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

bende bu yılz kazandım biraz araştırma yapim sorularım olacak yardmcı olursanız sevinrim..
« Yanıtla #3 : 18 Ağustos 2007, 10:29:02 »
server33
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Ben de bu yıl kazandım.İleriye dönük benimde sorularım olacaktır mutlaka! Malum pek tercih edilmeyen1bölüm, hayırlısı olsun diyelim...
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2008, 02:06:03 »
sburcun
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

YARDIM

slm arkadaslar bende sızlerle aynı bolumdeyım son sınıfım bu sene sızler ıın yapabılecegım bısey olursa seve seve yaparım bu arada ben serdar
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2008, 16:02:10 »
can_2242
Yasaklandı

Çevrimdışı Çevrimdışı

Türk olmak ayrıcalıktır

YARDIM

bölüm hakkında kısa kesitler , tecrübenize dayanarak neler yapıp neler yapmayacağımızı bizlere söleseniz hiçte fena olmaz

bir gün herkes toprak olacak
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2008, 22:33:37 »
sburcun
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

YARDIM

tabı yardımcı olmak ısterım.mesela dersler basta kolay gelecektır ama sıze tavsıye aldanmayın.bıze ılk geldıgımızde soyleneneler sıze de soylenecektır ama sakın kanmayın örnek olarak bıze ılk olarak su urunlerıne geldıysen dersten kacıcan kopya cekıcen ıckı ıcıcen sporla ugrasacan vb seyler denıldı ve oyle tanıtıldı.ama onlara kanarsanız zararınıza olur benım gıbı okulu uzatırsınız Gülümseme hocalarla mumkun oldugunca aranızı ıyı tutmaya calısın.su urunlerı olarak bolum ıcınde atıssanızda arkadasınızla dısarda en sıkı fakulte bızızdır unutmayın dısarıya karsı bırlık ıcınde olun.kumelere ayrılmayın ders ve her konuda paylasımcı olun yararlarını cok gorursunuz. su urunlerıne geldıgınızı 3. sınıfta anlıyacaksınız o gune kadar hıc bıseyın farkında olmayacaksınız demesı.pratıge onem verın gercek hayatta derste dınledıkleınızden zıyade el alıskanlıklarınız gozlemlerınız daha cok ısınıze yarayacaktır dıye dusunuorum.bu nedenle teknık gezılerı kacırmayın ımkanınız varsa bırıncı sınıftan cıftlıklerı gorun gezın haklarında ışleyızlerıyle alakalı bılgı sahıbı olun.aklımla gelen sımdılık bu kadar.bılmek ıstedıgınız baska bısey varsa sorarsanız seve seve yardımcı olurum asagı yenısehır kampusunede ugrarsanız oturur konusuruz tanısırız.hepınızı beklerım.
« Yanıtla #7 : 22 Temmuz 2009, 23:45:02 »
ada deniz
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

YARDIM

merhaba erhan bey, bende bu sene su ürünleri programını bitirdim. mersin tarsusta ikamet etmekteyim. iş bulma konusunda güçlük çekiyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.teşekkürler..
« Yanıtla #8 : 26 Temmuz 2009, 13:25:05 »
koXi
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

YARDIM

ESKİ BİR MERSİN ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ MEZUNU OLARAK YENİ ARKADAŞLARA İSTEDİKLERİ KONULARDA YARDIMCI OLURUM
ÖZEL SÖKTÖRDE ÇALIŞMAKTAYIM
İŞLEME TESİSİ HACCP KONUSUNDA İŞLEME KONUSUNDA YARDIMCI OLURUM
İŞ BULMA KONUSUNDA ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIRIM
BU YIL STAJYER OLARAK FAKÜLTEDEN EBEY BİR ÖĞRENCİYE STAJ İMKANI SAĞLADIK SENEYE TEKRAR SAĞLARIZ BAŞARILAR

bişey sorablirmiyim ben geçen sene kazandım hazrlıgım bitti de 1. sınftayım şuan açıkögretim yazcam bölümümzle ilgili bana diploması ileride işe yarayacak bi bölüm söylermsinz şimdiden tşk Gülümseme
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: